QUOTE(Donatuke @ 2012 03 02, 13:00)
Sveikutes,
siandien apziurejau paste rastus internetiniu svetainiu adresus, apsilankiau jusu svetainese .. labai grazios svetaines, vienoje maciau labai idomu laisvalaikio skyreli , kitame suzavejo vaiku darbeliai, dar kitas orginalus dienorastis ... zodziu jus saunuoles
...butu super, jei tokia svetaine butu dar labiau prieinama ir mokoma kaip ja sukurti bet kuriai mokytojai.. nes siais laikais jau net seimos svetaine daug kas turi, todel klases kolektyvo svetaine tikrai reikalinga ir labai efektyvi ugdymo, informavimo, o kai kuriais atvejais net bendravimo priemone
Tai va dabar man kilo klausimas .. ar jus mokate koki nors mokesti uz ta jimdo.com svetaine.. ???
Ar uzsiregistravus - duoda svetaines "remus" , kaip sablona.. ?
Ir dar vienas svarbiausias - ar yra talpos apribojimas , kiek gb duoda , ar veliau galima didinti ta atminties kieki ?
Sveika. Kelios pamokėlės yra internete, o daugiausia darbo įdedi pats ieškodamas atsakymų ir norimo rezultato. Dar kelias pamokėles kolegės yra atsiuntusios į mūsų paštą. Svetainė jimdo (bent jau mano) nemokama, bet galima kurti ir mokamoje, aišku ir talpa tada, ir, manau, daugiau yra visokių privalumų. Man, kol kas pakanka ir nemokamos. Visi rėmai ir šablonai yra, galima juos ir pasigražinti pačiam.
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 02, 13:29)
Mielos kolegės, siūlau užsiregistruoti į nemokamą kvalifikacijos tobulinimo seminarą Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės :
https://docs.google....khXR1E6MQ#gid=0
Mėgstančioms kurti papuošalus, gal patiks segių kūrimo seminaras Jaunos mados studijoje. Detalesnę info permečiau į paštą1.
Ačiū už info, bet labai gaila, nesatstumai dideli
Tiesiog
baltas pavydas, kurios žada pasimokyti. Labai norėčiau.