Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(R.@usra @ 2012 02 29, 19:58)
Labutis 4u.gif Prireikė jūsų skubios pagalbos blush2.gif Niekaip negaliu rasti žemaitiškos dainelės vaikams, tiktų ir suaugusių įdainuota. Pavaduotoja pranešė, kad vyks popietė su žemaitiškai rašančiais ir skaitančiais, tai tie mūsų šokeliai netinka - reikia žemaitiškai.Vaje, vaje doh.gif  doh.gif
o dėl diplomėlių, tai visiškai pritariu jums, kad tas popierėlis labai skatina ir pradžiugina vaikučius. 4u.gif

čia pažiūrėk, gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos thumbup.gif
O aš jau žinau rezultatus doh.gif Vaikams irgi tik pirma užduotis buvo sunki, o visas daugiau padarė. Bet rezultatas toks, kad surinko 9,5 taško iš lyg ir 38 galimų. Va ir še tau... blush2.gif Bet taip, grįžo patenkintos, jog gavo diplomus...
Sveikatos sergantiems console.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 29, 22:01)
Sveikos  thumbup.gif
O aš jau žinau rezultatus  doh.gif  Vaikams irgi tik pirma užduotis buvo sunki, o visas daugiau padarė. Bet rezultatas toks, kad surinko 9,5 taško iš lyg ir 38 galimų. Va ir še tau...  blush2.gif  Bet taip, grįžo patenkintos, jog gavo diplomus...
Sveikatos sergantiems  console.gif

Eina sau kokios užduotys, kad tik tiek surinko doh.gif Bet va tas popierėlis, vaikams džiaugsmo suteikia kiek wub.gif
Atsakyti
Mano sirgaliukams miego priepuolis , vidurinis berniokas miega 5 val. o maziausioji tris kart per diena .. zodziu virusas duoda savo.. gerai kad nors s kycius geria .. tikekimes praeis .. verysad.gif

cia radau nebloga nuorodele - viskas musu temomis : (turint laisvo laiko galima pasiskaityti .. ar net pasinaudoti kaip ziniu saltiniu ruosiant koki pranesima metodiniam ) -- http://www.mokslai.l...tai/pedagogika/
Atsakyti
Užduotys olimpiados tikrai buvo sunkios. Bet nereikia stebėtis, nes Kiseliovų programa tik stipresniesiems.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 29, 18:32)
Dainelė ir žodžiai pirmam pašte muzikos skyriuje, fonograma - gautuosiuose mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mes šiandien smagiai iš sniego skulptūras darėm ir akvarele dažėm thumbup.gif
Tik per 5min dičkiai sugriovė, vaikai labai nusiminė.

O ką ryt sugalvojot gražaus, juk pirma pavasario diena.
Pernai mes darėm didelį plakatą: nupiešėm didelę tulpę ir aplink rašėm mintis apie pavasarį (kodėl aš laukiu pavasario,... pavasarį gerai, nes...). dar didelėm raidėm pasveikinom visus su pavasariu, gavosi labai spalvingai.
Pakabinom foje.
O ką šiemet g.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 02 29, 20:44)
Užduotys olimpiados tikrai buvo sunkios. Bet nereikia stebėtis, nes Kiseliovų programa tik stipresniesiems.

maniškiai taip pat sakė, kad labai sunkios užduotys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 29 vasario 2012 - 21:05
Ieškodama dainelių savo pirmokams paskutiniam skambučiui radau muzikėlę tokią. Įdėjau į paštą. Net nežinau, kieno. Gal kas žinote, kas tai per melodija ? Nu žiauriai patiko man. tongue.gif Antrą dieną leidžiu... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 29, 20:20)
O pasakos netinka?

Pasakos netinka, nes reikalauja šokelio, ratelio aggressive.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 29, 20:21)
čia pažiūrėk, gal tiks  mirksiukas.gif

Labai dėkui, tuoj einu naršyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 02 29, 23:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mes šiandien smagiai iš sniego skulptūras darėm ir akvarele dažėm thumbup.gif
Tik per 5min dičkiai sugriovė, vaikai labai nusiminė.

O ką ryt sugalvojot gražaus, juk pirma pavasario diena.
Pernai mes darėm didelį plakatą: nupiešėm didelę tulpę ir aplink rašėm mintis apie pavasarį (kodėl aš laukiu pavasario,... pavasarį gerai, nes...). dar didelėm raidėm pasveikinom visus su pavasariu, gavosi labai spalvingai.
Pakabinom foje.
O ką šiemet g.gif
Papildyta:

Gal paukscius kokius gaminkit , kvietimus siltesnei saulutei rasykit, kad greiciau atsiustu silta vejeli, sniega tirpdytu , medziu sakeles nuspalvintu zaliai .. o gal kokius laselius tirpstancio sniego pieskit .. pamastykit , kaip augaleliai jauciasi po sniegu - kaip jie laukia saulutes silumos ...

o gal verta padiskutuoti ka reiskia menesio kovas pavadinimas , su kuo jis siejasi ... kodel kovas pirmasis pavasario menuo ..

o galit ir po geltona baliona lauke paleisti su uzrasytu linkejimu saulutei .. mintis : padeti saulei sildyti zeme .. pavasary jai jegu reikia ypac daug .. turi visus pazadinti , susildyti .. balionai bus papildomi spinduliukai ... kas dar sildo . pvz zmogu ? - ogi sypsena - ja nesunku ir draugui padovanoti , o gal net nupiesti - didele didele - smile.gif

oi uzsifantazavau .. nepykit , cia man tarp ligoniu ir 4 sienu taip ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 29 vasario 2012 - 22:59
Gražios mintys wub.gif
Šypsenas piešėm ir dovanojom pernai (Tolerancijos dienai).
Atsakyti
Na, Donatuke, saunios idejos ...smile.gif matosi, kad siela darbo pasiilgusi smile.gif tad vaikucius greiciau augink, ir nerkis i ta neissenkanti, kurybini procesa smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pavasariui atejus pasigaminkite tokias Geles, Geles 1, o panaudoti jas galima visur smile.gif
Atsakyti