Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Įpaštą išsiunčiau Tuk tuk, širdele fonogramą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 27 vasario 2012 - 20:47
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 22:45)

Sveika, 22Peliuke22, noreciau prasyti jusu sprendimo apie jusu pasto slaptazodi .. visgi esu su jumis jau menuo ... kazkiek , (gal dar ne 100% ) prisidejau prie jusu lobyno turtinimo .. stengiausi kiek galejau ir jums ideju pameteti .. (mazas tas mano stazas) blush2.gif

Labai jau smalsu ir man nosyte kystelti ir jusu idejomis pasigrozeti .. Labai lauksiu forumo nariu pritarimo .. ir asmenines zinutes su slaptazodziu ax.gif
Atsakyti
Manau, kad donatuke tikrai nusipelnė slaptažodžio. Kokia nuomonė kitų?
Atsakyti
Donatuke su mumis jau beveik mėnuo, mūsų paštas tikrai lūžta nuo jos siuntinių, bet taisyklės yra taisyklės.
Laukiu senbuvių pritarimo. Prašau pasisakyti arba čia, arba man į až.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 23:07)
Donatuke su mumis jau beveik mėnuo, mūsų paštas tikrai lūžta nuo jos siuntinių, bet taisyklės yra taisyklės.

nepriestarauju taisyklems, lauksiu verdikto.. ax.gif drasiai galit rasyti, jei kazko dar neitikinau, kad galiu buti naudinga jums ateityje.. pasistengsiu pasitaisyti .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 20:45)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Donatukė tikrai mielai bendrauja ir pasidalija savo žiniom biggrin.gif Jei jau visą mėnesį ištvėrė su mumis, tai raktelio nusipelnė biggrin.gif
Papildyta:
Domass, ar tu rengi montažą, ar su pavaidinimais?
Atsakyti
4u.gif smile.gif biggrin.gif aš už raktą REIKIA duoti
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 21:45)

Ačiūūūūūūūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 22:07)

Nors nesu senbuvė, bet Donatukė tikrai verta raktelio thumbup.gif Aš už drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 27 vasario 2012 - 21:49
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 27, 22:32)

Domass, ar tu rengi montažą, ar su pavaidinimais?

Mano pirmokai dalyvaus bendroje programoje, man reikia su jais paruošti tik dainą

smile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 27, 22:42)
Donatukė tikrai verta raktelio thumbup.gif Aš už drinks_cheers.gif

Aš taip pat... smile.gif
Papildyta:
Nusiunčiau į paštą dailei ir technologijoms pateiktį, kaip lankstyti viščiuką. Paprasta, tinka pirmokams. Maniškiams labai patiko, namuose dar krūvas prisilankstė. Šiaip jau lankstiniai sunkoka vaikams, ypač pirmokams. Tenka suktis pačiai tarp suolų ir rodyti. Man labai patinka, kai turiu tokį ,,paruoštuką", kur kiekvienas žingsnis parodytas.

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 27, 22:07)

Priatriu dėl Donatukės 4u.gif
Nu duoduos per internetą ieškodama kokio nors pamokos abjekto apie šviesos spalvas trečiaklasiams. Bet nesėkmingai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengute: 27 vasario 2012 - 21:57