CHILI CON CARNE
1 vnt. Morka
100 g Fermentinio sūrio
1 vnt. Česnako skiltelė
2 vnt. Svogūnai
1 valg. šaukštas Sojų padažo
500 g Jautienos/kiaulienos faršo
1 vnt. Raudonoji paprika
1 vnt. Konservuotų pomidorų skardinė
1 vnt. Konserv. pupelių skardinė
- žiupsnelis Čili pipirų, druskos, pipirų, raudonėlio
Faršą apkepti keptuvėje kol bus nebe raudonas , vis trinti šakute, kad subyrėtų. Tada berti kapotus svogūnus, česnakus, po minutės- paprikas ir morkas. Kepti , kol suminkštės daržovės. Sudėti visus prieskonius. Pomidorus iš skardinės supjaustyti ir kartu su skysčiu supilti į keptuvę, kepti apie 20-25 min. Tuomet sudėti nusunktas pupeles ir dar pakaitinti apie 2-3 minutes.
Cili Con Carne valgomas su ryžiais, bet tinka ir balta duona. Prieš patiekiant , pabarstyti sūriu.
Skanaus!