Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

QUOTE(eva15 @ 2012 04 03, 10:26)
Sveikutes, gal kas turi viena toki receptuka, neatsimenu kaip vadinasi, uzkepta sprandine idaryta, pomidorais, mozzarella, svoguniukais dar kazkuom, gaunasi panasi i armonikele??? Buciau labai dekinga uz receptuka, uzsimaniau sventems padaryt o recepta niekaip negaliu rast

Šitas?
http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 03 balandžio 2012 - 10:31
QUOTE(Rikara @ 2012 04 03, 11:30)

DIDELIS DIDELIS ACIU 4u.gif , o tai as jau tris temas perverciau ir niekaip
Atsakyti
Vištiena su obuoliais

Vištiena apie 500 gr.
svogūnai 2 galv.
obuoliai 3 vnt.
sojų padažas,druska,cukrus,pipirai,česnakai pagal skonį
aliejus 2 valg.šaukšt.
citrinos sultis 1 valg.šaukšt.

Vištieną supjaustome gabaliukais.
Pusžiedžiais supjaustome svogūnus ir dedame juos prie vištienos.
Pilame sojų padažo,paskaniname druska,pipirais,cukrumi ir įpilame biški aliejaus.
Išmaišome ir paliekam marinuotis.
Obuolius išvalome nuo sėklų ir supjaustome kiekvieną į 8 gabaliukus.

Į kepimo indą sudedame vištieną,ant viršaus gražiai išdėliojame obuolius,palaistome su citrinos sultimis ir dar užpilame biški aliejaus.
Orkaitę įkaitiname iki 250C, kepame apie 30 min.

Garnyrui virti ryžiai.

Kitą kartą kai gaminsiu obuolius sudėsiu vėliau, man jie buvo per daug iškepti..aišku daug priklauso ir nuo obuolių...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Elena, vaje, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif Puikus derinukas vistiena+obuoliai thumbup.gif O kokie skaniau- saldesni ar rugstesni?
Pvz,kai dariau salotas su vistiena, tai tiko tik saldus obuolys, rugstus busu viska sugadines... uztai ir klausiu 4u.gif
Atsakyti
Na mano tokie pusiau...naudojau žalius Golden 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės 4u.gif
Žinoma ne savo receptu pasidalinau,bet ir mano archyvuose jis laukia savo valandos mirksiukas.gif
Pagarba recepto autorei/paviešintojai thumbup.gif

QUOTE(eva15 @ 2012 04 03, 11:31)
DIDELIS DIDELIS ACIU  4u.gif , o tai as jau tris temas perverciau ir niekaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 03 balandžio 2012 - 17:53
Laba vakara. Mergaites, gal kuri arti receptuka turi, kaip antyte paruosti? Atveze is kaimo tokia nediduke, nezinau, kaip gaminti, kad visai seimai uztektu (3 asmenu) blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
sakykit, o i orkaite galima deti tik spizini storasieni puoda? radau gera plovo recepta, bet ji reik deti i orkaite, o as tokio puodo neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 03, 20:05)
sakykit, o i orkaite galima deti tik spizini storasieni puoda? radau gera plovo recepta, bet ji reik deti i orkaite, o as tokio puodo neturiu ax.gif

Galima. Esu jame kepusi ir plovą, ir raugintų kopūstų troškinį ir bulvių plokštainį. Labai skaniai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2012 04 04, 10:27)
Galima. Esu jame kepusi ir plovą, ir raugintų kopūstų troškinį ir bulvių plokštainį. Labai skaniai gaunasi

o jei tokio neturiu, kitokie netinka? ax.gif
Atsakyti
As dariau plova palei Ules recepta, tai dejau i paprasta skarda , ta sausainine kur buna prie orkaites. Spizinio puodo ir as neturiu.
Atsakyti
Labai domina, labai laukiu recepto
Atsakyti