As kur atsiunciau tai nufotkinau is darbeliu knygos, ten viskas vokieciu kalba ir tiek tebuvo prie kiekvieno darbelio tai nelabai ka galiu ir paasikinti
Sveikos visos,
nesu pradinukų mokytoj, bet dirbu su pradinukais. Esu pradinės mokyklos socialinė pedagogė. Tai daug naudinga randu ir jūsų forumuose.
Noriu ir aš pasidalinti rasta linksma ir įdomia nuoroda kaip pasigaminti vaikišką desertą
http://thepioneerwom...t-from-my-past/
Manau idėja jums ši patiks
nesu pradinukų mokytoj, bet dirbu su pradinukais. Esu pradinės mokyklos socialinė pedagogė. Tai daug naudinga randu ir jūsų forumuose.
Noriu ir aš pasidalinti rasta linksma ir įdomia nuoroda kaip pasigaminti vaikišką desertą
http://thepioneerwom...t-from-my-past/
Manau idėja jums ši patiks
Geras desertas gimtadieniui.
O kaip Valentino dieną švenčiate?
O kaip Valentino dieną švenčiate?
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 02 13, 16:46)
kadangi mes tik antrokai ir pirma kart,nes kazkaip pernai kiek menu tai buvo atostogos,tai pazaisime zaidima,kai mergaites suseda ratu,o berniukai iseina uz duru.mergaites issirenka po 1 berniuka,jei mergaiciu maziau tai po 2 arba dvi mergaites ta pati berniuka,o berniukai turi ateiti ir nuslenkti mergaitei.jei nuslenkia tai mergaitei, kuri jo nepasirinko, eina uz duru,jei tai ,kuri pasirinko seda salia.daznai ir keiciames,kad mergaites eina uz duru.sakiau dar padarysim sirdeles ir tures parasyti apie meile ka nors.snd rasem ka zino apie valentino diena,tai pasirodo maniskiu yra ir kurybingu.
Sveikos
Aš tai pasinaudosiu vienos mūsų forumietės mintimi- darysime širdelių medį. Atspausdinau kiekvienam vaikui po medį be lapų. Iš anksto pasakiau, kad širdelių neklijuotų ant drabužių (nesakiau kodėl, tai labai suintriguoti laukia rytojaus ) Su viena mama kalbėjau, tai sakė nuo lipdukų klijų mergaitei išsipešiojo megztinis, o kai kuriose vietose klijai taip prilipo, kad nėjo išplauti. Tai manau pasidarytas darbelis su dovanotom širdelėm išliks ilgesniam laikui ir bus įdomiau
Aš tai pasinaudosiu vienos mūsų forumietės mintimi- darysime širdelių medį. Atspausdinau kiekvienam vaikui po medį be lapų. Iš anksto pasakiau, kad širdelių neklijuotų ant drabužių (nesakiau kodėl, tai labai suintriguoti laukia rytojaus ) Su viena mama kalbėjau, tai sakė nuo lipdukų klijų mergaitei išsipešiojo megztinis, o kai kuriose vietose klijai taip prilipo, kad nėjo išplauti. Tai manau pasidarytas darbelis su dovanotom širdelėm išliks ilgesniam laikui ir bus įdomiau
Kaip sekasi lankstyti gerveles, kiek jau išlankstėt?
QUOTE(NOKIA @ 2012 02 13, 18:09)
Kaip sekasi lankstyti gerveles, kiek jau išlankstėt?
Mes gavom popierių tik praėjusį trečiadienį ir nedidelį kiekį, tai išlankstėm 540. Manau iki atostogų nespėsim pasiekt 1000, nes lanksto tik mano mokiniai, o jų tik 20
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 13, 18:35)
Mes gavom popierių tik praėjusį trečiadienį ir nedidelį kiekį, tai išlankstėm 540. Manau iki atostogų nespėsim pasiekt 1000, nes lanksto tik mano mokiniai, o jų tik 20
Nieko sau spartuoliai šaunuoliai Tik 20 mokinių ir net 540 gervių. Įspūdinga
Mano pirmokams ši misija neįmanoma. Tai prašysiu, kad tėveliai per atostogas padėtų.
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 02 13, 15:46)
mes papuošimus foje padarėme. O daugiau turbūt nieko, nenoriu aš sureikšminti šios importinės šventės
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 13, 19:47)
Mano pirmokams ši misija neįmanoma. Tai prašysiu, kad tėveliai per atostogas padėtų.
Sparčiai, nes kai kurie nešėsi. Kiekvienas skaičiuojam savo padarytas gerves. Mano sąskaitoj 43 Vienas per savaitgalį atnešė išlankstęs 56 gerves. Jo sąskaitoj- 103 Prasidėjo tikslo siekimas- ant lentos rašom skaičius kai padarom. Tai skaičiai akyse keičiasi
Kiti jau nuleido rankas ir nebenori lankstyti. Atsibodo... Sakiau, kad kiekvieno vaiko išlakstytą gervių skaičių paskelbsiu klasės svetainėj. Tegul mato ir tėvai
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 13, 17:47)
sutinku , mano pirmokams irgi persunku vargsta, lanksto, gerai, kad teveliai padeda.
QUOTE(vai2 @ 2012 02 13, 18:17)
mes papuošimus foje padarėme. O daugiau turbūt nieko, nenoriu aš sureikšminti šios importinės šventės
žadu lankstyti širdeles, skirsim mamytei tėveliui sesutei broliukui, zodziu namiškiams, skaitysiu apie Sv. Valentina (imeciau į pastą)
QUOTE(vai2 @ 2012 02 13, 20:17)
Aš irgi nenoriu sureikšminti. Pasidarysim darbelį ir užteks.
Gal pravers, nusiunčiau į paštą popierinio rėmelio išlankstymo nuorodą. Ryt lankstysim. Įrėminsim širdelių medžius. Nufotografuosiu ir ryt įmesiu į paštą kas gavosi