Sausas.
Laba ryta
O jei padaryti iš tu tinginių sepelinu , ne cepelinus ,o tokias ausytes kaip budavo ar kaip kitaip jas vadindavo , tokia tokia duobute įpaudus , nes faršo atleisto neturiu o labai noriu nustebint šeimyna , ir tada spirgučiu ar padažiuko. Nes man ir varške ir mesa viename nu keistai kažkaip .
O jei padaryti iš tu tinginių sepelinu , ne cepelinus ,o tokias ausytes kaip budavo ar kaip kitaip jas vadindavo , tokia tokia duobute įpaudus , nes faršo atleisto neturiu o labai noriu nustebint šeimyna , ir tada spirgučiu ar padažiuko. Nes man ir varške ir mesa viename nu keistai kažkaip .
QUOTE(coliuke29 @ 2012 02 18, 09:49)
o sakykit man nesusipratelei manu kruopas deti taip kiek reik saukstu i mase ar kose isvirus?,man paprastai kas su varske tai tokia pliurza gaunasi kad net bijau bandyti
12š.sausu manu kruopu
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 02 18, 10:36)
Laba ryta
O jei padaryti iš tu tinginių sepelinu , ne cepelinus ,o tokias ausytes kaip budavo ar kaip kitaip jas vadindavo , tokia tokia duobute įpaudus , nes faršo atleisto neturiu o labai noriu nustebint šeimyna , ir tada spirgučiu ar padažiuko. Nes man ir varške ir mesa viename nu keistai kažkaip .
O jei padaryti iš tu tinginių sepelinu , ne cepelinus ,o tokias ausytes kaip budavo ar kaip kitaip jas vadindavo , tokia tokia duobute įpaudus , nes faršo atleisto neturiu o labai noriu nustebint šeimyna , ir tada spirgučiu ar padažiuko. Nes man ir varške ir mesa viename nu keistai kažkaip .
manau galima drasiai esme ta pati
Dariau ir aš tuos tinginių cepelinus.Patiko tikrai dar darysiu Bet aš dėjau tokius kaupinus šaukštus manų tai man jie tokie tvirti gavosi, net sakyčiau jautėsi manai, man atrodo užtektų ir nekaupinų šaukštų, tai gal minkštesni, puresni gautųsi
QUOTE(irmulia @ 2012 02 15, 17:57)
Primenu, kad čia Receptų su nuotraukomis tema ir įvairios diskusijos, kurios tiesiogiai nesusijusios su patiekalų receptais ir jų nuotraukomis, yra trinamos be išankstinio perspėjimo.
Labai jau diskusiju cia daug, o tikrai norisi nuotrauku pasiziureti, kur jos ?
QUOTE(rapolas @ 2012 02 18, 17:17)
Labai jau diskusiju cia daug, o tikrai norisi nuotrauku pasiziureti, kur jos ?
http://www.supermama...howtopic=318793
Tiesiog keptas karpis
gyvo karpio (cia jau priklausomai nuo valganciuju )
druskos
pipiru
1-2 skilteliu cesnako
1 lauro lapo
0,5 citrinos
aliejaus kepimui
trupucio miltu
isdorota ir susmulkinta karpi apibarsau druska, piprais. itrinu smulkintu lauro lapu ir cesnaku. palieku marinuotis per nakti. likus mazdaug pusvalandziui iki kepimo ispaudziu citrinos sultis.
imam keptuve, ikaitinam alieju ir kepam karpi apvoliota miltuose.
Skanaus
Si karta valgem su virtais ryziais ir svieziu darzoviu salotomis
gyvo karpio (cia jau priklausomai nuo valganciuju )
druskos
pipiru
1-2 skilteliu cesnako
1 lauro lapo
0,5 citrinos
aliejaus kepimui
trupucio miltu
isdorota ir susmulkinta karpi apibarsau druska, piprais. itrinu smulkintu lauro lapu ir cesnaku. palieku marinuotis per nakti. likus mazdaug pusvalandziui iki kepimo ispaudziu citrinos sultis.
imam keptuve, ikaitinam alieju ir kepam karpi apvoliota miltuose.
Skanaus
Si karta valgem su virtais ryziais ir svieziu darzoviu salotomis
Nekarta pasinaudojau cia merginu imestais receptukais,bet va dabar prireike,gal kuri zinot virtu bulviu kukuliu su varskes idaru recepta
QUOTE(Akilanda @ 2012 02 19, 15:21)
Nekarta pasinaudojau cia merginu imestais receptukais,bet va dabar prireike,gal kuri zinot virtu bulviu kukuliu su varskes idaru recepta
gal šitie tiks:
http://www_neringa-b...-cepelinai.html
QUOTE(Jeta @ 2012 02 19, 19:43)
aciu,pasinaudosiu tik bandysiu daryt apvalius kukuliukus
Bulvės vištienos odelėse arba bulviniai vėdarai kitaip
Reikės (10 vnt)
10 vidutinių bulvių
2 svogūnai
vištienos odelės
prieskoniai
Bulves ir svogūnus sutarkuoti per stambią tarką. Leisti bulvėms šiek tiek pastovėti, kad išsiskirtų sultys, jas lengvai nusunkti ( per daug nusausinti bulvių nereikia). Dėti druskos, pipirų ar paprasčiausiai mėgiamų prieskonių.
Vištienos odeles gerai nuplauti, nusunkti. Aš jas pabarstau druska, pipirai, smulkintu česnaku, čia labai tinka Santa Marijos Persiladas.
Vištienos odelę padėti ant lentutės taip, kad vidinė pusė būtų viršuje. Paimti nedidelę saują bulvių tarkių (šiek tiek nusunkti sultis), dėti į odelės vidurį. Paimti adatą su siūlu ir keliais dyksniais apsiūti siūlę, kad odelei bekepant, kai ji pradeda trauktis, neiškristų bulvių tarkis. Taip paruoštas bulves sudėti į skardą ir pašauti į 200 temp įkaitintą orkaitę +-40 min.(kol gražiai apskrus).
P.S. kas esate prieš vištienos odeles, jų galima nevalgyti, bet taip iškepusios bulvės yra nepakartojamo skonio.
Skanaus!!!
Reikės (10 vnt)
10 vidutinių bulvių
2 svogūnai
vištienos odelės
prieskoniai
Bulves ir svogūnus sutarkuoti per stambią tarką. Leisti bulvėms šiek tiek pastovėti, kad išsiskirtų sultys, jas lengvai nusunkti ( per daug nusausinti bulvių nereikia). Dėti druskos, pipirų ar paprasčiausiai mėgiamų prieskonių.
Vištienos odeles gerai nuplauti, nusunkti. Aš jas pabarstau druska, pipirai, smulkintu česnaku, čia labai tinka Santa Marijos Persiladas.
Vištienos odelę padėti ant lentutės taip, kad vidinė pusė būtų viršuje. Paimti nedidelę saują bulvių tarkių (šiek tiek nusunkti sultis), dėti į odelės vidurį. Paimti adatą su siūlu ir keliais dyksniais apsiūti siūlę, kad odelei bekepant, kai ji pradeda trauktis, neiškristų bulvių tarkis. Taip paruoštas bulves sudėti į skardą ir pašauti į 200 temp įkaitintą orkaitę +-40 min.(kol gražiai apskrus).
P.S. kas esate prieš vištienos odeles, jų galima nevalgyti, bet taip iškepusios bulvės yra nepakartojamo skonio.
Skanaus!!!