Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

jetau, kas ten per buteliukai tiems blynams nesupratau doh.gif nesu mačius aš su dozatoriais ax.gif gal kas paveiksliuką įmes ? 4u.gif

jau radau ir kitoms rodau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 12 vasario 2012 - 17:36
Šitas sirupas labai tinka pyragams su obuoliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 02 12, 19:53)
Šitas sirupas labai tinka pyragams su obuoliais  4u.gif

o jus jį vietoj cukraus pilate,ar ant pyrago viršaus ir p.n.??? blush2.gif
Atsakyti
O tie ornamentiniai blynai nesigauna kieti? Siaip labai originali idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 02 12, 01:25)
As kazkada is vistienos farso kotletukus dariau, imusiau kiausini ir kad pasmirdo man  doh.gif Vyras sake nieko neuzuodzia, o man fe buvo.... Daugiau ir nedariau is jo nieko.

tai greiciausiai kiausinis buvo sugedes.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 02 12, 02:25)
As kazkada is vistienos farso kotletukus dariau, imusiau kiausini ir kad pasmirdo man  doh.gif Vyras sake nieko neuzuodzia, o man fe buvo.... Daugiau ir nedariau is jo nieko.

pirmą kart girdžiu, kad smirdėtų vištiena ar kalakutiena, jei ji šviežia, tikrai nėra jokio spec kvapo, čia juk ne avytės mėsa...

dariau tinginių cepelinus, Ule ačiū labai už receptą 4u.gif man patiko, vyrui nelabai, bet jam padažo spirgiukų daugau užpyliau ir tiko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 13 vasario 2012 - 11:47
As isvis tuos cepelinus valgiau su sviestuko-grietines padazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikka @ 2012 02 12, 23:42)
o jus jį vietoj cukraus pilate,ar ant pyrago viršaus ir p.n.??? blush2.gif

Į tešlą pilu , jei reikia cukraus tai jį dalinu pusiau , pvz : reikia 100gr cukraus , tada aš dedu 50g cukraus ir pilu 50ml šio sirupėlio wink.gif labai geras skonis ...
Atsakyti
Sveikos,
Kuo butu galima pakeist manu kruopas siame Ules recepte ? susiruosiau gamint ir pasirode kad neturiu kruopu doh.gif

"9 cepelinams sunaudojau :

500 gr. 9% varškės
12 šaukštų manų kruopų
4 šaukštai bulvių krakmolo
kiaušinį
druskos
šiek tiek vandens
Įdarui: maltos kalakutienos apkeptos su svogūnu ir pagardintos prieskoniais.
Cepelinams apvolioti krakmolo. "
Atsakyti
Na atnešu ir aš savo blynus biggrin.gif
Buteliuką su dozatoriumi panaudojau nuo mineralinio vandens ..Rasa Active...

Mano blynai kepti pagal šį receptą:

4 kiaušiniai
1,5 puodelio pieno (gali prireikti ir daugiau)
1,5puodelio miltų
žiupsnelis druskos
2 šaukštai ištirpinto sviesto

Kiaušinius išplakame su pienu,supilame sviestą, plakant sudedame dalimis miltus, druską.
Miltus aš persijoju.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje ir abiejų pusių.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 13 vasario 2012 - 14:20
kalakutiena smirda ne visiem biggrin.gif man pvz smirda, mano vyras sako išsigalvoji biggrin.gif toks man asmeniškai acto kvapas. Ir nesvarbu kalakutiena ar iš maximos, ar iš kaimo. Kvapas tas pats wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 02 13, 14:58)
kalakutiena smirda ne visiem biggrin.gif man pvz smirda, mano vyras sako išsigalvoji biggrin.gif toks man asmeniškai acto kvapas. Ir nesvarbu kalakutiena ar iš maximos, ar iš kaimo. Kvapas tas pats wink.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat. Visada atskiriu, kai kas nors iš kalakutienos padaryta.
Atsakyti