Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2012 04 13, 10:59)
Pipirmetė  4u.gif Sėju beveik kas savaitė hihihi.gif papuošti sumuštiniams ..patiekalams...

Elena, įsikišiu ne vietoj blush2.gif , bet pipirnė, ne pipirmėtė mirksiukas.gif Pipirmėtė va taip atrodo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 balandžio 2012 - 13:25
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 13, 11:01)
Elena, įsikišiu ne vietoj blush2.gif , bet pipirnė, ne pipirmėtė mirksiukas.gif Pipirmėtė va taip atrodo mirksiukas.gif



Jo jo jo ..tundra aš doh.gif Pipirinė blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Elena, mesyte atrodo dieviskai, kaip is kokio katalogo- super! 4u.gif Jauciu, salta irgi ne ka prastesne? Reiks kepti butinai bigsmile.gif
Pipirine ir pas mane sudygo, tik jau tas kvapas doh.gif Bet atrodo graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 04 13, 10:59)
Pipirmetė  4u.gif Sėju beveik kas savaitė hihihi.gif papuošti sumuštiniams ..patiekalams...

Va taip tiesiai vazonelyje sejate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 04 13, 12:50)
Va taip tiesiai vazonelyje sejate? smile.gif


Taip...sėju visur..į vazonus..į taurės...į puodelius biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Geras,kaip grazu,kaip faina wub.gif thumbup.gif o taurej vandeny irgi auga,nieko sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 04 13, 13:52)
Geras,kaip grazu,kaip faina wub.gif  thumbup.gif o taurej vandeny irgi auga,nieko sau ax.gif



Oi ne..taurėje šampanas lotuliukas.gif Taip gavosi nuotrauka...o šiaip galima ant vatos pasėti 4u.gif
Atsakyti

 i 
Nenukrypstame nuo temos : čia aktualu Receptai su nuotraukomis.
Atsakyti
Kiaulienos sprandinė anyžių/česnako marinate

user posted image

Čia pateikiu vieną iš galimų mėsos marinavimo būdų, labiausiai tinkančių kiaulienai. Tokį būdą užmačiau vienoje užsienio laidoje, kur gaminamas maistas. Pabandžiau ir labai maloniai nustebino, toks anyžių sėklų panaudojimas. Tokį marinavimą siūlau tiems, kurie mėgsta išskirtinumą, kurie maiste ieško naujovių.

Reikės

1 kg kiaulienos sprandinės
5 skiltelių česnako
2 a.š. anyžių sėklų
1 a.š. žaliųjų pipirų (jie labai aromatingi ir ne tokie aštrūs, juos pakeisti galima kvapniaisiais pipirais)
druskos
2 v.š. aliejaus


Kiaulienos sprandinę supjaustyti 2 cm storio kepsneliais. Pasigaminti marinatą. Česnako skilteles sutrinti su pipirais, anyžio sėklomis ir druska. Galiausiai ten supilti aliejų, kad gautųsi košelė. Ja įtrinti mėsą ir palikti bent kelioms valandoms pasimarinuoti. Mėsą sudėti į kepimo rankovę ir kepti 190 temp apie 45 min. Po namus pasklinda puikus anyžių aromatas susmaišęs su česnaku. Skanaus !!!
Atsakyti
Greiti pietukai biggrin.gif

Malta mesa ant iesmelio su alia bulvytem fri smile.gif

Reikia maltos mesos, paruostos kaip kotletukams (cia jau kaip kas megsta).
Iesmeliu
Bulviu
Druskos, pipiru, aitriosios paprikos, aliejaus.

Is maltos mesos formuojam pailgus kukuliukus ir persmeigiam per viduri iesmeliu. Dedam ant groteliu (po apacia pakisu skarda su siek tiek vanens, tada maziau isdziuna malta mesyte).
Bulves supjaustom kaip fri. Perplaunam per kelis vandenis. I skarda ipilam slakeli aliejaus. Sudedam bulvytes, pabarstom druska, pipirais ir saldziaja paprika.
Skarda pastatu ant groteliu, salia iesmeliu. Kepiau 180 laipsniu karstumo orkaitej apie 30-40 min.

user posted image
Atsakyti
Sluoksniuotos tešlos su malta mėsa ir daug sūrio apkepas.


user posted image

Naudosim:
Sluoksniuotą mielinę tešlą (galima ir su bemiele),
faršą ~0,6kg,
sūrio apie 0,4kg,
du kiaušinius,
pomidorų padažą,
vieną svogūną
ir daug prieskonių.

Gaminimas:

ištepam kepimo indą sviestu ir išklojam sluoksniuotos tešlos gabaliukais. Apdėliojam ir kraštelius, kad gautųsi toks tešlos dubenėlis. Tada paimam šakutę, viską labai stipriai subadom, ir kišam į įkaitintą orkaitę 5-10min kol pradeda pūstis tešla. Tuo metu kol ji kepa, supjaustom vieną svogūną kubeliais ir pakepinam keptuvėje kartu su faršu kol svogūnai paruduoja o malta mėsa pasidaro biri. Tada beriam prieskonių (rekomenduoju daug baziliko!!! wink.gif ), druskos, pipirų, turėjau kažkokių kaukazietiškų prieskonių dar, na ir išmaišom viską. Tada dedam truputį pomidorų padažo, ir išmaišom viską. Leidžiam pomidorų padažui šiek tiek susigert ir išjungiam kaitlentę. Tada išimam tešlą iš orkaitės, ir ant jos dedam visą keptuvėje buvusią masę. Sulyginam, ir ant viso to dar sudedam kiaušinių ir sūrio mišinį (santykiu du kiaušiniai ir 0,4kg sūrio) ir viską padengiam, kad neliktų jokių tarpelių..... smile.gif Na ir ką, tada kepam kol paruduos iš apačios ir viršaus, traukiam iš orkaitės, pjaustom ir skanaujam. smile.gif

Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 12, 18:24)
aš tai žurnale varčiau,Moters savaitgalyje arba Editoj  g.gif
pasirodo priede prie Editos - Gyvenk sveikai  mirksiukas.gif
jei apie tą patį kalbame  4u.gif

o jei ne tai keli  4u.gif
Įdaryti pievagrybiai



Kurioj vietoj čia randasi tie įdaryti pievagrybiai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti