Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 22, 18:42)
Norėjau paklausti, ar įmanoma Adobe reader programoje esantį failą redaguoti? Gavau į paštą diplomą už dalyvavimą Drugeliuose, bet ten klaida. Galvoju gal eis pačiai pataisyti... Jei ne, siųsiu atgal, kad ištaisytų unsure.gif

O gal tau eitųsi nukopijuot ir įdėt į paprasčiausią piešimo programą. O ten jau redaguosi. Jei nori Siųsk man biggrin.gif Dar gali ir snipping'u iškirpt kaip ntr ir piešime redaguot
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 22, 17:42)
Norėjau paklausti, ar įmanoma Adobe reader programoje esantį failą redaguoti? Gavau į paštą diplomą už dalyvavimą Drugeliuose, bet ten klaida. Galvoju gal eis pačiai pataisyti... Jei ne, siųsiu atgal, kad ištaisytų unsure.gif

Sveikos merginos darbštuolės. 4u.gif
Mes taip pat gavom padėką ir taip pat su klaidele doh.gif
o padėka asmeninė, ar bendra mokyklai?
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 22, 19:00)
mes taip pat siemet naudojam Tamo.  Nu zodziu as kolkas patenkinta

Suintrigavot... g.gif Gal reikės judinti, kad ir pas mus įvestų... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 22, 18:42)

Nevark, zuzanėle.Juk laišką atsiuntęs sekretoriato vadovo padėjėjas-referentas
rašė, kad klaidą gali ištaisyti.Mūsų padėkoje irgi buvo įsivėlusi klaida. Tai nusiunčiau atgal,o jis atsiuntė pataisytą padėką.

Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 22, 20:03)
Dar gali ir snipping'u iškirpt kaip ntr

Age-melage, ir vėl man iš nuostabos akys ant kaktos iššoko biggrin.gif Na, Tu nereali profė. O kas tai per daiktas snipping, su kuo anas valgomas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 22, 18:46)
Kaip buvau zadejusi nufotkinau ta suvenyra - vini. Kam idomu paste paieskokit.

Jaša, tavo vinis įspūdingaaaaaaaaa....... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 22, 16:26)
Tėvams Tamo dienyne informacijos tikrai pakanka, svarbu ją laiku pateikti. Tiems, kurie neturi interneto - mano klasėje tokių 3 - mėnesio gale atprintinu lapus, kuriuose mato visus vaiko įvertinimus, pagyrimus, pastabas.

b.s. , o ar tai efektyvu mėnesio gale tėvams, neturintiems interneto, pamatyti pastabas ir kitus įvertinimus. Mano pamąstymu, tai jau nuvažiavęs traukinys)))
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 22, 20:53)
Nevark, zuzanėle.Juk laišką atsiuntęs sekretoriato vadovo padėjėjas-referentas
rašė, kad klaidą gali ištaisyti.Mūsų padėkoje irgi buvo įsivėlusi klaida. Tai nusiunčiau atgal,o jis atsiuntė pataisytą padėką.

O jūsų padėkos irgi be parašų? Man kažkaip nerimtai atrogo, kai nėra organizatorių parašų.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 22, 21:07)
o padėka asmeninė, ar bendra mokyklai?

Mano asmeninė- aš tokios paprašiau, nes tik viena iš savo įstaigos dalyvavau rolleyes.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 02 22, 22:50)
O jūsų padėkos irgi be parašų? Man kažkaip nerimtai atrogo, kai nėra organizatorių parašų.

Mano irgi be parašų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 22, 18:46)
Ir dar ketvirtokam darau tokias dovaneles - ant medines nulakuotos kaladeles kalu tokias dideles vinis, papuosiu plastikinem smulkiom gelytem, gerai zinokit atrodo, ant tos kaladeles uzrasau mokykla, varda vaiko, mokslo metus kada baige 4kl. O dovanodama sakau, kad dideliam mokslo statomam name ikalet pirmaja vini, nu it t.t.   Toki suvenyra dauguma vaiku ilgai issaugo.

Kaip buvau zadejusi nufotkinau ta suvenyra - vini. Kam idomu paste paieskokit.

Fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , jaučiu, kad manieji gaus tokias. O kur tu gauni tų kaladėlių g.gif . Pas mus mokykloje labai fainas meistriukas yra, jaučiu, kad jo pagalbos prašysiu kalant vinis lotuliukas.gif .

Aurute, dar nenusprendžiau ką darysiu, bet pasiūlymai labai padėjo, kažką audžiu, bet dar nieko konkretaus. Kai jau sukurpsiu - pasidalinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 22 vasario 2012 - 21:13
Turiu prašymą blush2.gif Gal kuri turit surinkus nevartotinų žodžių "lobyną". Labai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 02 22, 22:30)
Suintrigavot... g.gif  Gal reikės judinti, kad ir pas mus įvestų... smile.gif

Jeigu klasėje yra kompiuteris, o mokytoja gerai įvalžiusi jo valdymą, tai Tamo -nepakeičiamas dalykas, tiesiog pamokos metu kartais galima daryti ,,karštus" įrašus. O tiems trims neturintiems surašyti į knygeles pastabėles ar informaciją-tai ne dvidešimt įrašų ranka per dieną, vistiek daug lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 22, 23:30)
Turiu prašymą blush2.gif Gal kuri turit surinkus nevartotinų žodžių "lobyną". Labai reikia rolleyes.gif

Sveikos, darbštuolytės thumbup.gif

Ačiū, Donatuke, už info... Puolu jų peržiūrėti drinks_cheers.gif

Age-melage, tokių reikia? http://xneox.com/ind...a&amp...8&id=6
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2012 02 22, 23:32)
Jeigu klasėje yra kompiuteris, o mokytoja gerai įvalžiusi jo valdymą, tai Tamo -nepakeičiamas dalykas, tiesiog pamokos metu kartais galima daryti ,,karštus" įrašus. O tiems trims neturintiems surašyti į knygeles pastabėles ar informaciją-tai ne dvidešimt įrašų ranka per dieną, vistiek daug lengviau 4u.gif

O galima vienam mokytojui mokykloje naudotis Tamo dienynu? Bandžiau tai padaryti , bet ten prašo priregistruoti visą mokyklą. Nedrįsau ax.gif . Ar tai kainuoja?
Atsakyti