Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 13, 20:39)
Aš irgi nenoriu sureikšminti. Pasidarysim darbelį ir užteks.

Gal pravers, nusiunčiau į paštą popierinio rėmelio išlankstymo nuorodą. Ryt lankstysim. Įrėminsim širdelių medžius. Nufotografuosiu ir ryt įmesiu į paštą kas gavosi mirksiukas.gif

sveikutes visos.. as apie Valentino diena... man ji daug mielesne uz tokia importine kaip helowyna... kalbeti apie meile, rodyti visaip kaip demesi vieni kitiems, skatinti kuo nuosirdziau stebinti savo artimuosius - maziesiems tikrai svarbu ismokti.. turbut daug labiau nei persirengus vampyrais ar raganomis gasdinti vieni kitus,,,, na cia mano subjektyvi nuomone... ax.gif
Atsakyti
Gal kartais turit kokį užduočių lapą 4 klasei veiksmažodžio pakartojimui, kad būtų asmenavimas, priebalsių supanašėjimas, laikai?
Atsakyti
Labai smalsu butu pasigereti jusu mokiniu kuriamais darbeliais ... nu gal sulauksiu to lobyno slaptazodzio... blush2.gif
Atsakyti
Mūsų mažytė mokykla tai darom gerves visi, jau artėjam prie 3000 ribos, gal ir daugiau sulankstysim...Kažkaip vaikai noriai tai daro
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 13, 19:03)
Gal kartais turit kokį užduočių lapą 4 klasei veiksmažodžio pakartojimui, kad būtų asmenavimas, priebalsių supanašėjimas, laikai?

ketvirtai neradau schmoll.gif , nusiunčiau trečiai, gal kuri užduotis tiks, gal ką prisiderinsi g.gif
Atsakyti
NENGUTE!
SU GIMIMO DIENA happybday.gif birthday.gif GRAŽIOS ŠVENTĖS, SVEIKATOS IR SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
Veiksmažodžio savarankišką darbą nusiunčiau 4 kl. Gal kas tiks.
Atsakyti
Nengute, su gimimo diena.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 13 vasario 2012 - 20:08
happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif NENGUTE BŪK LAIMINGA
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 13, 21:08)
Nengute, su gimimo diena.
user posted image

Su Tortadieniu! Triskart VALIO VALIO VALIO! clap.gif
Atsakyti
Prie gimtadienio sveikinimo prisidedu ir aš
user posted image
Atsakyti
user posted image
Su gimimo diena, Nengute
Atsakyti