Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(elimak7 @ 2012 02 28, 19:18)
Labai patiko mankstele atsiusta i pasta. Aciu Jasa thumbup.gif

Tai tada ir kitokia imesiu jei neturejot dar.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 02 28, 16:05)
Na jau dabar visos trauksim sia dainele thumbup.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Nerandu pašte unsure.gif
Atsakyti
Sveikinimai Donatukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jaša, mankštelės - jėga thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Jau dabar tai mankštinsimės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 28 vasario 2012 - 21:12
Paštas užblokuotas sad.gif, vėl persistengėm.
Atsakyti
P.S. apie kokia cia dainele kalbate unsure.gif ?

Tiesa, imetu nuorodele, galbut jau ir zinote - [URL=ivairus darbeliai]http://www.solnet.ee/sol/023/u_000.html[/URL]. Tikrai galima ideju prisirankioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 02 28, 23:04)
Sveikinimai Donatukei  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jaša, mankštelės - jėga  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Jau dabar tai mankštinsimės  thumbup.gif

Aciu uz ta nerealia dovanele.. tik kaip sakant dar neturiu progos ten daugiau pasniukstineti .. (cia Dievulis mano kantrybe bando) uzklupo musu namus Roto virusas ar kazkas pan. tai visi trys vaikeliukai ir tetis serga.. o mane jis aplenke , tik su temperatura vaikscioju, ir visus slaugau.. doh.gif
Bet amzinai taip nebus , issikapstysim .. o tada jau tikrai dziugiai priimsiu jusu dovana..

P.S. Nekantraujancioms patekti i pradinukiu lobiu skrynia noriu padrasinti ir patikinti - ten is tiesu (trumpai uzmeciau aky) labai vertinga saugykla ir del rakto i ja patekti labai reiketu pasistengti .. o veliau ji gavus labai atsakingai elgtis su informacija. Tikrai jokiu budu nedalinkit to slaptazodzio i kaire ir i desine.. bus pacioms labai blogai jei kas nutekins ta informacija.. sunku net isivaiduoti kiek ten saugoma musu pradinukiu sugaisto laiko .. uzduotims kurti, info ieskoti ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 29, 13:39)
uzklupo musu namus Roto virusas ar kazkas pan.  tai visi trys vaikeliukai ir tetis serga.. o mane jis aplenke , tik su temperatura vaikscioju, ir visus slaugau..  doh.gif

Tokia "dovanele" man mazasis gimtadienio proga is darzelio parnese, tai kita diena iskrito nuo viruso visi, kurie lankesi pas mane doh.gif ir ju seimos nariai doh.gif doh.gif doh.gif
Bet dabar jau aciu Dievui baigesi tas dziaugsmelis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano klasėj jau siaučia šitas virusas doh.gif

Ką tik grįžau iš matematikos olimpiados. Mano mokinukė sakė, kad buvo nesunku. Na bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 29, 15:54)
Sveikos 4u.gif

Ką tik grįžau iš matematikos olimpiados. Mano mokinukė sakė, kad buvo nesunku. Na bus matyt smile.gif

Nežinau kaip sekėsi maniškiams, nes dar nekalbėjau, bet su kolege peršnekėjau, tai sakė, kad užduotys žiauriai sunkios buvo g.gif . Sakė, kad atšvietė ir parnešė man pasižiūrėti, tai jeigu neturėsite, galėsiu rytoj nuskanuoti ir įmesti į paštą ax.gif .
P.S. Iš patirties žinau, kad vaikams labai dažnai atrodo, kad nesunku ir jie viską gerai padarė, bet, deja, nevisada taip realiai būna doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 29, 18:18)
Nežinau kaip sekėsi maniškiams, nes dar nekalbėjau, bet su kolege peršnekėjau, tai sakė, kad užduotys žiauriai sunkios buvo  g.gif . Sakė, kad atšvietė ir parnešė man pasižiūrėti, tai jeigu neturėsite, galėsiu rytoj nuskanuoti ir įmesti į paštą  ax.gif .
P.S. Iš patirties žinau, kad vaikams labai dažnai atrodo, kad nesunku ir jie viską gerai padarė, bet, deja, nevisada taip realiai būna  doh.gif .

Tikiu, bet svarbu, kad su gera nuotaika grįžo. Nes pas mus visiems už dalyvavimą įteikė padėkos raštus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 29, 17:59)
Tikiu, bet svarbu, kad su gera nuotaika grįžo. Nes pas mus visiems už dalyvavimą įteikė padėkos raštus thumbup.gif

Smagu thumbup.gif . O pas mus negirdėti, kad būtų davę kokį popieriuką unsure.gif unsure.gif verysad.gif ... Vaikams tai būtų buvęs labai didelis džiaugsmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 29, 19:13)
Smagu  thumbup.gif . O pas mus negirdėti, kad būtų davę kokį popieriuką  unsure.gif  unsure.gif  verysad.gif ... Vaikams tai būtų buvęs labai didelis džiaugsmas  unsure.gif

Mano mokinukė labai džiaugėsi wub.gif Dar visus kartu nufotografavo su padėkos raštais.
Atsakyti