Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(kara117 @ 2012 03 01, 23:49)
Ir mes jau gavom, tai po truputį mokausi, nes žadėjo organizuoti seminarą, bet pinigėlių nėra, tai teks studijuoti savarankiškai lotuliukas.gif

Mielos kolegės, siūlau užsiregistruoti į nemokamą kvalifikacijos tobulinimo seminarą „Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ :
https://docs.google....khXR1E6MQ#gid=0

Mėgstančioms kurti papuošalus, gal patiks segių kūrimo seminaras Jaunos mados studijoje. Detalesnę info permečiau į paštą1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 kovo 2012 - 13:34
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 02, 13:00)
Sveikutes,

siandien apziurejau paste rastus internetiniu svetainiu adresus, apsilankiau jusu svetainese .. labai grazios svetaines, vienoje maciau labai idomu laisvalaikio skyreli , kitame suzavejo vaiku darbeliai, dar kitas orginalus dienorastis ... zodziu jus saunuoles thumbup.gif  thumbup.gif

...butu super, jei tokia svetaine butu dar labiau prieinama ir mokoma kaip ja sukurti bet kuriai mokytojai.. nes siais laikais jau net seimos svetaine daug kas turi, todel klases kolektyvo svetaine tikrai reikalinga ir labai efektyvi ugdymo, informavimo, o kai kuriais atvejais net bendravimo priemone smile.gif

Tai va dabar man kilo klausimas .. ar jus mokate koki nors mokesti uz ta jimdo.com svetaine.. ???

Ar uzsiregistravus - duoda svetaines "remus" , kaip sablona.. ?

Ir dar vienas svarbiausias - ar yra talpos apribojimas , kiek gb duoda , ar veliau galima didinti ta atminties kieki ?

Sveika. Kelios pamokėlės yra internete, o daugiausia darbo įdedi pats ieškodamas atsakymų ir norimo rezultato. Dar kelias pamokėles kolegės yra atsiuntusios į mūsų paštą. Svetainė jimdo (bent jau mano) nemokama, bet galima kurti ir mokamoje, aišku ir talpa tada, ir, manau, daugiau yra visokių privalumų. Man, kol kas pakanka ir nemokamos. Visi „rėmai“ ir „šablonai“ yra, galima juos ir pasigražinti pačiam.

QUOTE(lutute1 @ 2012 03 02, 13:29)
Mielos kolegės, siūlau užsiregistruoti į nemokamą kvalifikacijos tobulinimo seminarą „Interaktyvios lentos panaudojimo pradiniam ugdymui galimybės“ :

Mėgstančioms kurti papuošalus, gal patiks segių kūrimo seminaras Jaunos mados studijoje. Detalesnę info permečiau į paštą1.

Ačiū už info, bet labai gaila, nesatstumai dideli verysad.gif Tiesiog baltas pavydas, kurios žada pasimokyti. Labai norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 02, 16:10)
Sveika. Kelios pamokėlės yra internete, o daugiausia darbo įdedi pats ieškodamas atsakymų ir norimo rezultato. Dar kelias pamokėles kolegės yra atsiuntusios į mūsų paštą. Svetainė jimdo (bent jau mano) nemokama, bet galima kurti ir mokamoje, aišku ir talpa tada, ir, manau, daugiau yra visokių privalumų. Man, kol kas pakanka ir nemokamos. Visi „rėmai“ ir „šablonai“ yra, galima juos ir pasigražinti pačiam.

aciu b.s. uz atsakymus.. tik man idomu kiek ten jimdo svetainei duoda vietos .... g.gif ar daug nuotrauku ten tilptu ..
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pagaliau penktadienis thumbup.gif Visą savaitę skubėjau, lėkiau, vėlavau, verčiausi per galvą, bet viską supėjau mirksiukas.gif
Šiandien pas mus vyko Kaziuko mugė. Šį kartą organizavau truputį kitaip ir, aišku, per vieną vakarą sumąsčiau rolleyes.gif Pirmiausia vaikams liepiau susiskirstyti po kelis prekiaus vienoje vietoje. Gavo užduotis: sukurti komandai pavadinimą, ketureilį ir plakatą. Tada pasiruošti prekybai darbo vietą ir papuošti, bei patiems pasipuošti. Kai buvo viskas paruošta, ėjome į salę stebėti programėlės ir grįžus vyko prekyba. Už viską vertinau balais ir pabaigoj visiems įteikiau diplomus- suskirsčiau į I-IIIvietas. Vaikai labai džiaugėsi, kad visi juos gavo smile.gif

Įmečiau į paštą rėmelių nuorodą. Vakar darydama vaikams diplomus, netyčia aptikau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 kovo 2012 - 15:02
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 02, 15:55)
Pagaliau penktadienis thumbup.gif Visą savaitę skubėjau, lėkiau, vėlavau, verčiausi per galvą, bet viską supėjau mirksiukas.gif
Įmečiau į paštą rėmelių nuorodą. Vakar darydama vaikams diplomus, netyčia aptikau cool.gif

Valio penktadieniui! 4u.gif Pagaliau atsipūsime nuo darbų... Ir pas mus Kaziuko mugė praūžė thumbup.gif Maniškiai deklamavo domasss atsiųstus ketureilius. Dėkui dar kartelį 4u.gif
Tau, zuzanėle, ačiū už puikią nuorodą. Garantuotai pravers thumbup.gif
Atsakyti
gal kam bus įdomu:
http://www.kurybines...ugiau/videoteka
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 02, 13:29)

Registruojuos balandžio 4-5 dienoms. Gal dar kas ten būsit tuo pat metu?

QUOTE(b.s @ 2012 03 02, 14:10)
Ačiū už info, bet labai gaila, nesatstumai dideli  verysad.gif Tiesiog baltas pavydas, kurios žada pasimokyti. Labai norėčiau.

Iš kur esi? Nei viena vieta netinkama?

Pas mus "Kaziukas" irgi jau parūžė. Visi patenkinti. Net europiniai pieno produktai ir vaisiai liko neliesti. Ne iki to prekiautojams ir pirkėjams buvo. Padėjau kavinėj į šaldytuvą... lauks pirmadienio...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 02, 17:57)
Pas mus "Kaziukas" irgi jau parūžė. Visi patenkinti. Net europiniai pieno produktai ir vaisiai liko neliesti. Ne iki to prekiautojams ir pirkėjams buvo. Padėjau kavinėj į šaldytuvą... lauks pirmadienio...

Gerai, kad leidžia padėt. Pas mus griežtai atsisako dėt į šaldytuvą maistą, kuris nepriklauso valgyklai. Bijo tikrintojų.
Atsakyti
Mano mokinys rajone laimėjo matemat. olimpijadoje 2vietą clap.gif smartass.gif yahoo.gif victory.gif second.gif
A mes tai laaaabai gili provincija. sakė miestiečiai buvo nustebę biggrin.gif
Ai, pasigyriau blush2.gif bet tik jūs suprasit mano džiaugsmą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 02 kovo 2012 - 18:02
QUOTE(vai2 @ 2012 03 02, 19:59)
Mano mokinys rajone laimėjo matemat. olimpijadoje 2vietą clap.gif  smartass.gif  yahoo.gif  victory.gif  second.gif

Šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 02, 17:02)
Gerai, kad leidžia padėt. Pas mus griežtai atsisako dėt į šaldytuvą maistą, kuris nepriklauso valgyklai. Bijo tikrintojų.

pas mus labai sukalbama ir valgykloj, ir kavinėj. Nors, kai taip šalta lauke, būčiau galėjus ir tambure užrakint...

QUOTE(vai2 @ 2012 03 02, 17:59)
Mano mokinys rajone laimėjo matemat. olimpijadoje 2vietą clap.gif  smartass.gif  yahoo.gif  victory.gif  second.gif

SVEIKINU. clap.gif clap.gif clap.gif Kaip šaunu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 02, 18:59)

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif . O mes dar nieko nežinom schmoll.gif , vėl tempia gumą doh.gif . Nors vaikams kai parodžiau atsakymus ir sprendimus, tai nešokinėjo iš laimės ax.gif , tai kaži ko nesitikiu blush2.gif .
Atsakyti