Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2012 02 26, 00:01)
Dar galima išsivirti naminio plastelino ir nulipdyti. To naminio plastelino receptų yra internete, jei reiks, galiu įmesti išbandytą receptėlį į paštą.  4u.gif

Reikia, naminuke. Atsiųsk į paštą ax.gif

Mergaitės, gal pasidalinsite kovo mėnesio stendine informacija? Turiu paruošti pradinukų stendą kovo mėnesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 02 25, 08:19)
Aš pratybų beveik netikrinu doh.gif . Tik kiek per pamoką spėju pereidama klasę. Nu ten kur pažiūriu, tai anspauduoju.  blush2.gif

rolleyes.gif Vadins ne viena aš tokia, kuri pratybų nuolat netikrinu blush2.gif Vaikštau po klasę, kiekvieną ir taip pačiupinėju kaskart, kai klasėje 10 vaikų tėra ax.gif

Sveikutės 4u.gif

Baigės atostogos, kimbam į drbą. Keista , bet pavargau nuo atostogų, šalčių, pūgų ir visokių kitokių trugdžių doh.gif Dabar permečiau, tai vėjais nuėjo abu mėnesiai blink.gif Kažkaip po žiemos atostogų taip ir nebuvo rimto įsivažiavimo blink.gif O juk atestacija ant nosies doh.gif unsure.gif Negari, labai negerai unsure.gif
Pasipustom delniukus ir kutenam pradinukus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Greit laikas prabėgo, niekaip neprisiverčiau mokiniams dienyno sutvarkyt, testų ištaisyt. Liko šiandiena. Bet namuose darbų pilna, visai apkiautau. Kai pagalvoju, kad grįžus galybėje konkursų reiks sudalyvaut, o dar ta nelemta Kazio nugė. Na man ji nepatinka, galit nušaut biggrin.gif.
Na, o dėl pradinukų kutenimo, tai dar ir pačirškint juos teks, nes kelios savaitės ir žiū jau ir Velykos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 26 vasario 2012 - 13:03
vai2 SU SAMPADIENIU happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 26, 13:03)
Greit laikas prabėgo, niekaip neprisiverčiau mokiniams dienyno sutvarkyt, testų ištaisyt. Liko šiandiena. Bet namuose darbų pilna, visai apkiautau. Kai pagalvoju, kad grįžus galybėje konkursų reiks sudalyvaut, o dar ta nelemta Kazio nugė. Na man ji nepatinka, galit nušaut  biggrin.gif.
Na, o dėl pradinukų kutenimo, tai dar ir pačirškint juos teks, nes kelios savaitės ir žiū jau ir Velykos.

Va va...aš nesusitvarkiau per atostogas Tamo, o šiandien neįeinu doh.gif unsure.gif Serverio klaida...KOŠMARAS doh.gif Ar jūs įeinat į Tamo šiandien??? blink.gif

Ui čirškinsim drinks_cheers.gif biggrin.gif

Vai2, valio valio valio clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 02 25, 22:22)
gal turit kokių minčių, kaip įdomiai kiemelio pavadinimo raides padaryti?

Jeigu reikia didelių raidžių, tai esu mačiusi padarytas iš Makroflekso putų (tų, kur purškia langams sandarinti). Reikia specialaus "pistoleto" ir išpurkšti raides. Jos sustingsta ir labai gražiai atrodo. Galima nudažyti ir naudoti kelis metus. Nežinau ar aiškiai parašiau, ar supratot...
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 25, 23:01)
Kadangi nelabai aišku, kur tas raides reikės pakabint, tai sunku ir ką patart... Galima iškept raides iš meduolinės tešlos. Kažkada vienas klasės berniukas per savo gimtadienį klasės vaikus vaišino keptomis raidėmis, tai originaliai tos raidės atrodė..  bigsmile.gif

Šiaip neblogai atrodytų raidės ir iš druskos tešlos. Dar galima išsivirti naminio plastelino ir nulipdyti. Jei nulipdytumėt nelabai storas, tai iki Kaziuko mugės dar spėtų išdžiūti ir sukietėtų. To naminio plastelino receptų yra internete, jei reiks, galiu įmesti išbandytą receptėlį į paštą.  4u.gif

ačiū už mintis
QUOTE(Betukas @ 2012 02 26, 13:14)
Va va...aš nesusitvarkiau per atostogas Tamo, o šiandien neįeinu  doh.gif  unsure.gif  Serverio klaida...KOŠMARAS  doh.gif  Ar jūs įeinat į Tamo šiandien???  blink.gif

Ui čirškinsim  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Vai2, valio valio valio  clap.gif  clap.gif  clap.gif  happybday.gif

aha, neina įeiti į Tamo, mano vaikščias apsidžiaugė, kad namų darbų nereikės daryt lotuliukas.gif
jau įleidžia, bet dar ne viskas gerai veikia
QUOTE(Iruciukass @ 2012 02 26, 13:22)
Jeigu reikia didelių raidžių, tai esu mačiusi padarytas iš Makroflekso putų (tų, kur purškia langams sandarinti). Reikia specialaus "pistoleto" ir išpurkšti raides. Jos sustingsta ir labai gražiai atrodo. Galima nudažyti ir naudoti kelis metus. Nežinau ar aiškiai parašiau, ar supratot...

tiksliai, dar iš putų galima thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai VAI2 4u.gif clap.gif happybday.gif clap_1.gif
user posted image
Atsakyti
VAI2, su gimtadieniu user posted image

QUOTE(Betukas @ 2012 02 26, 12:16)
Baigės atostogos, kimbam į darbą. Keista , bet pavargau nuo atostogų, šalčių, pūgų ir visokių kitokių trugdžių  doh.gif  Dabar permečiau, tai vėjais nuėjo abu mėnesiai  blink.gif  Kažkaip po žiemos atostogų taip ir nebuvo rimto įsivažiavimo  blink.gif  O juk atestacija ant nosies  doh.gif  unsure.gif Negari, labai negerai  unsure.gif
Pasipustom delniukus ir kutenam pradinukus  mirksiukas.gif  biggrin.gif

O man atostogos neprailgo. Vyras žvejojo, aš žuvis tvarkiau. Užšaldžiau ir jums, kai atvažiuosit į gerosios patirties seminarą. Pavasaris ne už kalnų. Pradedam planuot mirksiukas.gif

Darbui ši savaitė trumpa. Ketvirtadienį važiuoju į ekskursiją, o penktadienį - Kaziuko mugė - nertadicinio ugdymosi diena. Bent sąsiuvinių šūsnimis nereiks po pamokų tikrint.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 26 vasario 2012 - 13:42
VAI2, linksmo gimtadienio!!!!!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 26, 14:02)
VAI2, linksmo gimtadienio!!!!!!! user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 26, 15:09)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

keliu kavos puodeli ir skelbiu tosta uz siandien gimusius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 26 vasario 2012 - 14:34