Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 24, 23:12)
Bet labai jau daug darbo vien norint pakliūt į atranką. Gal iš patirties kuri žinot ar daug pretendentų būna? Smalsu... tongue.gif

Vakar buvau Lietuvos švietimo novatorių forume, tai kaip tik apie tai kalbėjau su Valdone Navickaite- pretendente į apdovanojimus už VKK darbą. Ji dirba IKT konsultante. Jos nuomone, kam patinka daug kalbėti, lyderiauti, ruošti prezentacijas ir pan. , tai verta pabandyti. Tuo labiau, kad yra kelionpinigiai vykstant į kitą miestą ir darbo valandos derinamos su mokyklos valdžia.
Pačiam pretendentui iš tiesų yra keliami nemaži reikalavimai: būtinas magistras, kelių žmonių laidavimas ir popierizmo krūvos.

Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2012 02 24, 21:11)
Nusiunčiau į paštą Kaziuko ir Kazytės pasisakymus.  smile.gif

Širdingai dėkoju.
user posted image
Papildyta:
Į paštą nusiunčiau mokymų "Pedagogų kompiuterinio raštingumo reikalavimai. Edukacinė dalis" grafiką kovo mėn. ir dalyvio anketą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 vasario 2012 - 10:30
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 24, 15:57)

faina mintis su antspaudais , o tu juos specialiai uzsakei kokioj antspaudu firmoje ar tokiu jau gatavu yra pirkti ??  ta prasme salia to paveiksliuko ir zodelis atsispaudzia ? taip supratau ?  (kadaise lipdukus su zodeliais pati "kepdavau" su kompiuteriu )

Lipdukus ir aš kepdavau su paveiksliuku ir užrašais. Neseniai į pirmą paštą buvau įmetus savų ir nesavų lipdukų.

Antspaudus galima užsisakyti antspaudų firmoje. Kai klausinėjau, tai sakė, kad gali bet kokį paveikslėlį ir bet kokį užrašą uždėti. Tik kad brangoka..

Pas mus mokykloje irgi lygiai: A, P, Pt, N. Vertinam lygiu kiekvieną patikrinamąjį darbą, nors lygiai tikriausiai turėtų būti tik pusmečio pabaigoje. Pasiekimų knygelės dešinėje pusėje yra daugokai vietos, kur žodinius įvertinimus reikėtų rašyt.
O šiaip, ko čia stebėtis, jei skirtingose mokyklose skirtingai vertinama, jei ir vien mūsiškėj kiekviena kolegė skirtingai tuos mėnesio įvertinimus rašo ir kol kas prie vieningo sprendimo neprieinam... kažkaip valstybiniu lygmeniu daug prirašyta, ko negalima, o kaip reikėtų - tai kol kas dar neparašė.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 25, 11:41)
Į paštą nusiunčiau mokymų "Pedagogų kompiuterinio raštingumo reikalavimai. Edukacinė dalis" grafiką kovo mėn. ir dalyvio anketą. smile.gif

Gal būtų galima kokią nuorodą apie šiuos mokymus ir čia įmesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 25, 11:59)

Gal būtų galima kokią nuorodą apie šiuos mokymus ir čia įmesti?  4u.gif

Parašyk į až savo el. paštą, persiųsiu smile.gif
Papildyta:
Aš vis pamąstau apie dalyvavimą konsultantų konkurse. Tik mane gąsdina, tai kad šiemet išleidžiu ketvirtokus ir labai jau sunkus metų galas nusimato.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 25, 12:49)
Parašyk į až savo el. paštą, persiųsiu smile.gif
Papildyta:
Aš vis pamąstau apie dalyvavimą konsultantų konkurse. Tik mane gąsdina, tai kad šiemet išleidžiu ketvirtokus ir labai jau sunkus metų galas nusimato.

Ir aš mąstau, pildyti ar ne anketą....
Atsakyti
man kažkaip su motyvaciniais laiškais sunkiai sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 24, 20:02)
Negalima schmoll.gif Lygiai tik pusmečio pabaigoj. Mokinio žinios iki pusmečio išvedimo vertinamos komentarais.

Galima, jei pasitvirtini metodiniam rately. Mes esam priėmę nutarimą, kad vertiname lygiais baigus skyrių ar temą ir parašius patikrinamąjį darbą.
Atsakyti
Lutute, pasidalink mintimis kaip vertinate, jei jau auditas gerai priėmė.
Ir sakykite, kolegė, kur užsisakėte tuos antspaudukus?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 25, 10:59)
Smilgut, kai rugsėjo mėn. mūsų mokykloje svečiavosi išorinis auditas, tai patikrino pasiekimų knygutes ir pratybų sąsiuvinius. Peržiūrėjo vaikų darbų segtuvus. "Tardė" visas pradinukes po vieną. doh.gif
Išvadose parašė, kad mokinių pasiekimų vertinimas atitinka visus reikalavimus ir yra mokyklos stiprioji pusė. Tai mes dabar atsipūtusios dėl vertinimo thumbup.gif

O ko taip klausinėjo blink.gif ? Net po vieną g.gif ?
Atsakyti
Laba diena,
turiu didžiulę bėdą. Prižiūriu vienos sergančios mokytojos vaikiukus ir mirk gyvenk turiu pradėti mokyti juos daugybos. KAIP PADARYTI įžangą? Nuo ko pradėti aiškinti, kad jiems netaptų dar painiau? Pati, kai buvau vaikas, į mokyklą atėjau jau mokėdama dauginti, tad neįsivaizduoju kaip tai vyksta. Labai prašau Jūsų patarimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 25, 12:55)
Galima, jei pasitvirtini metodiniam rately. Mes esam priėmę nutarimą, kad vertiname lygiais baigus skyrių ar temą ir parašius patikrinamąjį darbą.

Mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 02 25, 13:27)
Lutute, pasidalink mintimis kaip vertinate, jei jau auditas gerai priėmė.

Į paštą nusiųsiu pranešimą "Pradinių klasių mokinių pasiekimų vertinimas". Mes vertiname labai panašiai, kaip ten parašyta.
Atsakyti
Merginos, labai prašau Jūsų pagalbos ax.gif Noriu spėti pasiruošti..
Atsakyti