Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 10, 18:55)
pirmas kadras:

nu kaip beprotiskai apsidziaugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmas kadras:

mega_shok.gif Begu sleptis po paklode, nes matau kad visas pirmos nuotraukos komentaras ne i tema iseina lotuliukas.gif doh.gif Na ka padarysi, gyveni ir mokais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 10, 20:01)
mega_shok.gif Begu sleptis po paklode, nes matau kad visas pirmos nuotraukos komentaras ne i tema iseina lotuliukas.gif  doh.gif  Na ka padarysi, gyveni ir mokais  biggrin.gif

na o kam slėptis.

Visos komentavusios buvo teisios, dalinai, pilnai ar dar kitaip. Aš todėl ir sakiau Svajonei palaukti, nes jos jau kitoks požiūris į foto, ne pradinukė.
Atsakyti
pirmas kadras:

Dar laivelius ar ką ten pamiršai. Neįsivaizduoju kaip įmanoma padaryt tokią nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
merginos o gal kas irasinejate tuos live seminarus? siaip butu visai idomu paklausyti pamatyti bet dabar negaliu ziureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 10, 19:14)
merginos o gal kas irasinejate tuos live seminarus? siaip butu visai idomu paklausyti pamatyti bet dabar negaliu ziureti  unsure.gif

Paprastai kaip iš kokio youtube neįmanoma, jie ten labai neblogai apsisaugo. Galima įrašyti įrašant desktopą su garsu, bet šiuo metu galimybės neturiu, o ir šiaip. Manau ir taip jie labai dosnūs, leidžia pasižiūrėti visą seminarą ir ne darbo vaandom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 vasario 2012 - 19:16
QUOTE(rG @ 2012 02 10, 19:14)
Dar laivelius ar ką ten pamiršai. Neįsivaizduoju kaip įmanoma padaryt tokią nuotrauką biggrin.gif

mghm, tikrai.. šakės smile.gif aš apakau, tikrai labai stiprus darbas, ir dar tieeeeeek kalbančios nuotraukos aš nemačiau smile.gif
Atsakyti
Nu ok, o dabar be jokiu asmeniskumu.... man tiesig nuosirdziai idomu...
Ar yra ir ar gali buti viena ir teisinga nuomone apie nuotrauka ? ax.gif ax.gif

Tarkim, kazkieno vienoks "skonis", supratimas apie grozi, fotografija, pasakojima, knygas, paveikslus o kitu - kitoks...
Cia kaip su filmais. Vieniems patinka fantastika, kitiems siaubo, o tretiems - melodramos...
ar, tarkim, fotografai arba kad ir fotografijos destytojai sutartinai sakytu, kad ji gera? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 10 vasario 2012 - 19:26
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 10, 20:24)
Ar yra ir ar gali buti viena ir teisinga nuomone apie nuotrauka ? ax.gif  ax.gif

žinoma, kad nėra. su viena vienintele nuomone būtų nuobodu.
Todėl dažnai ir kartoju, nebijokit ir komentuokit, nes kiekvienas matom bei suprantam kitaip.

Ačiū visom už komentarus. Nebijokit ir ateity komentuoti.

Pridursiu, kad foto su katinuku. Tai tiesiog foto į šeimos albumą, ko nepaminėjau keldama foto čia, nes norėjau, kad išvardytumėt klaidas. Bet tuo pačiu noriu pasakyti, kad ateityje, jūsų šeimos albumai nebutinai turi blizgėti nuo super duper techniškos pusės, meninės ir t.t.Tokios foto irgi reikalingos. Tik netrinkit jų iš savo albumo.

O kita foto. Tai atostogų akimirka. Keldama neapsižiūrėjau, kad su spec. filtru fotografuota, kas tarkim įtakojo pasisakymus dėl vertimo į jb.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 10, 19:24)
Ar yra ir ar gali buti viena ir teisinga nuomone apie nuotrauka ? ax.gif  ax.gif

Tarkim, kazkieno vienoks "skonis", supratimas apie grozi, fotografija, pasakojima, knygas, paveikslus o kitu - kitoks...
Cia kaip su filmais. Vieniems patinka  fantastika, kitiems siaubo, o tretiems - melodramos...
Ir ar tarkim man ta nuotrauka po keliu metu atrodytu gera/grazi ir teisinga?  ar, tarkim, fotografai arba kad ir fotografijos destytojai sutartinai sakytu, kad ji gera?  ax.gif

Aš pasakysiu taip. Yra tokia Bronė Buivydaitė. Savo akim mačiau, kaip jos knygos iš bibliotekos graibstomos. Nerasi nė vieno mokslininko, kuris ją tyrinėtų kaip rašytoją. Nebent kaip štampinės kompozicijos karalienę.
Ir tai, kad ji patinka masėms ją iškelia aukščiau kitų? Tiesiog neliks jos, tie rašiniai neturi išliekamosios vertės. Tai visų laikų tema, visais laikais buvo tokių kūrinių.

Tiesiog yra tam tikras etapas, kada suvoki kas yra kūrinys. Įmanoma to išmokti. Net ir kai būna ne tavo skonio. Bet paprastai gyvenant, neturtinant savęs iš vidaus, galima to ir nesuprasti. Bet vis tik kai kuriems įgimta jausti. O ir čia, manau merginos kai kurios tiesiog pritempė tą nuotrauką prie kritikos. O gal ir tikrai nepatiko, nieko čia tokio mirksiukas.gif Mano stilius irgi ne toks, bet aš jaučiu, kad ši nuotrauka nepaprasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 vasario 2012 - 19:34
QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 18:07)

Kristalines, jei dar neturi trečio užskaitymo, tai užskaitau tavuosius.

valio!

pagrybavom, merginos, su komentarais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 10, 20:33)
Mano stilius irgi ne toks

mano stilius irgi ne toks smile.gif bet turiu ir tokių foto atostogų albume.
Atsakyti