Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

NENGUTE,
Sveikinam, sveikinam, sveikinaaaaam!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 02 13, 21:04)
NENGUTE!
SU GIMIMO DIENA happybday.gif  birthday.gif GRAŽIOS ŠVENTĖS, SVEIKATOS IR SĖKMĖS 4u.gif

AČIŪ!!! Šiandien labai daug gaunu netikėtų sveikinimų ir dėl to labai džiaugiuosi. Dar ir dar kartą telieka prisiekti, kad esu ištikima šauniųjų pradinukų gerbėja, dalyvė, patarėja ir t.t. Jei kartais esu mažiau "matoma", tai tik dėl to, kad jau labai "neskanus" periodas mane užpuolęs darbe. Jo vardas - REORGANIZACIJA. Laikausi, mergaitės, iš visų jėgų ir optimizmo semiuosi būtent iš Jūsų. Dar kartelį ačiū visoms smile.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 13, 21:08)
Nengute, su gimimo diena.
user posted image

Nuostabu, kiek daug ir kaip nuoširdžiai Jūs mokat. Nuo manęs besąlygiška pagarba 22peliukui22

Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2012 02 13, 21:13)
happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif NENGUTE BŪK LAIMINGA

Ir Jums visoms (Janiku, Eda77. Zuzanele, Lutute1, R.@usra) ačiū už sveikinimus. Džiaugiuosiu, kad esame kartu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengute: 13 vasario 2012 - 21:41
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 13, 20:05)
Labai smalsu butu pasigereti jusu mokiniu kuriamais darbeliais ... nu gal sulauksiu to lobyno slaptazodzio...  blush2.gif

Turėk kantrybės, Donatuke, ir tikrai greitai sulauksi. O tada- laikykis, kad galva neapsvaigtų nuo lobių skrynelės gausos biggrin.gif
Atsakyti
NENGUTE!
Saulėtos nuotaikos! Spalvotų akimirkų!

user posted image
Atsakyti
nengute, su labai gražia tavo švente, linkiu optimizmo, geros nuotaikos ir niekada „nenukabinti nosies“

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 13 vasario 2012 - 22:17
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 13, 16:09)
Aš tai pasinaudosiu vienos mūsų forumietės mintimi- darysime širdelių medį. Atspausdinau kiekvienam vaikui po medį be lapų. Iš anksto pasakiau, kad širdelių neklijuotų ant drabužių

Medis labai graži idėja, paliksiu kitiems metams;) Aš per daug irgi nesureikšminu, tačiau pažymim bent žodžiais, laiškeliais...

Sunkiau man su vasario 16. Ką pasakojat pirmokams,kad prisimintų?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 02 13, 23:14)
NENGUTE!
Saulėtos nuotaikos! Spalvotų akimirkų!

user posted image

Ačiū wub.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 02 13, 23:15)
nengute, su labai gražia tavo švente, linkiu optimizmo, geros nuotaikos ir niekada „nenukabinti nosies“

user posted image

Žavu, ačiū
Atsakyti
NENGUTE, SU GIMTADIENIU happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 02 13, 23:19)

Sunkiau man su vasario 16. Ką pasakojat pirmokams,kad prisimintų?

Taip taip... Apie tą patį ir aš galvoju... Visos tos šventės jiems maišosi...

g.gif

Atsakyti
bis.gif Nengute,bis.gif
su gimtadieniu !!!!!! happybday.gif
Stiprybės fitness4.gif fitness3.gif visoms negandoms įveikti !!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Žmonės sako, kad geriau vėliau, negu niekad, tai aš irgi, nors ir pavėluotai, bet labai labai nuoširdžiai sveikinu nengutę su gimtadieniu ir šiuo metu linkiu stiprybės, o apskritai, tai visko, ko širdelė trokšta happybday.gif happybday.gif happybday.gif bis.gif birthday.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 02 13, 18:09)
Kaip sekasi lankstyti gerveles, kiek jau išlankstėt?

mes jau turim 538 gerveles:)
Atsakyti