QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 18:44)
Štai jums dvi foto. Vieną parinkau su akivaizdžiom klaidelėm, kurios paprastai čia temoje minimos. O kitą parinkau tam, kad joje yra daug ką pasakyti, t.y. ir apie taisykles pakalbėti ir šiaip...
Nesakysiu kuri foto yra kuri. Atsekit pačios ir nebijokit, tikrai neįsižeisiu dėl jokio komentaro
pirma foto
antra foto
priimu zaidima
tolimesniu nuo sio posto postu neskaiciau. tad gali buti jau pakomentuota.
man antroji foto atrodo tvarkinga - suderintos spalvos, yra rysys tarp subjektu, yra sufokusuota, islaikyta trecdaliu taisykle, nenukirpta per sanarius, zodziu fain.
pirmoji - visu pirma, noretusi spalvotos. JB cia, mano manymu, netinka. sufokusuota neaisku i ka (lyg tai i zuvedra ant pilies, nesiziuri nei toji zuvedra, nei pilis smelio), zuvedra pirmam plane sulieta, reiskias, reikejo pasirinkti mazesni islaikyma. Toj nuotraukoj visko per daug - ir sirdute, ir zuvedros. Galetu buti gal tik viena kokia simpatiska zuvedra arba porele. Arba labai grazi pilis supilta (sufokusuota turetu buti i ja). Sirdutes cia nereikia, jau ir taip aisku, ka noreta pasakyti. Dar tie laivai fone nesiziuri - atrodo kaip kleckai. Laivai turetu buti arba pakankamai dideli, arba isvis nesimatyti. Rinkciausi kitoki rakursa, nes nera triju trecdaliu taisykles. tai va tik tiek
ar bent kiek pataikiau?
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 10, 20:17)
mghm, tikrai.. šakės
aš apakau, tikrai labai stiprus darbas, ir dar tieeeeeek kalbančios nuotraukos aš nemačiau
as apakus
dar pridursiu, kad zuvedros atrodo issigandusios, ko mano manymu neturetu buti.
vat
oi, dar kiek daug man reikia suzinoti ir ismokti