Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(linastri @ 2012 02 21, 16:49)
biggrin.gif man regis čia vienos mūsiškių mokykla  thumbup.gif

Ir aš turiu tokį įtarimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 02 21, 17:49)
biggrin.gif man regis čia vienos mūsiškių mokykla   thumbup.gif

Na jei dar pataikiau ir musiskes klase , tai super .. man tas projektas labai patiko .. paprasta ir labai nuosirdu .. bei informatyvu kaip pirmokams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 21 vasario 2012 - 16:17
Skanių blynų visoms smile.gif mes šiandien buvom saugaus interneto akademijoje. (ryšiu muziejus) . patiko ir vaikams. tikrai naudinga. Šią savaitę pas mus šimtadienis. Mano vaikai jau .. doh.gif Kol kas da nieko nesako, ale jei reiks ką pasakyt, gal kas ką gražaus žinote? ax.gif Kaip gerai kad atostogos vaikams.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 02 20, 22:41)
Sveikutės bigsmile.gif Nebespėju aš jau su jumis, tiek daug prikalbėjote, teko ilgai skaityti ax.gif Aš buvau šiandien tame seminare. Buvo daug klausimų atstovei iš ministerijos apie vertinimą, tačiau aiškumo maža. Buvo perskaityta teorija, kas visiškai neįdomu ir jau žinoma. Labai prieštaravo pati sau, visiškai nesilankiusi mokyklose ir nebendravusi su mokytojais. Taip ir nesupratome, ar galima vertinti mokinius simboliais, ar ne.  Todėl buvo labai nemaloniai palydėta. Toliau pristatė savo pasiekimų knygeles kiti mokytojai. Visiškai patiko Daukanto progimnazijos mokinio knygelės.

TIGRUOLE, gal galėtum plačiau pasidalinti mintimis apie pasiekimų knygeles? Man aktualu, nes jau reikia galvoti apie kitus metus( mes dar dirbam pagal senas) blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mes šiandien bandėm išvaryt žiemą, bet deginant Morę užklupo baisi pūga, tad manau žiema dar ilgai neišeis biggrin.gif
Ir nuo pietų vis dar smarkiai pusto. Jau kaip atsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 02 21, 17:24)
Skanių blynų visoms smile.gif mes šiandien buvom saugaus interneto akademijoje. (ryšiu muziejus) . patiko ir vaikams. tikrai naudinga.  Šią savaitę pas mus šimtadienis. Mano vaikai jau ..  doh.gif  Kol kas da nieko nesako, ale jei reiks ką pasakyt, gal kas ką gražaus žinote?  ax.gif  Kaip gerai kad atostogos vaikams.. smile.gif

Ar cia apie isleistuves klausi ka pasakyt?
Atsakyti
Man jau rūpi išleistuvės. Vis galvoju ką čia gražaus ir nuotaikingo paruošus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 21, 18:28)
Man jau rūpi išleistuvės. Vis galvoju ką čia gražaus ir nuotaikingo paruošus g.gif

As turejau popierini isleistuviu scenariju, darbe reiktu paieskot. jau dviem kartom palei ji vedziau paskutine pamoka.

Ir dar ketvirtokam darau tokias dovaneles - ant medines nulakuotos kaladeles kalu tokias dideles vinis, papuosiu plastikinem smulkiom gelytem, gerai zinokit atrodo, ant tos kaladeles uzrasau mokykla, varda vaiko, mokslo metus kada baige 4kl. O dovanodama sakau, kad dideliam mokslo statomam name ikalet pirmaja vini, nu it t.t. Toki suvenyra dauguma vaiku ilgai issaugo.

Darbe reiktu nufotkint viena likusi, dabar turbut sunku isiaizduot tokia "nesamone" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 21, 18:37)
As turejau popierini isleistuviu scenariju, darbe reiktu paieskot. jau dviem kartom palei ji vedziau paskutine pamoka.

Ir dar ketvirtokam darau tokias dovaneles - ant medines nulakuotos kaladeles kalu tokias dideles vinis, papuosiu plastikinem smulkiom gelytem, gerai zinokit atrodo, ant tos kaladeles uzrasau mokykla, varda vaiko, mokslo metus kada baige 4kl. O dovanodama sakau, kad dideliam mokslo statomam name ikalet pirmaja vini, nu it t.t.  Toki suvenyra dauguma vaiku ilgai issaugo.

Darbe reiktu nufotkint viena likusi, dabar turbut sunku isiaizduot tokia "nesamone"  biggrin.gif

Sudominai su tom vinim g.gif , norėčiau pamatyti, skamba originaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 21, 18:42)
Sudominai su tom vinim  g.gif , norėčiau pamatyti, skamba originaliai  mirksiukas.gif

aisku darbelio yra, pirma karta kai dariau dar nezenota buvau, tai pati lakavau , kaliau, po to vyras pagelbejo, tai vakarienes uzteko smile.gif

Mokykloje viena buvo likus, jei neisgaravo pazadu nufotkinti ir imesiu i Jusu pasta (juk ten galima nuotraukas siusti?)
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 21, 18:53)
aisku darbelio yra, pirma karta kai dariau dar nezenota buvau, tai pati lakavau , kaliau, po to vyras pagelbejo, tai vakarienes uzteko smile.gif

Mokykloje viena buvo likus, jei neisgaravo pazadu nufotkinti ir imesiu i Jusu pasta (juk ten galima nuotraukas siusti?)

Žinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 21, 18:12)
Ar cia apie isleistuves klausi ka pasakyt?

cia apie dvyliktokus ... mano jau uzaugę.. penktaduienį jų šimtadienis .. g.gif
Atsakyti