Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 23, 19:03)
Ar matėte, kad jau yra paskelbti finalininkai dailyraščio konkurso "RAŠOM"? Gal Jūsų mokiniams nusišypsojo laimė 4u.gif http://www.biuropasa...x.php/lt/32886/

Nusišypsojo mano kolegei Ritai! biggrin.gif Valio nuoširdžiausiai ją pasveikinau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Savo dienoraštyje įdėjau jos rašto pavyzdžių. Galit pasigrožėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 23 vasario 2012 - 18:30
Skelbiamas naujas konkursas. Dalyvaukite. Informacija www.vpgt.lt (naujienos 2 psl.)
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 23, 19:03)
Ar matėte, kad jau yra paskelbti finalininkai dailyraščio konkurso "RAŠOM"? Gal Jūsų mokiniams nusišypsojo laimė 4u.gif http://www.biuropasa...x.php/lt/32886/

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Maniškė yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielos kolegės, artimiausia šventė- Kaziuko mugė. Mūsų mokykloje kiekviena klasė turi paruošti po šmaikštų prisistatymą, deleguoti gražiausią Kazytę ir Kaziuką, nupiešti reklaminį plakatą ,...
Būsiu laaaaaaabai dėkinga už idėjas, scenarijų, ketureilius ir pan. šiai šventei. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 24 vasario 2012 - 08:25
Sveikutės 4u.gif
Sveikinu kam nusisšypsojo laimė Rašom konkurse. Papulti į dešimtuką- tai jau labai didelis pasiekimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 21, 16:59)
TIGRUOLE, gal galėtum plačiau pasidalinti mintimis apie pasiekimų knygeles? Man aktualu, nes jau reikia galvoti apie kitus metus( mes dar dirbam pagal senas) blush2.gif

kaip supratau, ponia iš ministerijos aiškini, kad vaikai nebūtų vertinami nei saulytėmis, nei kažkaip kitaip. Turėtų būti padarytos klaidos pakomentuotos raštu, kad vaikas žinotų kur darė klaidas. Netgi testuose turėtų būti komentarai, negali būti vien balų surinkimo skaičius. Pvz. negali būti, iš 30 taškų surinkai 21. Jie mano, kad reikia po trimestro ar pusmečio (kaip kas dirba) aprašyti tėvams vaiko pasiekimus. Todėl kilo visoms daug klausimų, o kaip su vaiko motyvacija mokytis. Juk vaikai labai laukia saulyčių ar kitokių ženklų. Ji mano, kad kaip mes vaikus nuteiksime taip vaikai ir reaguos. Jeigu nebus saulyčių, tai jie jų ir nelauks. Todėl išėjome iš seminaro nieko aiškaus nesužinoję, daug kur pati sau prieštaravo. O mokytojų pristatytų knygelių nekomentavo. Aš turėsiu pirmokus, tai taip ir nežinau kaip reikės vertinti. Pagal ją turi būti informacija raštu tėvams, o vaiko paskatinimui nieko.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 24, 02:18)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif 
Maniškė yra  drinks_cheers.gif

Tikrai smagu ir sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif O maniškių nėra blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(rutagra @ 2012 02 24, 00:18)
Maniškė yra  drinks_cheers.gif

Sveikinimai rašytojoms ir jų mokytojoms 4u.gif 4u.gif .

Pas mus irgi bus Kaziuko mugė. Tai jau tradicija. Bet ruošia trečiokai ir ketvirtokai. Mes tik paprekiausim...
Anksčiau irgi bandydavo įpareigot kiekvieną klasę paruošt prisistatymą, bet tiek laiko užimdavo, o vaikai jau nerimdavo prekiaut... sumažinom iki minimumo. Visiems atrakcija pati mugė. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus Kaziuko mugei viena klasė paruošia trumpą programėlę ir prasideda prekyba.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 23, 18:03)

Oooo, valiooooo, mano buvusi mokinukė yra bigsmile.gif thumbup.gif Dabar ji jau šeštokė wub.gif
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif

Sveikutės 4u.gif
Išprotėjimas su tuo vertinumu...tai jei aš įklijuoju kada nekada lipduką, reiškia man šakės doh.gif Nors svarbiausia - mokėt apsiginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 02 24, 13:08)
Išprotėjimas su tuo vertinumu...tai jei aš įklijuoju kada nekada lipduką, reiškia man šakės  doh.gif Nors svarbiausia - mokėt apsiginti  ax.gif

Aš turiu antspaudus su paveikslėliais ir žodžiu. Pvz., linksma saulytė ir žodis
PUIKU; dovanėlė ir žodžiai JAU DAUG MOKI; obuoliukas ir žodžiai SMAGU, KAD STENGIESI; knyga ir DAR PASIMOKYK. Vaikai patenkinti paveiksliuku. Kartu ir privalomas žodinis įvertinimas yra. Aišku, jei yra kokių specifinių klaidų grupių, tai tada dar ir komentarą prirašau. Šiaip tie antspaudai man labiausiai padeda sutaupyt laiko vertinant kasdieninius darbus pratybų sąsiuviniuose.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 02 24, 11:01)
Pas mus irgi bus Kaziuko mugė.
Anksčiau irgi bandydavo įpareigot kiekvieną klasę paruošt prisistatymą, bet tiek laiko užimdavo, o vaikai jau nerimdavo prekiaut... sumažinom iki minimumo. Visiems atrakcija pati mugė.  drinks_cheers.gif

Ir man taip atrodo, kad tai bereikalinga pompastika, t.y. 10 klasių prisistatymai užima per daug laiko. Bet prieš valdžią šiuo klausimu nepasišakosi. Todėl vis dar laukiu šmaikščių ketureilių ar kažko panašaus tinkančio Kaziuko mugei wub.gif
Atsakyti