Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2012 02 27, 23:03)
Manau, kad donatuke tikrai nusipelnė slaptažodžio. Kokia nuomonė kitų?

QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 27, 23:32)
Donatukė tikrai mielai bendrauja ir pasidalija savo žiniom  biggrin.gif Jei jau visą mėnesį ištvėrė su mumis, tai raktelio nusipelnė  biggrin.gif

QUOTE(janiku @ 2012 02 27, 23:33)
4u.gif  smile.gif  biggrin.gif aš už  raktą REIKIA duoti

QUOTE(lutute1 @ 2012 02 27, 23:42)
Nors nesu senbuvė, bet Donatukė tikrai verta raktelio thumbup.gif Aš už drinks_cheers.gif

QUOTE(domassss @ 2012 02 27, 23:52)
Aš taip pat... smile.gif
Papildyta:

QUOTE(nengute @ 2012 02 27, 23:54)
Priatriu dėl Donatukės  4u.gif

Aciu labai uz grazius zodelius Mergaites user posted image
Atsakyti
Donatuke, pasitikrink savo el. paštą. Ką tik išsiunčiau raktelį smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 28, 00:14)
Donatuke, pasitikrink savo el. paštą. Ką tik išsiunčiau raktelį smile.gif.

Tikrai labai aciu, pazadu elgtis atsakingai ir naudingai smile.gif) Aciu uz visu draugiskuma .. visgi pradinukes - profesija ne kiekvienai.. mes ypatingos bigsmile.gif

Atsakyti
22peliukas22, ar nepagelbėsi? Rytojui labai reikia vieno vaizdelio,bet nemoku atsisiųsti iš šios svetainės ax.gif

http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 27, 23:33)
22peliukas22, ar nepagelbėsi? Rytojui labai reikia vieno vaizdelio,bet nemoku atsisiųsti iš šios svetainės ax.gif

http://www.youtube.c...;feature=relmfu

Tuoj bus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 23:50)

Išsiunčiau į mūsų paštą.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 23:50)

Yes smile.gif Ačiū ačiū ačiū notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 27 vasario 2012 - 22:59
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 27, 23:56)
Yes smile.gif Ačiū ačiū ačiū notworthy.gif

Nėr už ką, o dabar marš į lovą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 28, 00:04)
Nėr už ką, o dabar marš į lovą  lotuliukas.gif

pioneer.gif

Atsakyti
Sveikos,

reikia pagalbos. Buvau skaičiusi apie konkursą aklųjų bibliotekoje, gal žinote, kur galėčiau rasti nuostatus?
Ačiū.
Papildyta:
Su gimtadieniu, Vai2 ir Elimak7.

user posted image
Atsakyti
Oi, na ir kokiu jus cia paselusiu tempu bendraujate smile.gif tik neuzsuk keleta dienu, tai jau ne vienas ir ne du puslapiai prirasyti, tik spek mintis gaudyti smile.gif o jeigu rimtai, tai manau, tik mes- pradinukes galim buti tokios ivairiapuses ir tokios pasisventusios savo veiklai - cia ziurek reikalais su mokykla ir mokiniais, cia su savo vaikais ir namais ir dar - su kolegemis visu reikalu aptarimas.., kad tikrai nebeleika laiko tam ,,saldziam miegeliui"...na bet yra taip, kaip yra, toks jau tas musu darbelis smile.gif

Tiesa, prisidedu prie visu sveikinimu !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šilumos, nuoširdumo ir kasdieninių sėkmės lašelių, nes juk žmogus turtingas tik tada, kai yra laimingas smile.gif)) Sėkmės darbuose smile.gif
Atsakyti
Sveikos . Kas dalyvavote konkurse"Piesiu lietuviska pasaka" http://www.daukantop....vilnius.lm.lt/ gal yra kieno nors mokiniu? ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Labai noriu į Jūsų būrį ax.gif Radau šią temą visai netikėtai: ieškojau Lauros Remeikienės dainelių bigsmile.gif

Esu trijų vaikų mama. Jau daugiau nei 20 m dirbu pedagoginį darbą. Daug metų dirbau pradinių klasių ir muzikos mokytoja. Šiuo metu vadovauju jau antrus metus gyvuojančiam privačiam darželiui blush2.gif Tikiuosi, mano žinios ir turima patirtis puikiai įsilies į Jūsų tarpą 4u.gif
Ar yra pas Jus daugiau muzikos mokytojų?
Atsakyti