b.s., parašiau paaiškinimus į a.ž., bet jeigu vistiek neaišku, duok žinot ir įkelsiu su paveikslėliais
Vis dėlto pamaniau, kad gal kam ir daugiau prisireiks, jei ne dabar, tai vėliau tų paaiškinimų, tai įkeliu į paštą visoms . Naudokitės į sveikatą .
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 11, 13:18)
b.s., parašiau paaiškinimus į a.ž., bet jeigu vistiek neaišku, duok žinot ir įkelsiu su paveikslėliais
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 11, 13:37)
Vis dėlto pamaniau, kad gal kam ir daugiau prisireiks, jei ne dabar, tai vėliau tų paaiškinimų, tai įkeliu į paštą visoms . Naudokitės į sveikatą .
Vakar iki vidurnakčio ir aš ieškojau savo gebėjimų susidoroti. Viskas būtų buvę geriau, bet pas mane atsiranda anglų k., kai einu į dokumentus. Ačiū už paaiškinimus
QUOTE(b.s @ 2012 02 11, 15:12)
pas mane atsiranda anglų k., kai einu į dokumentus.
Keista , kažin kodėl pas mane lietivių kalba ?
QUOTE(b.s @ 2012 02 11, 16:12)
Vakar iki vidurnakčio ir aš ieškojau savo gebėjimų susidoroti. Viskas būtų buvę geriau, bet pas mane atsiranda anglų k., kai einu į dokumentus. Ačiū už paaiškinimus
Pas mane irgi tas pats
Mergaitės, pašte neberandu šimtakojo (lyg buvo tokie paveikslėliai spalvinti su dešimtimis?)
G al padėsit?
G al padėsit?
QUOTE(b.s @ 2012 02 10, 11:24)
aš taip pat parašiau el. laišką, paprašiau, kad išregistruotų
penktadienį lankėmės Prienuose, kepėm duonelę, labai ir mums, ir vaikams patiko
QUOTE(editaite @ 2012 02 11, 21:14)
penktadienį lankėmės Prienuose, kepėm duonelę, labai ir mums, ir vaikams patiko
Esu buvus su dviem savo mokinių laidom. Visi buvo patenkinti
O nebuvo šalta patalpoj? Nes mes esam buvę vėlai rudenį, tai šaltoka buvo...
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 11, 20:11)
Esu buvus su dviem savo mokinių laidom. Visi buvo patenkinti
nu ne nebuvo, nuo krosnies šilta ir dar "pūtiklį" buvo pajungę
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 11, 13:08)
Mano ta pati problema Jau savaitgalio laukiau kaip išganymo, tikėjausi pirmadienį važiuot į darbą su mašina. Deja...
O aš mašiniuką jau atgaivinau Akumuliatorių pakroviau ir trečiadienį kai buvo mažiau šalčio bandžiau užvesti ir... . Dabar kol dar laikosi dideli šalčiai naktimis išsiimu akumuliatorių o ryte vėl įdedu
QUOTE(enija05 @ 2012 02 10, 00:53)
Sveikutės, jungiuosi ir aš į Jūsų gretas - tikiuosi priimsite. Šiuo metu esu išvykusi į UK, bandau čia plėsti savo žinias pradinio ugdymo pasaulyje - darbuojuosi nepilną savaitę angliškoje mokykloje. Tad pasistengsiu kuo nors būti ir jums naudinga
Sveika
Sveikos merginos,
Ačiū LUTUTEI ir ELIMAK už nuostabius darbelius Gaila, kad nėra aprašymų
Ir iš kur tokių gražių randat?