Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

Nuostabus suktinukai! Kaiptik masciau kaip idomiai siandien panaudoti kiaulien...karbonadu jau nesinorejo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 27, 11:47)
Nuostabus suktinukai! Kaiptik masciau kaip idomiai siandien panaudoti kiaulien...karbonadu jau nesinorejo..  ax.gif

ir as jums pritariu, rytoj kazka panasaus darysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 03 26, 21:13)
O sakykit kur pirkti tokia karkute?  g.gif

Mesos turguose 4u.gif
Atsakyti
Prisirankiojus iš jūsų receptų įdėsiu ir savo viena

Jūros lydekos kepsniukas

Reikės:
Jūros lydekos filė (gali būti bet kokia filė)
Svogūnų
Morkų
Majonezo
Fermentinio sūrio
Pipirų, druskos
Kiaušinis
miltų


Žuvį padruskinti, papipirinti pamerkti į kiaušinio plakinį ir į miltus. Išdėlioti skardoje. Ant žuvies uždėti kepintą svogūna, ant svogūnų kepintas morkas. Užtepti majonezo ir užberti tarkuoto sūrio.
Kepti orkaitėje user posted image
Atsakyti
Saldžiarūgštė vištiena
Reikės:
vištienos filė,
vištienos prieskonių,
2 valg. šaukšt. krakmolo,
2 valg. šaukšt. miltų,
2 kiaušinio baltymu
aliejaus kepti.
Padažui:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių,
2 šaukštai medaus,
2 šaukštai sojos padažo,
2 šaukštai aliejaus,
8 skiltelės smulkinto česnako.
Paruošimas. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais , apibarstykite prieskoniais ir palikite vienai valandai pasimarinuoti. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Miltus ir krakmolą sumaišyti. Tada sudėkite vištienos gabalėlius, pamirkytus kiaušinio baltyme, kad mėsa tolygiai apliptų miltų ir krakmolo mišiniu. Paruoštą vištiena po gabalėli dėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš visų pusių.. Padažui tereikia sumaišyti visus nurodytus produktus ir pakaitinti, kad ištirptų medus. Kai išsikepsite vištiena, supilkite padažą ir patroškinkite dar 1-2 minutes. Skanaus!
user posted image
Atsakyti
Šiandien pietums bandysiu Aistuželės suktinukus wub.gif
Atsakyti
Makaronai su jūros gėrybėmis

user posted image


Labai greitai pagaminamas patiekalas. Labai skanus. Labai.. labai.. Pabandykit.


Reikia:
šaldytų jūros gėrybių (miksas- krevetės kalmarai, moliuskai, aštuonkojai ir kt.)
indelio midijų savo sultyse
vyšninių pomidorų (galima ir paprastų)
grietinėlės
spagetti makaronų (tinka ir visi kiti)
sviesto kepimui
vandens virimui
druskos, pipirų ir citrinos sulčių
Makaronus dedame į verdantį pasūdytą vandenį. Įpilame šlakelį aliejaus, kad makaronai nesuliptų.

Šaldytas jūros gėrybes perliejame verdančiu vandeniu. Keptuvę įkaitiname, dedame šaukštą sviesto, supilame jūros gėrius, supilame midijas su visu skysčiu. Truputį pakaitiname, sudedame pusiau perpjautus pomidoriukus, supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų, įspaudžiame citrinos sulčių. Makaronams išvirus, nupilame vandenį ir visus sukrauname į keptuvę su jūros gėrybėmis. Dar kelias akimirkas pakaitinam
ir viskas..





 ! 
Dėkite ne didesnes nei 500- 640 pixelių nuotraukas !


moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2012 - 12:20
mmm,kaip gardžiai atrodo vištiena bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau, betkokia zuvies file paruosta taip, kaip nurode Salexa - gera ideja.
As jau seniai taip nedariau ir be reikalo. doh.gif Nes tokio tipo zuvies kepsniukai - ir paciam skanu, ir svecius pavaisint negeda. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 29 kovo 2012 - 11:59
Kebabas leksteje. labai paprastas, bet skanus receptelis 4u.gif
reikes:
saldytu bulviu lazdeliu
farso
pekino kopusto
svogunu
pomidoru
zvieziu agurku
naturalaus jogurto
alyvuogiu
paprikos

Pirmiausia iskepame bulviu lazdeles keptuveje. Toliau kepame farsa kartu su svogunais, pabarstome prieskoniais pagal skoni. Pasigaminame salotas-pekino kopustas, pomidorai,paprika, alyvuoges. Padazas- sutarkuojame zviezius agurkus, idedame siek tiek druzkos ,pipiru ir ismaisome su naturaliu jogurtu. Viska paruosus i lekste pirma dedame bulviu lazdeles, ant visraus farsa, darzoves ir padaza.
Pirstus galima apsilaizytis. skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sufle: 29 kovo 2012 - 22:32
Šis patiekalas skanus ir šiltas, ir šaltas, tad gali būti tiekiamas kaip pagrindinis patiekalas arba kaip užkandis. Aš labai mėgstu keptą silkę, gal patiks ir jums.

Silkė smetoniškai arba keptos silkės kepsneliai

user posted image

Reikės

4 silkės filė
1 stiklinė pieno
1 didelis rūgštus obuolys
1 svogūnas
1 kiaušinis
majonezo
folijos
pipirų

Pirmiausia apdoroti silkę. Geriausia, kad silkė būtų silpnai sūdyta. Paimti dubenį, pilti pieną ir sudėti silkę, palaikyti 30 min. Kad neliktų sūrumo, nes bekepant silkė, jei nemirkyta, tampa labai sūri. Pienas tą sūrumą neutralizuoja. Pamirkytą silkę gerai nusausinti. Aš, kiekvieną silkės filė gabaliuką dar padalinau per pusę, kad nebūtų jau labai dideli kepsneliai.
Pasidaryti įdarą. Obuolį nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka, svogūną smulkiai sukapoti, berti pipirus ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
Paimti folijos gabaliuką, dėti gabaliuką silkės. Ant silkės paskleisti įdaro. Tuomet dėti kitą silkės gabaliuką. Sandariai užlankstyti foliją, gerai paspaudus. Įkaitinti orkaitę iki 180 temp. Dėti silkės kepsnelius ir kepti 25 min. Silkei iškepus, ją išimti iš folijos ir aptepti majonezu. Skanaus !!!
user posted image
Atsakyti

KUGELIS INDELIUOSE ax.gif

user posted image


norejau paklausti,ar reikia kuom nors patepti indeliu krastus,ar nera paskui sunku isimti kugeli is ju?
Atsakyti