o is kur jus tu odeliu gaunat nerealiai skaniai atrodo vedarai kitaip
Sveikos mamytes prasau pagalbos jusu
Nusipirkau elektrine vafline sirdeliu ir keleta receptuku bandziau is intiko bet nieko gero nesigavo(tai perkieti -tai visai suglebe) o jau neuzkalnu uzgavenes gal galetumete receptuku pasidalinti kokia esme skaniu ir graziu blynu LABAI DEKOJU
Nusipirkau elektrine vafline sirdeliu ir keleta receptuku bandziau is intiko bet nieko gero nesigavo(tai perkieti -tai visai suglebe) o jau neuzkalnu uzgavenes gal galetumete receptuku pasidalinti kokia esme skaniu ir graziu blynu LABAI DEKOJU
QUOTE(afi @ 2012 02 20, 09:33)
o is kur jus tu odeliu gaunat nerealiai skaniai atrodo vedarai kitaip
ju visada yra pirkti maximose, šaldytuvuose, ten kur šaldyta vištiena, turguose taip pat esu mačiusi.
QUOTE(singrida25 @ 2012 02 20, 11:40)
Sveikos mamytes prasau pagalbos jusu
Nusipirkau elektrine vafline sirdeliu ir keleta receptuku bandziau is intiko bet nieko gero nesigavo(tai perkieti -tai visai suglebe) o jau neuzkalnu uzgavenes gal galetumete receptuku pasidalinti kokia esme skaniu ir graziu blynu LABAI DEKOJU
Nusipirkau elektrine vafline sirdeliu ir keleta receptuku bandziau is intiko bet nieko gero nesigavo(tai perkieti -tai visai suglebe) o jau neuzkalnu uzgavenes gal galetumete receptuku pasidalinti kokia esme skaniu ir graziu blynu LABAI DEKOJU
Dalinuosi, gaunasi visada:
4 kiaušiniai,
pusė stiklinės cukraus,
2 šaukštai sviesto,
1,5 stiklinės miltų,
1 stiklinė grietinėlės,
truputis druskos.
Sviestą gerai išsukti, sudėti trynius, ištrintus su cukrumi, dar pasukti, supilti miltus, giretinėlę, įdėti išplaktus baltymus. Kepti
Receptas iš knygos "Valgių gaminimas"
QUOTE(singrida25 @ 2012 02 20, 10:40)
Sveikos mamytes prasau pagalbos jusu
Nusipirkau elektrine vafline sirdeliu ir keleta receptuku bandziau is intiko bet nieko gero nesigavo(tai perkieti -tai visai suglebe) o jau neuzkalnu uzgavenes gal galetumete receptuku pasidalinti kokia esme skaniu ir graziu blynu LABAI DEKOJU
Nusipirkau elektrine vafline sirdeliu ir keleta receptuku bandziau is intiko bet nieko gero nesigavo(tai perkieti -tai visai suglebe) o jau neuzkalnu uzgavenes gal galetumete receptuku pasidalinti kokia esme skaniu ir graziu blynu LABAI DEKOJU
Cia rasite
http://www.supermama...howtopic=553585
QUOTE(due drops @ 2012 02 20, 12:12)
SUPER LABAI DEKOJU BUTINAI ISBANDYSIME....
"9 cepelinams sunaudojau :
500 gr. 9% varškės
12 šaukštų manų kruopų
4 šaukštai bulvių krakmolo
kiaušinį
druskos
šiek tiek vandens
Įdarui: maltos kalakutienos apkeptos su svogūnu ir pagardintos prieskoniais.
Cepelinams apvolioti krakmolo. "
[/quote]
As idarui dedu tik padruskintos varskes
QUOTE(aistuzele @ 2012 02 20, 09:42)
ju visada yra pirkti maximose, šaldytuvuose, ten kur šaldyta vištiena, turguose taip pat esu mačiusi.
aciu, niekad net demesio nesu atkreipus kad buna atskirai pirkti
Sveikos,
gal galite imesti plovo recepta,gal zinote koki imantresni,kad orkaiteje galima butu troskinti ? Vyras nelabai megsta plovo,o as ji dievinu.
Aciu.
gal galite imesti plovo recepta,gal zinote koki imantresni,kad orkaiteje galima butu troskinti ? Vyras nelabai megsta plovo,o as ji dievinu.
Aciu.
QUOTE(asertyt @ 2012 02 20, 14:00)
Sveikos,
gal galite imesti plovo recepta,gal zinote koki imantresni,kad orkaiteje galima butu troskinti ? Vyras nelabai megsta plovo,o as ji dievinu.
Aciu.
gal galite imesti plovo recepta,gal zinote koki imantresni,kad orkaiteje galima butu troskinti ? Vyras nelabai megsta plovo,o as ji dievinu.
Aciu.
Ulės plovas
blynu tortas:
is miltu,2 kiausiniu, vandens ir druskos iskepti lietinius
pirmas idaras:
apie 200gr varskes(as naudojau is kefyro pasigaminta varske),risulelis svieziu krapu,pora saukstu grietines,druska,pipirai.viskas ismaisyti.200 gr. rukytos arba sudytos lasisos.
antras sluoksnis:
stikline marinuotu ziemai grybu(as naudojau voveraites), 4 ritineliai saldytu spinatu,1 svogunas.
virsutiniam sluoksniui 2 kaiusiniai ir tarkuoto surio apie stikline.
i tortine forma sluoksniuoti blynus-1 sluoksnis varske,ant virsaus lasisos gabaleliai,blynas,antras sluoksnis-kepti grybai su spinatais is svogunais.sluoksniuoti kol baigisi blynai.ant virsaus turi butu lietinis.uzpilti plaktus kiausiniu su suriu.deti i orkaite ir kepti 20-30 min.
skanaus
is miltu,2 kiausiniu, vandens ir druskos iskepti lietinius
pirmas idaras:
apie 200gr varskes(as naudojau is kefyro pasigaminta varske),risulelis svieziu krapu,pora saukstu grietines,druska,pipirai.viskas ismaisyti.200 gr. rukytos arba sudytos lasisos.
antras sluoksnis:
stikline marinuotu ziemai grybu(as naudojau voveraites), 4 ritineliai saldytu spinatu,1 svogunas.
virsutiniam sluoksniui 2 kaiusiniai ir tarkuoto surio apie stikline.
i tortine forma sluoksniuoti blynus-1 sluoksnis varske,ant virsaus lasisos gabaleliai,blynas,antras sluoksnis-kepti grybai su spinatais is svogunais.sluoksniuoti kol baigisi blynai.ant virsaus turi butu lietinis.uzpilti plaktus kiausiniu su suriu.deti i orkaite ir kepti 20-30 min.
skanaus
Tortilijos su faršu
Jums reiks:
Faršo (mano iš kalakutienos kumpio)
Prieskonių faršui, druskos
Svogūno
Čili pipiro,imbiero pagal skonį
Sūrio
Tortilijų
Faršą paskaniname druska,pipirais,prieskoniais.
Svogūną,čili pipirą susmulkiname,imbierą sutarkuojame ir dedame į įkaitintą su aliejumi keptuvę ir apkepame.Sudedame faršą.Kepame maišant maždaug 5-7 minutes.
Sūrį sutarkuojame.
Imame tortiliją,dedame ant juos tarkuotą sūrį, ant viršaus faršą ir vėl tarkuotą sūrį.Dedame per visą tortiliją.Ant viršaus vėl dedame tortiliją.
Užkepame orkaitėje kol sūris išsilydys.
Supjaustome gabaliukais ir pateikiame.
O čia tiesiog idėja kaip skaniai užkepti mėsos gabalą..pabandžiau ir lanai patiko.
Mėsą marinuojame pagal savo receptą.
Imame kokias 5 galvas svogūnų (priklausomai nuo mėsos gabalo dydžio) ir stambiai supjaustome.Būtent ant svogūnų pagalvės dedame mūsų mėsą ir kepame.
Jums reiks:
Faršo (mano iš kalakutienos kumpio)
Prieskonių faršui, druskos
Svogūno
Čili pipiro,imbiero pagal skonį
Sūrio
Tortilijų
Faršą paskaniname druska,pipirais,prieskoniais.
Svogūną,čili pipirą susmulkiname,imbierą sutarkuojame ir dedame į įkaitintą su aliejumi keptuvę ir apkepame.Sudedame faršą.Kepame maišant maždaug 5-7 minutes.
Sūrį sutarkuojame.
Imame tortiliją,dedame ant juos tarkuotą sūrį, ant viršaus faršą ir vėl tarkuotą sūrį.Dedame per visą tortiliją.Ant viršaus vėl dedame tortiliją.
Užkepame orkaitėje kol sūris išsilydys.
Supjaustome gabaliukais ir pateikiame.
O čia tiesiog idėja kaip skaniai užkepti mėsos gabalą..pabandžiau ir lanai patiko.
Mėsą marinuojame pagal savo receptą.
Imame kokias 5 galvas svogūnų (priklausomai nuo mėsos gabalo dydžio) ir stambiai supjaustome.Būtent ant svogūnų pagalvės dedame mūsų mėsą ir kepame.