Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

Sausas.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 18, 11:20)

aciu smile.gif bandysiu daryt
Atsakyti
Laba ryta
O jei padaryti iš tu tinginių sepelinu , ne cepelinus ,o tokias ausytes kaip budavo ar kaip kitaip jas vadindavo , tokia tokia duobute įpaudus , nes faršo atleisto neturiu o labai noriu nustebint šeimyna , ir tada spirgučiu ar padažiuko. Nes man ir varške ir mesa viename nu keistai kažkaip .
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 02 18, 09:49)
o sakykit man nesusipratelei blush2.gif manu kruopas deti taip kiek reik saukstu i mase ar kose isvirus?,man paprastai kas su varske tai tokia pliurza gaunasi kad net bijau bandyti ax.gif


12š.sausu manu kruopu smile.gif
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 02 18, 10:36)
Laba ryta
O jei padaryti iš tu tinginių sepelinu , ne cepelinus ,o tokias ausytes kaip budavo ar kaip kitaip jas vadindavo , tokia tokia duobute įpaudus , nes faršo atleisto neturiu o labai noriu nustebint šeimyna , ir tada spirgučiu ar padažiuko. Nes man ir varške ir mesa viename nu keistai kažkaip .

manau galima drasiai smile.gif esme ta pati smile.gif
Atsakyti
Dariau ir aš tuos tinginių cepelinus.Patiko tikrai dar darysiu thumbup.gif Bet aš dėjau tokius kaupinus šaukštus manų tai man jie tokie tvirti gavosi, net sakyčiau jautėsi manai, man atrodo užtektų ir nekaupinų šaukštų, tai gal minkštesni, puresni gautųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 02 15, 17:57)
Primenu, kad čia Receptų su nuotraukomis tema ir įvairios diskusijos, kurios tiesiogiai nesusijusios su patiekalų receptais ir jų nuotraukomis, yra trinamos be išankstinio perspėjimo.

Labai jau diskusiju cia daug, o tikrai norisi nuotrauku pasiziureti, kur jos ?
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2012 02 18, 17:17)
Labai jau diskusiju cia daug, o tikrai norisi nuotrauku pasiziureti, kur jos ?

http://www.supermama...howtopic=318793
Atsakyti
Tiesiog keptas karpis biggrin.gif

gyvo karpio (cia jau priklausomai nuo valganciuju biggrin.gif )
druskos
pipiru
1-2 skilteliu cesnako
1 lauro lapo
0,5 citrinos
aliejaus kepimui
trupucio miltu

isdorota ir susmulkinta karpi apibarsau druska, piprais. itrinu smulkintu lauro lapu ir cesnaku. palieku marinuotis per nakti. likus mazdaug pusvalandziui iki kepimo ispaudziu citrinos sultis.
imam keptuve, ikaitinam alieju ir kepam karpi apvoliota miltuose.
Skanaus 4u.gif
Si karta valgem su virtais ryziais ir svieziu darzoviu salotomis mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nekarta pasinaudojau cia merginu imestais receptukais,bet va dabar prireike,gal kuri zinot virtu bulviu kukuliu su varskes idaru recepta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akilanda @ 2012 02 19, 15:21)
Nekarta pasinaudojau cia merginu imestais receptukais,bet va dabar prireike,gal kuri zinot virtu bulviu kukuliu su varskes idaru recepta blush2.gif

gal šitie tiks:
http://www_neringa-b...-cepelinai.html
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2012 02 19, 19:43)

aciu,pasinaudosiu tik bandysiu daryt apvalius kukuliukus
Atsakyti
Bulvės vištienos odelėse arba bulviniai vėdarai kitaip
user posted image

Reikės (10 vnt)

10 vidutinių bulvių
2 svogūnai
vištienos odelės
prieskoniai

Bulves ir svogūnus sutarkuoti per stambią tarką. Leisti bulvėms šiek tiek pastovėti, kad išsiskirtų sultys, jas lengvai nusunkti ( per daug nusausinti bulvių nereikia). Dėti druskos, pipirų ar paprasčiausiai mėgiamų prieskonių.
Vištienos odeles gerai nuplauti, nusunkti. Aš jas pabarstau druska, pipirai, smulkintu česnaku, čia labai tinka Santa Marijos Persiladas.
Vištienos odelę padėti ant lentutės taip, kad vidinė pusė būtų viršuje. Paimti nedidelę saują bulvių tarkių (šiek tiek nusunkti sultis), dėti į odelės vidurį. Paimti adatą su siūlu ir keliais dyksniais apsiūti siūlę, kad odelei bekepant, kai ji pradeda trauktis, neiškristų bulvių tarkis. Taip paruoštas bulves sudėti į skardą ir pašauti į 200 temp įkaitintą orkaitę +-40 min.(kol gražiai apskrus).

P.S. kas esate prieš vištienos odeles, jų galima nevalgyti, bet taip iškepusios bulvės yra nepakartojamo skonio.
Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti