Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis



Elena, koki suri naudojai Uzkeptiems sparagams? Ar svelnesnis tinka, ar kaip tik- astresnis? g.gif 4u.gif

Prisidedu prie pagyru Aistuzelei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 gegužės 2012 - 17:12
Dėl recepto...net nežinau kieno jis...čia toks klasikinis receptas...ragavau restorane kažkada...man labai skanu buvo ax.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 05 04, 13:24)
del manes, kad ir osamos bin ladeno  doh.gif
Elena, koki suri naudojai Uzkeptiems sparagams? Ar svelnesnis tinka, ar kaip tik- astresnis?  g.gif  4u.gif


hihihi.gif

Braškyt...imk pagal skonį...aš paėmiau paprastą fermentinį sūrį...Rokiškio...Gavosi labai švelnus skonis...Jei pv kokį Džiūgą ar Parmezaną imti..bus pikantiškas skonis...
Atsakyti
CHILI CON CARNE

user posted image
1 vnt. Morka
100 g Fermentinio sūrio
1 vnt. Česnako skiltelė
2 vnt. Svogūnai
1 valg. šaukštas Sojų padažo
500 g Jautienos/kiaulienos faršo
1 vnt. Raudonoji paprika
1 vnt. Konservuotų pomidorų skardinė
1 vnt. Konserv. pupelių skardinė
- žiupsnelis Čili pipirų, druskos, pipirų, raudonėlio

Faršą apkepti keptuvėje kol bus nebe raudonas , vis trinti šakute, kad subyrėtų. Tada berti kapotus svogūnus, česnakus, po minutės- paprikas ir morkas. Kepti , kol suminkštės daržovės. Sudėti visus prieskonius. Pomidorus iš skardinės supjaustyti ir kartu su skysčiu supilti į keptuvę, kepti apie 20-25 min. Tuomet sudėti nusunktas pupeles ir dar pakaitinti apie 2-3 minutes.
Cili Con Carne valgomas su ryžiais, bet tinka ir balta duona. Prieš patiekiant , pabarstyti sūriu.
Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 05 04, 17:13)
CHILI CON CARNE


Nu fantastiška foto ir nerealiai skanus patiekalas, aš panašų gaminu tik pas mane jis panašus į čili sriubą būna, nes konservuotų pomidorų dedu šiek tiek daugiau. Nu bet principas panašus. smile.gif
Nu bet jau foto... negaliu atsižiūrėt - įkrisiu į ekraną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 04, 19:28)
Nu fantastiška foto ir nerealiai skanus patiekalas, aš panašų gaminu tik pas mane jis panašus į čili sriubą būna, nes konservuotų pomidorų dedu šiek tiek daugiau. Nu bet principas panašus.  smile.gif
Nu bet jau foto... negaliu atsižiūrėt - įkrisiu į ekraną  ax.gif

blush2.gif jetus, kaip aciu uz gera zodi wub.gif
tai cia ir esme, kad jis tirstokas tas con carne, nes reik su ryziais duot biggrin.gif Siaip, labai megstu sio troskinuko likucius ,jei tik lieka, skiesti sultiniu ir sriuba tokia astria padaryt- vyrukai dievina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 05 04, 20:05)
blush2.gif  jetus, kaip aciu uz gera zodi  wub.gif
tai cia ir esme, kad jis tirstokas tas con carne, nes reik su ryziais duot  biggrin.gif  Siaip, labai megstu sio troskinuko likucius ,jei tik lieka, skiesti sultiniu ir sriuba tokia astria padaryt- vyrukai dievina  biggrin.gif


Tiesa yra neginčijama 4u.gif Jau nekantrauju išbandyti Jūsų variantą, nes kai pamačiau foto - nenurimsiu, kol nepasigaminsiu hihihi.gif Ir ačiū už antrą variaciją su sultinuku, net nebūčiau pagalvojus rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=brashke77,2012 05 04, 18:13]
CHILI CON CARNE

Jei vietoj sojos padažo nepilsiu nieko,o vietoj čili pipirų žiupsnelio idėsiu nedidelį čili pipiriuką ar labai nusidėsiu biggrin.gif ?
Atsakyti
[quote=Ineta.V,2012 05 06, 14:39]
[quote=brashke77,2012 05 04, 18:13]
CHILI CON CARNE

Jei vietoj sojos padažo nepilsiu nieko,o vietoj čili pipirų žiupsnelio idėsiu nedidelį čili pipiriuką ar labai nusidėsiu biggrin.gif ?
[/quote]
oj nee, atvirksciai- ir reiki pipiriuko tikro, as neturejau, tad dziovinta beriau 4u.gif
Be sojos padazo irgi nieko neatsitiks. Labai karis tinkia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Norejau vel pasiklausti, turiu nebloga gabala kalakutienos krutineles, tai galvoju kaip cia geriau padarius, mat nesu niekad is kalakutienos gaminus, kazi cia tokia mesa kaip kad vistienos krutineles? Ar skanu butu supjaustyti kepsniais, pamarinuoti su prieskoniais ir iskepti paprastai keptuveje? Ar orkaiteje geriau? g.gif bijau to mesos sausumo...
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 05 07, 19:14)
Sveikos biggrin.gif  Norejau vel pasiklausti, turiu nebloga gabala kalakutienos krutineles, tai galvoju kaip cia geriau padarius, mat nesu niekad is kalakutienos gaminus, kazi cia tokia mesa kaip kad vistienos krutineles? Ar skanu butu supjaustyti kepsniais, pamarinuoti su prieskoniais ir iskepti paprastai keptuveje? Ar orkaiteje geriau? g.gif  bijau to mesos sausumo...

drasiai kepkit tradicini karbonada- tikrai bus skanu, o jei dar koki persika ant virsaus, surio mocarelos, isvis pasaka biggrin.gif
Atsakyti
Žuvies kotletai

user posted image

400 gr žuvies ( ją reiks susimalti arba pirkti iš karto paruoštą žuvies faršą)
1 didelis kiaušinis (faršui)
1,5 v.š. miltų
druska, pipirai
1/3 citrinos sulčių
kukurūzų miltų (galima naudoti kvietinius miltus)
džiuvesėlių
2 kiaušiniai (kotletų paniravimui)

Įdarui

1 didelė morka
1 didelis svogūnas
150 gr fermentinio sūrio

Pirmiausia pasiruošti įdarą. Morką sutarkuoti, svogūnus supjaustyti kubeliais ir viską šiek tiek apkepti. Atvėsinti ir sumaišyti su sutarkuotu sūriu.
Žuvį sumalti, įmušti kiaušinį, berti prieskonius, supilti citrinos sultis, berti miltus ir viską gerai išmaišyti.
Žuvies faršas gaunasi lipnus, tad prieš formuojant kotletus, rekomenduoju pasidėti indą su vandeniu, kad suvilgyti rankas. Padrėkinus rankas, imti gabalėlį žuvies faršo, padaryti blynelį, dėti įdaro, viską gerai užspausti ir formuoti kotletus. Apvolioti miltuose, kiaušinyje ir džiuvesėliuose. Taip paruoštus kotletus, padėti į šaldytuvą 30 min. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje arba fritiūrinėje. Skanaus !!!

user posted image
Atsakyti
Šašlykai marinuoti garstyčiomis

user posted image

2 kg. kiaulienos sprandinės
200 gr. angliškų grūdėtų garstyčių
druska, pipirai
saujelė kapotų prieskoninių žolelių
(čiobrelis, rozmarinas, raudonėlis, mairūnas)

Aprašymui kaip ir neturiu ką rašyt, kaip supjaustyti mėsą vienodais gabalėliais ir sumaišyti su visais produktais. Idealu būtu kas kelias valandas mėsą permaigyti rankomis.

user posted image
Atsakyti