Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Jaša @ 2012 02 21, 19:37)
As turejau popierini isleistuviu scenariju, darbe reiktu paieskot. jau dviem kartom palei ji vedziau paskutine pamoka.

Ir dar ketvirtokam darau tokias dovaneles - ant medines nulakuotos kaladeles kalu tokias dideles vinis, papuosiu plastikinem smulkiom gelytem, gerai zinokit atrodo, ant tos kaladeles uzrasau mokykla, varda vaiko, mokslo metus kada baige 4kl. O dovanodama sakau, kad dideliam mokslo statomam name ikalet pirmaja vini, nu it t.t.   Toki suvenyra dauguma vaiku ilgai issaugo.

Darbe reiktu nufotkint viena likusi, dabar turbut sunku isiaizduot tokia "nesamone"  biggrin.gif

Išleistuvėm turiu paruošti programą- tokia jau tradicija- su šokiais, dainom, eilėraščiais ir mini spektakliuku. Bet man per tiek metų jau viskas atsibodę, tad ieškau minčių rolleyes.gif

O dovanodavau kiekvienai ketvirtokų kartai jų kūrybos knygelę. Bet pirmą kartą pasitaikė visiškai nekuriantys vaikai doh.gif Tad dabar mąstau, ką galėčiau padaryt. Mintis tavo įdomi, bet, kai namie vyras ne stalius, tai pačiai per daug darbo. Nesinori apsikraut, nes mokslo metų pabaigoj ir taip darbo per akis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 vasario 2012 - 18:28
QUOTE(rollick @ 2012 02 21, 19:20)
cia apie dvyliktokus ... mano jau uzaugę.. penktaduienį jų šimtadienis ..  g.gif

zodziai simtadieniui

http://mintys.lt/sve...ai-simtadieniui
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 21, 17:11)
Ir aš turiu tokį įtarimą  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir man kažkur šitas projektas matytas.
Papildyta:
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 21, 17:16)
Na jei dar pataikiau ir musiskes klase , tai super .. man tas projektas labai patiko .. paprasta ir labai nuosirdu .. bei informatyvu kaip pirmokams smile.gif

4u.gif Ačiū už gerus žodžius
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2012 02 21, 17:24)
mes šiandien buvom saugaus interneto akademijoje. (ryšiu muziejus) . patiko ir vaikams. tikrai naudinga.

Rollick, ar kalbi apie šią saugaus interneto akademiją ( turas po Lietuvą)?
http://www.draugiska...n/news?id=10360
Smalsu, kokios klasės mokiniai dalyvavo ir ar gavote pažymėjimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 21 vasario 2012 - 19:07
QUOTE(Jaša @ 2012 02 21, 19:32)

o cia puslapio apacioje radau graziu zodziu ketvirtokam

https://skydrive.liv.....79AADBE1E!198
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 02 20, 23:41)
buvau šiandien tame seminare apie vertinimą. Visiškai patiko Daukanto progimnazijos mokinio knygelės.

Tigruole, papasakok plačiau, kuo patiko minėtosios knygelės. Koks ten vertinimas?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 21, 19:59)
Rollick, ar kalbi apie šią saugaus interneto akademiją ( turas po Lietuvą)?
http://www.draugiska...n/news?id=10360
Smalsu, kokios klasės mokiniai dalyvavo ir ar gavote pažymėjimus?

Mano dalyvavo 3 ir 4 klasės mokinukai. Gavo ne tik diplomus, bet ir maišelius sportinei aprangai, rankų šidytuvus (tie kurie gerai atsakė į klausimu, t.y. pusė vaikų), storus pieštukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 21, 22:19)
Mano dalyvavo 3 ir 4 klasės mokinukai. Gavo ne tik diplomus, bet ir maišelius sportinei aprangai, rankų šidytuvus (tie kurie gerai atsakė į klausimu, t.y. pusė vaikų), storus pieštukus  mirksiukas.gif

Šaunu, aš kovo mėnesį ten vyksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 21, 22:22)
Šaunu, aš kovo mėnesį ten vyksiu  thumbup.gif

Iš tikrųjų smagu dalyvauti ten, kur gauni kokį nors atlygį biggrin.gif Ot nekenčiu siūlymų dalyvaut konkursuose, kur nuostatuose parašyta: trys prizinės vietos, darbai negrąžinami, galim juos naudoti, kur norim. Nors kokį niekutį atsiųstų, juk tiek brangaus laiko sugaištam... Tai ir dalyvaujam tik ten kur tikimės dovanėlių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 21, 20:11)
Tigruole, papasakok plačiau, kuo patiko minėtosios knygelės. Koks ten vertinimas?

O man labai patinka Tamo. Jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 21 vasario 2012 - 21:28
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 21, 22:29)
Tai ir dalyvaujam tik ten kur tikimės dovanėlių biggrin.gif

Pavydu, mes tokio pasirinkimo neturim, tenka dalyvauti ten kur liepia, o kur norim, kiek sveikatos lieka
Atsakyti
Iš tikrųjų smagu dalyvauti ten, kur gauni kokį nors atlygį biggrin.gif Ot nekenčiu siūlymų dalyvaut konkursuose, kur nuostatuose parašyta: trys prizinės vietos, darbai negrąžinami, galim juos naudoti, kur norim. Nors kokį niekutį atsiųstų, juk tiek brangaus laiko sugaištam... Tai ir dalyvaujam tik ten kur tikimės dovanėlių biggrin.gif
Papildyta:

thumbup.gif Pritariu 100 %..

Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 21, 22:19)
Mano dalyvavo 3 ir 4 klasės mokinukai. Gavo ne tik diplomus, bet ir maišelius sportinei aprangai, rankų šidytuvus (tie kurie gerai atsakė į klausimu, t.y. pusė vaikų), storus pieštukus  mirksiukas.gif

Tai be reikalo kai kurios forumietės paskubėjo atsakyti registraciją į saugesnio interneto akademiją. Aš kovo mėn. vyksiu su pirmokais. Kažin, kaip jiems seksis? Ar nebus per sunku? g.gif
Papildyta:
O man labai patinka Tamo. Jokių problemų thumbup.gif

Age-melage , ar seniai naudojiesi Tamo dienynu? Mums šią 'naujovę' žada įvesti kitais mokslo metais. Tai iš anksto džiaugiuosi, kad turėsiu nerealiai šaunių patarėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 21, 23:03)
Tai be reikalo kai kurios forumietės paskubėjo atsakyti registraciją į saugesnio interneto akademiją. Aš kovo mėn. vyksiu su pirmokais. Kažin, kaip jiems seksis? Ar nebus per sunku? g.gif

Man labai apmaudu, jei dėl mano paskleistos informacijos kažkas per anksti atsisakė registracijos ir dabar dėl to labai nusiminė..
Na, aš tikrai rašiau tai poniai Audronei Gegevičienei, kurios el.paštas ten pridėtas ir ji tikrai atsakė, kad šis projektas skirtas vyresniems, 5-12kl. mokiniams... Beje, ten yra ir prierašas, kad galima susitarti ir dėl papildomų užsiėmimų, tai gal dar galima vėl pabandyt prisiregistruot?...
Atsakyti