Bešamelio padažu apkepta veršiena 
1.2 kg. veršienos nugarinės
400 gr. pievagrybių
svogūnas
1/2 citrinos sulčių
250 ml. pieno
šaukštas miltų
2 kiaušiniai
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
muskato,pipirų,druskos, čiobrelio, rozmarino, česnako
Mėsą nuplaukite, įtrinkite prieskoniais ir suriškite siūlu.

Kepimo formą patepti aliejumi, mėsą taip pat. Kepti valandą ne daugiau 180C. karštumo orkaitėje.
Supjaustyti pievagrybius, apšlakstyti citrinos sultimis ir kepti ant šaukšto sviesto, kol gražiai apskrus.
Sausoje keptuvėje pakepinkite miltus, išlydykite likusį sviestą, nuolat maišydami po truputį pilkite pieną. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol neliks gumulėlių.
Į padažą įmaišyti pakepintą svogūną. Pagardinkite prieskoniais. Tris šaukštus padažo atidėkite. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų, trynius gerai išsukus įmaišyti į didesnę dalį padažo, suberti grybus.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų, sumaišykite su atidėtu padažu.

Kepsnį ištraukite iš orkaitės, nukirpkite siūlą.

Supjaustykite vienodom riekelėm neįpjaunat iki galo. Kiekvieną riekę pertepkite padažu su grybais. Taip paruoštą visą kepsnį aptepkite baltymų padažu ir kepkite 200 C. karštumo orkaitėje 10 min.
Skanaus !!!