Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

b.s., parašiau paaiškinimus į a.ž., bet jeigu vistiek neaišku, duok žinot ir įkelsiu su paveikslėliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis dėlto pamaniau, kad gal kam ir daugiau prisireiks, jei ne dabar, tai vėliau tų paaiškinimų, tai įkeliu į paštą visoms mirksiukas.gif . Naudokitės į sveikatą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 11, 13:18)
b.s., parašiau paaiškinimus į a.ž., bet jeigu vistiek neaišku, duok žinot ir įkelsiu su paveikslėliais  mirksiukas.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 11, 13:37)
Vis dėlto pamaniau, kad gal kam ir daugiau prisireiks, jei ne dabar, tai vėliau tų paaiškinimų, tai įkeliu į paštą visoms  mirksiukas.gif . Naudokitės į sveikatą  mirksiukas.gif .

Vakar iki vidurnakčio ir aš ieškojau savo gebėjimų susidoroti. Viskas būtų buvę geriau, bet pas mane atsiranda anglų k., kai einu į dokumentus. doh.gif doh.gif doh.gif Ačiū už paaiškinimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 11, 15:12)
pas mane atsiranda anglų k., kai einu į dokumentus.  doh.gif  doh.gif  doh.gif 

Keista g.gif , kažin kodėl pas mane lietivių kalba g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 11, 16:12)
Vakar iki vidurnakčio ir aš ieškojau savo gebėjimų susidoroti. Viskas būtų buvę geriau, bet pas mane atsiranda anglų k., kai einu į dokumentus.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ačiū už paaiškinimus  mirksiukas.gif  4u.gif

Pas mane irgi tas pats g.gif
Atsakyti
Mergaitės, pašte neberandu šimtakojo (lyg buvo tokie paveikslėliai spalvinti su dešimtimis?)
G biggrin.gif al padėsit?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 10, 11:24)
Aš parašiau ir pasisakiau kas esam, jei netinka,kad išregistruotų. Taip ir įvyko.

aš taip pat parašiau el. laišką, paprašiau, kad išregistruotų smile.gif

penktadienį lankėmės Prienuose, kepėm duonelę, labai ir mums, ir vaikams patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 02 11, 21:14)
penktadienį lankėmės Prienuose, kepėm duonelę, labai ir mums, ir vaikams patiko thumbup.gif

Esu buvus su dviem savo mokinių laidom. Visi buvo patenkinti thumbup.gif
O nebuvo šalta patalpoj? Nes mes esam buvę vėlai rudenį, tai šaltoka buvo...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 11, 20:11)
Esu buvus su dviem savo mokinių laidom. Visi buvo patenkinti thumbup.gif
O nebuvo šalta patalpoj? Nes mes esam buvę vėlai rudenį, tai šaltoka buvo...

nu ne nebuvo, nuo krosnies šilta ir dar "pūtiklį" buvo pajungę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 11, 13:08)
Mano ta pati problema unsure.gif Jau savaitgalio laukiau kaip išganymo, tikėjausi pirmadienį važiuot į darbą su mašina. Deja... verysad.gif

O aš mašiniuką jau atgaivinau yess.gif Akumuliatorių pakroviau ir trečiadienį kai buvo mažiau šalčio bandžiau užvesti ir... thumbup.gif . Dabar kol dar laikosi dideli šalčiai naktimis išsiimu akumuliatorių o ryte vėl įdedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 02 10, 00:53)
Sveikutės, jungiuosi ir aš  į Jūsų gretas - tikiuosi priimsite.  smile.gif Šiuo metu esu išvykusi į UK, bandau čia plėsti savo žinias pradinio ugdymo pasaulyje  smile.gif - darbuojuosi nepilną savaitę angliškoje mokykloje. Tad pasistengsiu kuo nors būti ir jums naudinga smile.gif

Sveika 4u.gif
Atsakyti

Sveikos merginos,

Ačiū LUTUTEI ir ELIMAK už nuostabius darbelius thumbup.gif Gaila, kad nėra aprašymų g.gif
Ir iš kur tokių gražių randat? g.gif
Atsakyti