Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(EZM @ 2012 02 10, 16:08)
noriu pakritikuoti ND2 užduotyje esantį "Patarimą" (Mažindami diafragmą didinkit iso).
doh.gif

Pirmiausia tai tokios foto yra fotografuojamos su stovu, tai kaip tik reikia stengtis išlaikyti kuo mažesnį iso visuose foto kad jos būtų švarios. Nes čia su jūsų ryškumo ir fokuso buvimo reikalavimais, tai manau kad nepraeitų ir su didesniais triukšmais. savo foto kur dėjau ND1 ir ND2 iso visuose 100 t.y. minimumas kiek leidžia mano foto aparatas, jai būt galimybė statyti dar mažesnį taip ir daryčiau. kai foto aparatas ant stovo juk koks skirtumas koks bus išlaikymas. Užduotis keisti diafragmą, ne išlaikymą.

blink.gif velnias, o tai jeigu stovo neturi, tai tik belieka eit operuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 10, 16:17)
as bandau j/b vertimus, noreciau parodyti viena nuotrauka, keliau ja cia tik atlikus ND, tada labai ja "nurase", bet man ji vis lieka miela, tai bandziau padaryti j/b ir biski grudo dejau, ar nors i ta puse einu su j/b?

nu va ikeliau ir kazkodel paciai per pilkai pradejo rodytis  doh.gif

man per pilka.. aplamai , jei mokaisi daryti j/b , tai siūlau truputį paprastesnius kadrus pradžiai rinktis, kad kontrastingesni būtų, nes tokį kadra "teisingai" sunku paversti.. vaikas dingsta fone..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 10, 16:23)
man per pilka.. aplamai , jei mokaisi daryti j/b , tai siūlau truputį paprastesnius kadrus pradžiai rinktis, kad kontrastingesni būtų, nes tokį kadra "teisingai" sunku paversti.. vaikas dingsta fone..

aciu labai uz patarima, pasiemiau sia, nes norejau jos j/b rolleyes.gif
biski curves pastumdziau, gal nelabai gerai tiek kartu ta pati det, bet gal geriau dabar?

user posted image
Atsakyti
Tai niekas neuzskaito ND unsure.gif maniau, kad dbr tikrai gerai bus.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 10, 16:27)
aciu labai uz patarima, pasiemiau sia, nes norejau jos j/b  rolleyes.gif
biski curves pastumdziau, gal nelabai gerai tiek kartu ta pati det, bet gal geriau dabar?

vis tiek nesižiūri..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 10, 16:44)
Maggie, su makiazu viskas tvarkoj, svelnios spalvos, tikrai ner tamsios, prie rudu akiu
graziai atrodo, tik as cia color balance nekaip sustumdziau..

nu realybej gal ir tvarkoj, fotkese tikrai ne wink.gif
bent jau dantukus tada balink siek tiek, nes toks lupdazis labai parodo ju gelsvuma. man asmenishkai matosi, kaip kitom - nezinau.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 10, 16:28)
Tai niekas neuzskaito ND  unsure.gif  maniau, kad dbr tikrai gerai bus.

Aš užskaitau.
Tikrai gerai, dabar.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 10, 13:58)
Ir paskutine keliu, nes atsibosiu..

Šita labai labai negera, tik nerodyk jos. Neiste, turi bėdą, su PS pridirbi visokių dalykėlių negerai, reiktų šitoj vietoj pasitempti... Gal mažiau apdirbinėti bent jau... Stengies, visa kita, bet PS labai pakiša koją...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 10, 16:46)
Šita labai labai negera, tik nerodyk jos. Neiste, turi bėdą, su PS pridirbi visokių dalykėlių negerai, reiktų šitoj vietoj pasitempti... Gal mažiau apdirbinėti bent jau... Stengies, visa kita, bet PS labai pakiša koją...

drinks_cheers.gif Ne pirmą kartą pastebiu. Praėjusios fs rezultatuose jau geriau buvo, o dabar vėl žingsnis atgal tvarkant nuotraukas. unsure.gif
Atsakyti
o tai kaip orientuotis kada nepakankama ekspozicija kada per daug? cia igudusi akis jau turi buti ar kaip, nes kaip suprantu fotoaparato parodymais nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 10, 17:18)
blink.gif  velnias, o tai jeigu stovo neturi, tai tik belieka eit operuot unsure.gif

nu jau jaigu ruošiesi žmogus išmokti fotografuoti ir išmokti daryti ryškias foto, tai mokslai ir turėtų prasidėti nuo trikojo įsigijimo, arba bent jau ieškojimo ant ko padėti aparatą. Judančius daiktus kai fotografuosim, jeigu neleis apšvietimas fotografuoti su žemesniu iso, labiau patarčiau kad ir nelabai norisi bet naudoti blykstę. su blykste bet švari foto geriau atrodys nei pilna triukšmų. Kalbu iš patirties. nors ir buitinės

Na bet mes juk vyrai visi žinom, kad su moterimis nepasiginčysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EZM: 10 vasario 2012 - 16:54
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 10, 16:28)
vis tiek nesižiūri..

supratau smile.gif aciu
vsio lekiu, vaikas is darzo su tempa grizo verysad.gif rytoj buvau susigalvojusi ji pafotkint, nes dienom tik savaitgaliais ir turiu ji, bet jauciu niekaip nesigaus su tokia tempa verysad.gif
Atsakyti