Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2012 02 10, 20:26)

sianks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 10, 18:26)

прашау, нер уж ка laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 10, 21:03)
supratau... dekui uz nuomones....
Va man paciai butu idomu paziureti i sia nuotrauka po keliu metu.... Ir dar idomu butu paklausti ne SM fotografu nuomones... Yvette, ar galiu ?
Tokios nuotraukos man asmeniskai yra visiskai ne prie sirdies... Idomu, ar kada nors bus kitaip.

na man negaila, gali klausti.

Bet įdomus tavo požiūris. Ir po kelių metų tau neturi patikti ši foto. Jei gerai pamenu, ją dariau koliažų žaidimui arba tam, kur reikėjo išsirinkti kažkokią detalę ir pratęsti. Tai vat taip ir atsirado daug visko nuotraukoje. Tiksliai nebeprisiminsiu.

Bet tau nei dabar, nei paskui, ji neturi patikti. Svarbu savo nuomonę turėti, skonį išsivystyti. Žinoti ko sieki ir pastangų įdėti, eiti tikslo link. O daugiau... Jei kažkas nepatinka, tiesiog parašyti be įžeidimų, kad nesuprantu arba tas ir anas nepatinka. Niekas juk neįsižeis, jei visa tai taktiškai brūkštelsi.
Ne asmeniškai taikau, tiesiog po tavo komentaru išsisakau, taip pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 10, 20:32)
прашау,  нер уж ка laugh.gif

omaigad kakoj originalumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2012 02 10, 17:51)
primenu, kad vyksta siuo metu buduaro fotografijos 3 dienu live seminaras. sian pirma diena  4u.gif jei tik kas turite galimybe, siulau paziuret smile.gif naudinga visiems, nes sau nauda jauciu nerealia.

ačiū, žiūriu viena akim-patinka man tokie seminarai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 10 vasario 2012 - 20:34
QUOTE(dosa @ 2012 02 10, 20:26)

maniau kad keliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 10, 18:41)
maniau kad keliai  g.gif

nia, keliai -knees smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 10, 20:45)
nia, keliai -knees  smile.gif

teisingai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dėl taisyklių laužymo. Nu va, pavydžiui dabar tvarkau nuotraukas, nu ši nuotrauka ištiesinta man visiškai lieka be esmės, t.y. be judesio, nors jaučiu čia būtų dažniausiai įvardijama klaida.
http://farm8.staticf...126b93dd2_z.jpg
IMHO
tik rožytes truputį prigesinsiu, bet viską taip ir paliksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 vasario 2012 - 21:06
QUOTE(rG @ 2012 02 10, 22:05)
Dėl taisyklių laužymo. Nu va, pavydžiui dabar tvarkau nuotraukas, nu ši nuotrauka ištiesinta man visiškai lieka be esmės, t.y. be judesio, nors jaučiu čia būtų dažniausiai įvardijama klaida.
http://farm8.staticf...126b93dd2_z.jpg
IMHO
tik rožytes truputį prigesinsiu, bet viską taip ir paliksiu.

o ka siuo atveju reiskia tas pakrypimas? judesi? zmogystos judesi i rozytes?
hmm... o ka ta nosyte kitos zmogystos su snapeliu reiskia?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 10, 21:11)
o ka siuo atveju reiskia tas pakrypimas? judesi? zmogystos judesi i rozytes?
hmm... o ka ta nosyte kitos zmogystos su snapeliu reiskia?

mergaitę taip pat paliksiu, ten yra kontekstas, kurio nepaminėjau, ji tiekė į stalą ir norėdama žmonėms palikti istoriją, kuri buvo (gimtadienis), paliksiu ir tokias nuotraukas, tai yra mano stilius ir žmonėms, kiek susidūriau per savo mažą patirtį tai labai patinka. Mano nuomone, ištiesinta nuotrauka, be snapelio, būtų ne tokia kalbanti kaip dabar...

p.s. mano klaida, kad liko tik tiek mergaitės, galėjo truputį daugiau jos likti. Bet nemanau, kad tai bėda, dėl kurios verta nuotrauka trynimo, nors jaučiu bus tokių, kurie prieštaraus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 vasario 2012 - 21:21
QUOTE(eglliux @ 2012 02 10, 18:07)
histograma tu nuotrauku, maximumas yra per viduri tai maniau cia ir yra kad gerai iseksponuota. Ir dar fotografuojant ant nuliuko atsistoja ekspozicija ar kaip cia pasakyti bijau nusisneketi  blush2.gif  blush2.gif

Egliux, aš dažniausiai fotkinu nustačius šviesesnę ekspoziciją, nei per vidurį (čia M režimu). Ir pastebėjau, kad fotiko ekranėlyje foto atrodo daug šviesesnė nei nukrovus ... Dažnai dar kompe tenka pašviesint...

QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 18:44)
Laba,

visos temos neskaičiau, dar senąją baiginėju. Pastebėjau vis dažnesnius naujokų pasisakymus, kad nedrįstat kritikuoti, komentuoti ir t.t.
Taigi, visiems nedrįstantiems komentuoti užduotis. Priimti iššūkį arba ne.

Niekas per galvą už komentavimą neduos, bet jum turėtų naudos būti. Gal prasilaušit ir temoje galėsit komentuoti be baimės.

na va, nespėjau į šį žaidimą, bet pirmiausiai ir labiausiai kliuvo nuotrauka su kačiuku - viskas per daug nukapota (šį dalyką labai ėmiau pastebėti, nes tai labai dažna mano klaida... smile.gif
O daugiau nebeįdomu kažką sakyt , paskaičius kitų komentarus:)

vakar dariau auto, specialiai fotkinau prieš saulę , ir norėjau kad ji sužibėtų iš už galvos - taip norėjau perteikti savo paskutiniu metu esančia nuotaiką- šiek tiek užsifilosofavusi, gal net truputį užsidepresavusi...
Laukiu kritikos, žinau kad neryšku (nes prieš saulę), bet man patinka, nors jei labai išpeikstit- drąsiai mesiu lauk ir daugiau prieš saulę nefotkinsiu ax.gif
user posted image

Atsakyti