sveikos, deduosi prie jūsų, sukvailiojau ir sumąsčiau gaminti vėdarus
reikėjo: žarnų, bulvių, šoninės, svogūno, prieskonių, pieno, grietinės.
nusipirkusi žarnas, jas išverčiau, pamirkiau pusdienį ir kadangi buvo nešvarios, o jas atskalbti pasirodė daug darbo, tai aš nuo jų tiesiog nulupau plėvelę kartu su visais riebaliukais (čia iš vidinės pusės). Ploviau jas nesuskaičiuojamai daug. Pakepinau supjaustytą ir paprieskoniuotą šoninę kartu su svogūnais. Į sutarkuotų bulvių košę sudėjau keptą šoninę su svogūnais, užvirinau pieną ir supyliau taip pat į tą pačią masę. Įbėriau prieskonių. Viską dariau iš akies, todėl normų negaliu įvardinti.
Vieną žarnos galą užrišau ir pradėjau kimšti ją. Prikimšau tiek, kad paguldyta ji buvo plokščia. Visą "dešrą" subadžiau su adata. Dėjau kepti, maždaug 1,5val 180 laipsnių orkaitėje.
ir baigiant kepti sugebėjau su šakute pradurti, tad pasileido...
bet buvo skanu, spirgų nedariua, valgėme su grietine, skanaus