Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(vai2 @ 2012 03 02, 18:59)
Mano mokinys rajone laimėjo matemat. olimpijadoje 2vietą clap.gif  smartass.gif  yahoo.gif  victory.gif  second.gif

Džiaugiuosi už jus ir su jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 02, 16:57)
Registruojuos balandžio 4-5 dienoms. Gal dar kas ten būsit tuo pat metu?

As irgi uziregistravau siomis dienomis mirksiukas.gif Tai jei viskas gerai bus tai susitiksim ax.gif
Atsakyti
vai2, sveikinimai smile.gif

Lutute, gal gali įmesti daugiau informacijos, kas organizuoja šiuos seminarus. Užsiregistravau, bet norėtųsi žinoti daugiau. Kol kas jokio patvirtinimo negavau.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 02, 21:04)
Sveikinu  4u.gif  thumbup.gif . O mes dar nieko nežinom  schmoll.gif , vėl tempia gumą  doh.gif . Nors vaikams kai parodžiau atsakymus ir sprendimus, tai nešokinėjo iš laimės  ax.gif , tai kaži ko nesitikiu  blush2.gif .

Pas mus prizines vietas pranešė iškart ištikrinę ir paskambinę telefonu vaiko mokytojai. O visą suvestinę atsiuntė kitą dieną elektroniniu paštu.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 02, 21:24)
Pas mus prizines vietas pranešė iškart ištikrinę ir paskambinę telefonu vaiko mokytojai. O visą suvestinę atsiuntė kitą dieną elektroniniu paštu.

Ankstesniais metais pas mus irgi labai greitai rezultatai būdavo, o šiemet kažkaip keista g.gif ... Šiandien klausiau pavaduotojos, tai sakė, jog dar negavo protokolo, o gandais netiki blink.gif . Tai dabar ir mąstom: kokie čia gandai - negi mes paskutinėj vietoj doh.gif ...
Atsakyti
Sveikinu laimetojus thumbup.gif smagu.. mano 4 vietele.. verysad.gif vieno taskelio pritruko... pritruko laimes ... as ir bandysiu i seminara balandi.. dar kaskokiam dalyvauju kovo 8.. tai gero kaziuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 02, 18:59)
Mano mokinys rajone laimėjo matemat. olimpijadoje

QUOTE(rollick @ 2012 03 02, 22:03)
Sveikinu laimetojus  thumbup.gif smagu.. mano 4 vietele..

SVEIKINU ŠAUNUOLIUS! 4u.gif
O IR KETVIRTA VIETA, MANAU SUPER!
Atsakyti
Litute1, ačiū už informaciją 4u.gif
Vai 2, nuoširdžiausi sveikinimai clap.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus 4u.gif
rollick, 4-ta vieta irgi gerai 4u.gif thumbup.gif sakė, nemažai vaikų ir po 0 taškų surinko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 02, 22:06)
SVEIKINU ŠAUNUOLIUS!  4u.gif
O IR KETVIRTA VIETA, MANAU SUPER!

Sveikinu ir visiškai pritariu - ketvirta vieta irgi aukštas pasiekimas thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 02, 22:18)
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus 4u.gif
rollick, 4-ta vieta irgi gerai 4u.gif  thumbup.gif  sakė, nemažai vaikų ir po 0 taškų surinko doh.gif

vai2, jei ne paslaptis,kiek tasku surinko antros vietos laimetojas? Nes maniskis surinko 11 ir buvo tikrai ne prie paskutiniu. Mokykliniame ture surinko 30. Man uzdaviniai pasirode tikrai nelengvi. Juolab,kad net pagal Kiseliova mokantis mes dar nesimokeme dalybos is dvizenkliu.Na, bet tai olimpiadiniai uzdaviniai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 02 kovo 2012 - 22:13
QUOTE(linastri @ 2012 03 02, 22:07)
vai2, jei ne paslaptis,kiek tasku surinko antros vietos laimetojas? Nes maniskis surinko 11 ir buvo tikrai ne  prie paskutiniu. Mokykliniame ture surinko 30. Man uzdaviniai pasirode tikrai nelengvi. Juolab,kad net pagal Kiseliova mokantis mes dar nesimokeme dalybos is dvizenkliu.Na, bet tai olimpiadiniai uzdaviniai....

Kiek surinko taškų, tai nežinau, dar nepasakė. Tik žinau, kad jisai dviejų uždavinių visai neišsprendė.
O dalybos iš dviženklio mes jau mokam, mokomės pagal Kiseliovą g.gif Visą vasarį dalinom ir vakar kontrolinį rašėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 02 kovo 2012 - 22:19