QUOTE(Šarkka @ 2012 02 10, 23:57)
В аптеке:
- У вас есть "АнтиРастолстин"? ..
.- Нет! ...
- А "ЦеллюлитоИсчезан"? ...
- Нет! ...
- А "СамСобойВесПропадан"? ...
- Девушка, вам нужен "МеньшеНадоЖратидин, БольшеЗадомШевелин и КхолодильникуНеподходин"
Anekdotas nerealus. Mūsų šeimoj kova su antsvoriu aktuali, nes abu esam apvalučiai, tai irgi pasijuokėm smagiai.
Na, pasigirsiu ir aš. Vakar maniškiai laimėjo "Drąsiuose, stipriuose, vikriuose" penkias rungtis iš penkių. Gal ir nekukliai čia aš, bet striksėjau iš laimės. Smagiausia, kad nieks to nesitikėjo. Kai yra kelios paralelinės klasės, tai pradedamos klijuoti etiketės. Mano kolegių klasės "berniukiškos", "sportiškos", "judrios", o maniškiai "meniški", "mergaitiška" klasė, nes mergaičių daugiau. Šiaip labai džiaugiuosi šia laida. Galvoju, kad gal kada reiktų ir jų darželio auklėtojai padėkot, nes jie tikrai labai gerai pasirengę mokyklai atėjo...
Apie atostogas. Pas mus tai ne taip, kaip pas visus. Žiemą atostogavom ilgiau ir pradėjom mokytis sausio 17. Dabar atostogų neturėsim. Pavydžiu visoms vilnietėms, kurios galės dalyvauti seminare apie vertinimą vasario 20 d.. Užsiminiau apie seminarą pavaduotojai, tai išgirdau logišką klausimą:"o kas už tave dirbs?"
Vasario 17 d. vedu atvirą pamoką apie H. Gal kas kokį pasiūlymą galėtų mestelt pertraukėlei? Vieną eilėraštuką apie Henriką turiu, bet reikia dar antros pertraukėlės, nes pamoka bus 45 min. trukmės.
Praeitoje temoje diskutavom apie saldainių popieriukų kilimo klijavimą. Nusipirkau brangios dvipusės juostos ir išdėjau ją į šuns dienas. Vaikams ji vėlėsi, o ir man sunkiai sekėsi atkrapštyt. Nusprendėm klijuot paprasta peršviečiama lipnia juosta. Svarbu tvirtai priklijuoti vieną popierėlio kraštą prie tapeto, tada tą kraštą jau galima uždengti kitu popieriuku ir popieriukus tarpusavy sutvirtint. Na, nežinau, ar suprantamai rašau, bet vaikams nesunkiai pavyko susidorot ir suklijavom gana nemažai. Išskirstėm popieriukus spalvomis, tai įdomiai atrodo. Gal kitą savaitę baigsim, tai nufotografuosiu ir įmesiu.