NENGUTE,
Sveikinam, sveikinam, sveikinaaaaam!!!!
QUOTE(kara117 @ 2012 02 13, 21:04)
AČIŪ!!! Šiandien labai daug gaunu netikėtų sveikinimų ir dėl to labai džiaugiuosi. Dar ir dar kartą telieka prisiekti, kad esu ištikima šauniųjų pradinukų gerbėja, dalyvė, patarėja ir t.t. Jei kartais esu mažiau "matoma", tai tik dėl to, kad jau labai "neskanus" periodas mane užpuolęs darbe. Jo vardas - REORGANIZACIJA. Laikausi, mergaitės, iš visų jėgų ir optimizmo semiuosi būtent iš Jūsų. Dar kartelį ačiū visoms
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 13, 21:08)
Nengute, su gimimo diena.
Nuostabu, kiek daug ir kaip nuoširdžiai Jūs mokat. Nuo manęs besąlygiška pagarba 22peliukui22
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2012 02 13, 21:13)
NENGUTE BŪK LAIMINGA
Ir Jums visoms (Janiku, Eda77. Zuzanele, Lutute1, R.@usra) ačiū už sveikinimus. Džiaugiuosiu, kad esame kartu
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 13, 20:05)
Labai smalsu butu pasigereti jusu mokiniu kuriamais darbeliais ... nu gal sulauksiu to lobyno slaptazodzio...
Turėk kantrybės, Donatuke, ir tikrai greitai sulauksi. O tada- laikykis, kad galva neapsvaigtų nuo lobių skrynelės gausos
NENGUTE!
Saulėtos nuotaikos! Spalvotų akimirkų!
Saulėtos nuotaikos! Spalvotų akimirkų!
nengute, su labai gražia tavo švente, linkiu optimizmo, geros nuotaikos ir niekada nenukabinti nosies
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 13, 16:09)
Aš tai pasinaudosiu vienos mūsų forumietės mintimi- darysime širdelių medį. Atspausdinau kiekvienam vaikui po medį be lapų. Iš anksto pasakiau, kad širdelių neklijuotų ant drabužių
Medis labai graži idėja, paliksiu kitiems metams;) Aš per daug irgi nesureikšminu, tačiau pažymim bent žodžiais, laiškeliais...
Sunkiau man su vasario 16. Ką pasakojat pirmokams,kad prisimintų?
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 02 13, 23:14)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 02 13, 23:15)
nengute, su labai gražia tavo švente, linkiu optimizmo, geros nuotaikos ir niekada nenukabinti nosies
Žavu, ačiū
NENGUTE, SU GIMTADIENIU
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 02 13, 23:19)
Taip taip... Apie tą patį ir aš galvoju... Visos tos šventės jiems maišosi...
Žmonės sako, kad geriau vėliau, negu niekad, tai aš irgi, nors ir pavėluotai, bet labai labai nuoširdžiai sveikinu nengutę su gimtadieniu ir šiuo metu linkiu stiprybės, o apskritai, tai visko, ko širdelė trokšta !!!
QUOTE(NOKIA @ 2012 02 13, 18:09)
Kaip sekasi lankstyti gerveles, kiek jau išlankstėt?
mes jau turim 538 gerveles:)