Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2012 02 24, 12:58)
Aš turiu antspaudus su paveikslėliais ir žodžiu. Pvz., linksma saulytė ir žodis
PUIKU; dovanėlė ir žodžiai JAU DAUG MOKI; obuoliukas ir žodžiai SMAGU, KAD STENGIESI; knyga ir DAR PASIMOKYK.  Vaikai patenkinti paveiksliuku. Kartu ir privalomas žodinis įvertinimas yra. Aišku, jei yra kokių specifinių klaidų grupių, tai tada dar ir komentarą prirašau. Šiaip tie antspaudai man labiausiai padeda sutaupyt laiko vertinant kasdieninius darbus pratybų sąsiuviniuose.

Aš lipdukus su prierašu tokiu naudoju, bet kartais ir vien kokį paveiksliuką įklijuoju blush2.gif
Jei nepaslaptis, kiek visi tokie antspaudai kainavo? Juk vienas kažkur apie 20 Lt kainuoja, taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 02 24, 14:00)
Aš lipdukus su prierašu tokiu naudoju, bet kartais ir vien kokį paveiksliuką įklijuoju  blush2.gif 
Jei nepaslaptis, kiek visi tokie antspaudai kainavo? Juk vienas kažkur apie 20 Lt kainuoja, taip?  unsure.gif

Lipdukus aš irgi naudoju, tik su antspaudais greičiau.. Kainuoja dabartiniais laikais tai "riebiai", nes kolegė už keturis panašius antspaudus 100 litų paklojo. Gerai tik tai,kad jie labai ilgai tarnauja. Maniškiai antspaudai daryti prieš aštuonerius metus ir tik šiemet už 5 litus dar papildomai rašalu juos "pagirdė"..
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 24, 13:17)
Lipdukus aš irgi naudoju, tik su antspaudais greičiau.. Kainuoja dabartiniais laikais tai "riebiai", nes kolegė už keturis panašius antspaudus 100 litų paklojo. Gerai tik tai,kad jie labai ilgai tarnauja. Maniškiai antspaudai  daryti prieš aštuonerius metus ir tik šiemet už 5 litus dar papildomai rašalu juos "pagirdė"..

O kur tokių anspaudukų galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 24, 13:17)
Lipdukus aš irgi naudoju, tik su antspaudais greičiau.. Kainuoja dabartiniais laikais tai "riebiai", nes kolegė už keturis panašius antspaudus 100 litų paklojo. Gerai tik tai,kad jie labai ilgai tarnauja. Maniškiai antspaudai  daryti prieš aštuonerius metus ir tik šiemet už 5 litus dar papildomai rašalu juos "pagirdė"..

Jo, dabar kainuoja gržiai jie doh.gif O, kad su lipdukais laiko daugiau, tai sutinku doh.gif ...bet, kai ne kasdien ir ne kas pamoką, tai ir pasikrapštom biggrin.gif
Atsakyti
Skelbiama projekto „Lyderių laikas 2“ švietimo lyderystės konsultantų atranka
http://www.lyderiula...nt-atranka.html
Išmėginkite savo jėgas profesionaliame konsultavime smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif) Batu tikiuosi neperslapot ? nes vakar savo vaika bridau i darzeli pasiimti .. doh.gif

QUOTE(Jaša @ 2012 02 23, 18:19)
as ir uz tai kad jokiu dvieju dienynu

Papildyta:
Niu  kaip gaila, kad ten nosies ikist negaliu, i ta jusu pasta.
merginos, o ar ileidziat ten tik po menesio?? Gal galim kaip nors nusipelnyti anksciau?? bigsmile.gif

aha ir as laukiu to paslatingojo zodzio , kur i pasta ileidzia.. bet man jau greit bus menesis .. tikiuosi - peliuke atsius ji man i az..
Manau, kad tas lobynas vertas to laukimo .. bet suprantu , kaip smalsu ir aktualu ta info gauti kuo greiciau ..

QUOTE(naminukė @ 2012 02 24, 14:58)
Aš turiu antspaudus su paveikslėliais ir žodžiu. Pvz., linksma saulytė ir žodis
PUIKU; dovanėlė ir žodžiai JAU DAUG MOKI; obuoliukas ir žodžiai SMAGU, KAD STENGIESI; knyga ir DAR PASIMOKYK.  Vaikai patenkinti paveiksliuku. Kartu ir privalomas žodinis įvertinimas yra. Aišku, jei yra kokių specifinių klaidų grupių, tai tada dar ir komentarą prirašau. Šiaip tie antspaudai man labiausiai padeda sutaupyt laiko vertinant kasdieninius darbus pratybų sąsiuviniuose.

faina mintis su antspaudais , o tu juos specialiai uzsakei kokioj antspaudu firmoje ar tokiu jau gatavu yra pirkti ?? ta prasme salia to paveiksliuko ir zodelis atsispaudzia ? taip supratau ? (kadaise lipdukus su zodeliais pati "kepdavau" su kompiuteriu )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 24 vasario 2012 - 14:59
Apie tą vertinimą tai patyliu.,. Patys sukuria nežinia ką, o kai reikia paaiškint, kaip įgyvendint, tai nežino. Aš vertinu patikrinamuosius darbus komentaru ir parašau raidę, kuri nurodo lygį (A, P, Pt arba N). Kasdien komentarų nerašau, užtenka žodžiu pasakyt, kas gerai, kas ne.
Atsakyti
Va kokias eiles radau dukros knygoje "Gero elgesio abecele" , gal kas panaudosit per saugaus eismo pamokas mirksiukas.gif

Pirma ženklą, pirmą toną,
Duoda mums švies geltona.
O raudona, kaip galvoju,
Skelbia mirtiną pavojų!

Lyja, sninga. Blogas oras !..
Mirkčioja mums šviesoforas.
jeigu mirksnis žalias, žalias,
Eikit drąsiai, laisvas kelias !

dar vienas :

Nė iš vietos, mielas pone,
Jei užsidegė raudona !
Patikėkit po paraliais,
Jos privengia ... net karaliai.

Jei spalva geltona šviečia,
Pastovėt maloniai kviečia.
Neilgau jums laukti teks,
Tuoj ... žalioji užsidegs.

Žviesoforo žvilgsnis žalias ...
Be pavojų ! Laisvas kelias !
Mes su šia spalva gražiuoju !..
Vėl patenkinti važiuojam ...
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 24, 01:18)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif 
Maniškė yra  drinks_cheers.gif

Didžiuliai sveikinimai nugalėtojams ir jų mokytojams, nes kai pagalvoji, kad dalyvių buvo virš septynių tūkstančių - tai laimėjimas superinis!!!!!! clap.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 24 vasario 2012 - 16:51
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 24, 16:15)
Aš vertinu patikrinamuosius darbus komentaru ir parašau raidę, kuri nurodo lygį (A, P, Pt arba N). Kasdien komentarų nerašau, užtenka žodžiu pasakyt, kas gerai, kas ne.

Aš taip pat vertinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 24, 19:17)
Aš taip pat vertinu  drinks_cheers.gif

O tikrai galima vertinti lygiais g.gif ? Mums sakė, kad tik trimestre galima blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 24, 19:46)
O tikrai galima vertinti lygiais  g.gif ? Mums sakė, kad tik trimestre galima  blush2.gif ...

Sveikutes,
del to vertinimo tai... knygeles ateme (bent jau pas mus, nes ten rasem raides), zodziu rasyt konkreciu negalim, saulyciu, veideliu negalim, nu zodziu viskas ateme o tada sako pakalbekim koks dabar vertinimas, ogi jokio

drasiai galiu sakyt kad pas mus vertinimo nera
geriausiai veike ir tevus ir vaikus pazymiai. ir jokiu traumu, kaip teigia psichologai as neizvelgiu. O dabar ...bardakas

Nu va issiliejau biggrin.gif
Atsakyti