Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

[quote=brashke77,2012 03 25, 16:44]aistuzele, na, puikiai padirbejai- labai skanus patiekalas, super!  thumbup.gif

Na, o aš pavaišinsiu kugeliu, kurio receptą generavau pati, pagal savo skonio receptorius. Vakar kepėm, šiandien kepam ir dar svečių pakvietėm, nes labai labai skaniai gaunasi
KUGELIS INDELIUOSE ax.gif


Reikės:

[i] užkepėlių indelių (5 vnt, 20 skersmens)


Isduokit kur indelius pirkot,ir as tokiu noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutta77: 26 kovo 2012 - 08:55
Virta-rūkyta karka

user posted image


Karką įpjauti ties kaulu ir virti virš dviejų valandų, kol ji atšoka nuo kaulo. Iš sultinio išeina nuostabi sriuba, o antram lieka minkšta mėsa, su bulvių koše, raugintais agurkais, krienais ar troškintais raugintais kopūstais, pasirinktinai smile.gif
Skanaus!!


user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 26, 10:55)
Isduokit kur indelius pirkot,ir as tokiu noriu blush2.gif

maximoj, bet nemaciau dabar 4u.gif

Ule, ojej, kaip graziai karkute atrodo wub.gif
Atsakyti
user posted image


Angliskas patiekalas, kuri labai megstu:
1. Bulves nuplauni, itrini aliejum ir druska.
2. Kepi orkaitej valanda (200 laipsniu karstyje).
3. Kai iskepa - prapjauni vidury, isstumi "vidurius" lauk.
4. Idaru ivairove - begaline... Siuo atveju - tunas sumaisytas su majonezu. Sia kosele drebiam vidun, uzbarstom suriu.
5. Salia butinai "zalumos". Salotas apslakstau citrinu sultimis ir tiek.
P.S. - labai skanu idarui sonine, varske.... na cia jau kaip kas nori. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 26, 17:15)


Koks idomus recepciukas,ir paprastas, reiks ryt isbandyt:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 26, 08:16)
lotuliukas.gif  riebūs ir gaunasi pagal šį receptą. Juk tešla sviestinė plius riebus įdaras  smile.gif

Gal riebiu nesat valgius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 03 26, 09:21)
Virta-rūkyta karka


O sakykit kur pirkti tokia karkute? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 03 26, 21:13)
O sakykit kur pirkti tokia karkute?  g.gif

nors klausimas ne man ax.gif bet rukytos karkos buna turguje pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 03 26, 21:13)
O sakykit kur pirkti tokia karkute?  g.gif

jei is Vilniaus esat,tai dar buna ukininku turgeliuose mobiliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 23, 19:42)
Cia musu seimos megstamiausi kibinai  blush2.gif

Tešlai reikės: 1 kg miltų, 1 pak. sausų mielių, druskos, 6 kiaušinių trynių, pusės stiklinės kefyro, 200 g sviesto, 500 g grietinės.
Įdarui:1kg faršo (galima kapotos mesytes) 0,5 kg svogūnų, druskos, pipirų.


Kokio kiekio (gramu) pakelis mieliu pas jus?
Atsakyti
[quote=Ulė,2012 03 26, 09:21]
Virta-rūkyta karka

mmmmmmmmm dieviskas maistas, ule , kur perkate karkas? 4u.gif dekui uz ats. 4u.gif
Atsakyti
Kiaulienos suktinukai su raugintais kopūstais ir džiovintais grybais

user posted image

Reikės

kiaulienos karbonadinės mėsos
rauginti kopūstai
džiovinti grybai
druska,pipirai
majonezas


Mėsą supjaustyti kaip karbonadams, plonai išmušti. Pabarstyti pipirais, druska.
Kopūstų ir džiovintų grybų kiekius žiūrėti pagal tai, kiek turite mėsos. Kopūstus sudėti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, gerai apkepti, sudėti išbrinkintus ir pasmulkintus grybus. Viską gerai išmaišyti ir apkepti. Su aliejumi nereikia persistengti, įdaras turi būti sausas. Papildomai prieskonių neberti, sūrumo užtenka nuo kopūstų. Bekepant kopūstai netenka dalies rūgštumo, tad įdaras tikrai subtilus.
Paimti gabalėlį mėsos, užtepti plonai majonezo, ant majonezo dėti įdaro, kampus užlenkti ir susukti suktinuką. Aš visuomet, darydama suktinukus, juos aprišu maistiniu siūlu, tuomet esu tikra, kad niekas neiširs. Taip paruoštus suktinukus apkepti iš visų pusių keptuvėje. O dabar galima daryti dvejopai, suktinukus sudėti į puodą, užpilti šiek tiek vandens, dėti truputį druskos, lauro lapą, kvapniuosius pipirus ir troškinti ant nedidelės ugnies apie 45 min. Antras variantas, kurį aš pasirinkau, tai troškinau orkaitėje. Paėmiau gilesnę skardą, sudėjau likusį įdarą, ant įdaro sudėjau didesniais kubeliais pjaustytas bulves, pabarsčiau ant jų šiek tiek druskos, pipirų, viską užpyliau stikline vandens. Ant bulvių sudėjau apkeptus suktinukus ir pašoviau į 190 temp įkaitintą orkaitę kažkas 45 min. Tikrai skanūs, tirpstantys burnoje suktinukai. Skanaus !!!

user posted image
Atsakyti