QUOTE(eglliux @ 2012 02 10, 18:07)
histograma tu nuotrauku, maximumas yra per viduri tai maniau cia ir yra kad gerai iseksponuota. Ir dar fotografuojant ant nuliuko atsistoja ekspozicija ar kaip cia pasakyti bijau nusisneketi
Egliux, aš dažniausiai fotkinu nustačius šviesesnę ekspoziciją, nei per vidurį (čia M režimu). Ir pastebėjau, kad fotiko ekranėlyje foto atrodo daug šviesesnė nei nukrovus ... Dažnai dar kompe tenka pašviesint...
QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 18:44)
Laba,
visos temos neskaičiau, dar senąją baiginėju. Pastebėjau vis dažnesnius naujokų pasisakymus, kad nedrįstat kritikuoti, komentuoti ir t.t.
Taigi, visiems nedrįstantiems komentuoti užduotis. Priimti iššūkį arba ne.
Niekas per galvą už komentavimą neduos, bet jum turėtų naudos būti. Gal prasilaušit ir temoje galėsit komentuoti be baimės.
na va, nespėjau į šį žaidimą, bet pirmiausiai ir labiausiai kliuvo nuotrauka su kačiuku - viskas per daug nukapota (šį dalyką labai ėmiau pastebėti, nes tai labai dažna mano klaida...
O daugiau nebeįdomu kažką sakyt , paskaičius kitų komentarus:)
vakar dariau auto, specialiai fotkinau prieš saulę , ir norėjau kad ji sužibėtų iš už galvos - taip norėjau perteikti savo paskutiniu metu esančia nuotaiką- šiek tiek užsifilosofavusi, gal net truputį užsidepresavusi...
Laukiu kritikos, žinau kad neryšku (nes prieš saulę), bet man patinka, nors jei labai išpeikstit- drąsiai mesiu lauk ir daugiau prieš saulę nefotkinsiu