Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 02 21, 23:03)
Age-melage , ar seniai naudojiesi Tamo dienynu?

Mes naudojamės tik nuo naujųjų metų. Bet ten viskas paprasta, patogu ir išsamu. Net padėką parašiau savininkams lotuliukas.gif Pradžioje pergyvenau, kad akių gadinimas dar vienas bus. Prisidariau vertinimų šablonų ir.... dar nei kartelio nepanaudojau. Tamo - gera vieta "išsišnekėt" apie vaiko pasiekimus, tai ir "liejuosi laisvai" lotuliukas.gif Bet mes dar turim pasiekimų kn. Tai iš tamo tik atspasdinam ir viskas biggrin.gif

QUOTE(naminukė @ 2012 02 22, 01:21)
Man labai apmaudu, jei dėl mano paskleistos informacijos kažkas per anksti atsisakė registracijos ir dabar dėl to labai nusiminė..
Na, aš tikrai rašiau tai poniai Audronei Gegevičienei, kurios el.paštas ten pridėtas ir ji tikrai atsakė, kad šis projektas skirtas vyresniems, 5-12kl. mokiniams...  Beje, ten yra ir prierašas, kad galima susitarti ir dėl papildomų užsiėmimų, tai gal dar galima vėl pabandyt prisiregistruot?...

Manau visiems ten panašiai papasakoja. Ar jis pirmokas, ar penktokas. Žmonės moka gražiai ir nuoširdžiai bendraut. Kalboje nusileidžia iki mažiaus lygio ir viskas. Nereikia tikėtis iš tų pamokėlių bala žino kiek. Man patiko ir man buvo naudinga. Beje kaip ir mano trečiokams. O gal mano tik toks lygis kaip mano trečiokų (rašau ir juokiuosi). Manu, suprantat, kad juokauju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 22 vasario 2012 - 07:52
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 22, 07:50)
Mes naudojamės tik nuo naujųjų metų. Bet ten viskas paprasta, patogu ir išsamu. Net padėką parašiau savininkams lotuliukas.gif Pradžioje pergyvenau, kad akių gadinimas dar vienas bus. Prisidariau vertinimų šablonų ir.... dar nei kartelio nepanaudojau. Tamo - gera vieta "išsišnekėt" apie vaiko pasiekimus, tai ir "liejuosi laisvai" lotuliukas.gif Bet mes dar turim pasiekimų kn. Tai iš tamo tik atspasdinam ir viskas biggrin.gif

Labas. Patikėk, naudojam antrus m.m. - akių gadinimas garantuotas. Pradžioje - pusmetį - visai nieko, bet dabar, tikriausiai akiniai jau laukia (ir ne tik manęs vienos). cool.gif . Kažkaip šablonai man nelabai teisinasi, nes kaskart norisi išsamiai aprašyti pasiekimus, o tuo labiau kas tinka vienam mokiniui, visai netinka kitiems. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 22, 02:21)
Beje, ten yra ir prierašas, kad galima susitarti ir dėl papildomų užsiėmimų, tai gal dar galima vėl pabandyt prisiregistruot?...

Mes anksčiau nesiregistravom, tad dabar parašiau laišką, žiūrėsiu ką atsakys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 21, 19:32)

aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 21, 19:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir man kažkur šitas projektas matytas.
Papildyta:

4u.gif Ačiū už gerus žodžius
Papildyta:

Rollick, ar kalbi apie šią saugaus interneto akademiją ( turas po Lietuvą)?
http://www.draugiska...n/news?id=10360
Smalsu, kokios klasės mokiniai dalyvavo ir ar gavote pažymėjimus?

taip , šitam.. Patiko labai, Tikrai naudinga vaikams.. gavom pažymėjimus visi - ir mokytojos tongue.gif Dar ir dovamelių gavom smile.gif Dalyvavo 4 kl. Bet ten sakė kad parenka pagal klases įvairais programėles.
Atsakyti
Gavau atsakymą dėl saugesnio interneto papildomų užsiėmimų Kaune. Rašo, kad mano klausimą dėl papildomo apsilankymo persiuntė lektoriams. Kai gaus atsakymą, parašys.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 22, 10:59)
naudojam antrus m.m. - akių gadinimas garantuotas. Pradžioje - pusmetį - visai nieko, bet dabar, tikriausiai akiniai jau laukia

Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 22, 08:50)
Tamo - gera vieta "išsišnekėt" apie vaiko pasiekimus, tai ir "liejuosi laisvai" lotuliukas.gif Bet mes dar turim pasiekimų kn. Tai iš tamo tik atspasdinam ir viskas biggrin.gif

b.s. ir age-melage, ar Tamo dienyne tėvams pakanka informacijos? Kam reikalingas popierinis variantas, juk tenka dirbti du kartus? Ar pasiteisina mokytojų darbas, t.y. ar fiksuojasi kažkaip kiekvieno tėvo/mamos naudojimasis e.dienynu? Nušvieskite situaciją bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 22 vasario 2012 - 13:15
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 22, 13:14)
Papildyta:

b.s. ir age-melage, ar Tamo dienyne tėvams pakanka informacijos? Kam reikalingas popierinis variantas, juk tenka dirbti du kartus? Ar pasiteisina mokytojų darbas, t.y. ar fiksuojasi kažkaip kiekvieno tėvo/mamos naudojimasis e.dienynu? Nušvieskite situaciją bigsmile.gif

Mes popierinio dienyno neturime.
Tėvams Tamo dienyne informacijos tikrai pakanka, svarbu ją laiku pateikti. Tiems, kurie neturi interneto - mano klasėje tokių 3 - mėnesio gale atprintinu lapus, kuriuose mato visus vaiko įvertinimus, pagyrimus, pastabas. Mokytojas turi galimybę matyti, kiek tėvų kasdien būna prisijungę prie e-dienyno.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

22peliuk22, jau sumąstei, kokią pamokėlę vesi ketvirtokams - pirmokams su tėveliais? Man tai labiausiai patiko Betuko pasiūlymas - neakivaizdinė kelionė su įdomiomis užduotimis. Dailė ar darbeliai būtų sunkesnė užduotis. be to, jei tėvai ateis stebėt, kaip mokytoja dirba, tai geriau parodyt ką nors konkretaus. Parodytum ir kaip vaikai skaito... skaičiuoja... pasakoja... deklamuoja... O žiūrovus įrauk į vertinimą. Tegu išrenka ir kiekvienas įvertina kokį nors vaiką... dar ir diplomuką duot nupiešt... ir ketvirtokai motyvuotūsi...
nežinau, ar aiškiai parašiau g.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 21, 18:27)
Išleistuvėm turiu paruošti programą- tokia jau tradicija- su šokiais, dainom, eilėraščiais ir mini spektakliuku. Bet man per tiek metų jau viskas atsibodę, tad ieškau minčių rolleyes.gif

O dovanodavau kiekvienai ketvirtokų kartai jų kūrybos knygelę. Bet pirmą kartą pasitaikė visiškai nekuriantys vaikai doh.gif Tad dabar mąstau, ką galėčiau padaryt. Mintis tavo įdomi, bet, kai namie vyras ne stalius, tai pačiai per daug darbo. Nesinori apsikraut, nes mokslo metų pabaigoj ir taip darbo per akis unsure.gif

Pas mus irgi buvo tradicija - programa, paskutinė įspūdinga pamoka... Aš užpernai sulaužiau tą tradiciją ir padariau šauniausio ketvirtoko viktoriną... Mokyklos vadovai labai jau pasidžiaugė, tai ir šitie vaikai kai baigs, dviračio nebeišradinėsiu. Patobulinsiu tik pateiktį.

labai tinka kompaktiniai diskai su foto ar video paruoštais... iš visų keturių metų. Gal turi šaunių tėvelių - aktyvistų, kurie pagelbėtų. Žinok, labai su džiaugsmu jie ruošia...

QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 21, 21:29)
O man labai patinka Tamo. Jokių problemų thumbup.gif

Labai laukiu, kada mano mokykla pereis prie e-dienyno. Vienus metus esu dirbus su Tamo savarankiškai. Man labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 02 22, 19:00)
labai tinka kompaktiniai diskai su foto ar video paruoštais... iš visų keturių metų. Gal turi šaunių tėvelių - aktyvistų, kurie pagelbėtų. Žinok, labai su džiaugsmu jie ruošia...

Kadangi aš gavau vaikus iš kitos mokytojos, tai nuotraukų nelabai daug ir yra per du metus. O tėvai labai pasyvūs. Jie geriau pinigus, jei kur reiks, sumokės, kad tik jų nejudintų kas doh.gif

Norėjau paklausti, ar įmanoma Adobe reader programoje esantį failą redaguoti? Gavau į paštą diplomą už dalyvavimą Drugeliuose, bet ten klaida. Galvoju gal eis pačiai pataisyti... Jei ne, siųsiu atgal, kad ištaisytų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 vasario 2012 - 17:46

Ir dar ketvirtokam darau tokias dovaneles - ant medines nulakuotos kaladeles kalu tokias dideles vinis, papuosiu plastikinem smulkiom gelytem, gerai zinokit atrodo, ant tos kaladeles uzrasau mokykla, varda vaiko, mokslo metus kada baige 4kl. O dovanodama sakau, kad dideliam mokslo statomam name ikalet pirmaja vini, nu it t.t. Toki suvenyra dauguma vaiku ilgai issaugo.

Kaip buvau zadejusi nufotkinau ta suvenyra - vini. Kam idomu paste paieskokit.

Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 02 22, 18:44)
Ir dar ketvirtokam darau tokias dovaneles - ant medines nulakuotos kaladeles kalu tokias dideles vinis, papuosiu plastikinem smulkiom gelytem, gerai zinokit atrodo, ant tos kaladeles uzrasau mokykla, varda vaiko, mokslo metus kada baige 4kl. O dovanodama sakau, kad dideliam mokslo statomam name ikalet pirmaja vini, nu it t.t.  Toki suvenyra dauguma vaiku ilgai issaugo.

Kaip buvau zadejusi nufotkinau ta suvenyra - vini. Kam idomu paste paieskokit.

esu dariusi ir kompakta su keturiu metu nuotraukom irgi liuks dovanele
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 22, 17:42)
Norėjau paklausti, ar įmanoma Adobe reader programoje esantį failą redaguoti? Gavau į paštą diplomą už dalyvavimą Drugeliuose, bet ten klaida. Galvoju gal eis pačiai pataisyti... Jei ne, siųsiu atgal, kad ištaisytų unsure.gif

Kiek žinau nelabai yra. Lyg kažkas mokamo yra, kad eitų kaip tekstą išsaugot...
Atsakyti
mes taip pat siemet naudojam Tamo. Kadangi pirmi metai ir nera tiksliu nurodymu kaip pildyti is auksciau tai mes pildom kaip kam patogu.
As nesijauciu labai apkrauta. Ant stalo laikau kompiuteri pasibaigus pamokai iskart parasau namu darbus, jei reik iskart irasau vaiku pagyrima ar pastaba. kiek ilgiau sugaisti laiko po kontrolinio ar diktanto kol visiem surasai ka ismoko ko ne. Bet jei valdai klavetura tai greiciau ir sekasi.
Skelbimus pranesimus irgi patogiau rasyt, parasei viena -paspaudei, kad visiem issisiustu ir viskas. Tevai naudojasi, ypac del namu darbu. Yra tokia ataskaita kur atsidarai ir matai, kada koks tevas paskutini karta buvo prisijunges. Kai issiunti pranesima taip pat rodo ar ji tevas perskaite ar ne. Nu zodziu as kolkas patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 22 vasario 2012 - 18:02