QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 20, 19:23)
čia dėl 1983.
O kam tiek vargo???? Ir taip visokiausių užduočių nnnnnnnnnnn.......
Man db labai patinka dirbt notebook'u. nepalyginama su niekuo kitu
Tiesiog man patiko ten sukurtos uzduotys .. ar teko paciai vartyti tokias pratybas (vadinasi "Sveika, Matematika " ) net nezinau, bet mane zavi tos uzduotys , jos labai vaizdziai sukurtos, labai aiskios.. nemoku paaiskinti ..
O siuo metu isleistos uzduociu knygeles man neatrodo labai patrauklios .. bent jau tikrai nemaciau pirmai klasei fainu uzduociu .. (vyresniems taip - nesigincyciau .. )
nu gal cia man kazkokie sentimentai uzgrojo .. gal kai pamatysiu jusu paste esancias uzduotis - man praeis noras draugauti su ta seniena
)
QUOTE(ninkute @ 2012 02 21, 00:07)
Na, pamoka tikrai nelengva. O gal dailės pamoką būtų lengviau pravesti, nes ketvirtokai dirbs, o pirmokus irgi galima būtų įjungti ir netgi su tėveliais. Tegu piešia ar lipdo ir po to parodėlę padaryti, pasigrožėti, kaip ketvirtokai paaugę darbeliuose. Čia mano asmeninė nuomonė.
Papildyta:
Donatuke, net neklausk ar reikia, siųsk į paštą medžiagą, kurią ruoši, tikrai pravers, mums visko reikia. O įdomu, kur ją pritaikysi tėveliams, ar skaitysi pranešimą?
Na sia medziaga kol kas tik konspektuoju , o veliau galvoju ja naudoti lankstinukams .. gali buti, kad visai neblogai naudoti ir per atvira pamoka busimiems pirmoku teveliams - kaip rekomendacija - kaip jie galetu padeti labiau pasiruosti savo atzaloms keliauti i mokykla .. o vyresnio amziu vaiku raida jau galima aptarti su pirmoku ir antroku teveliais per susirinkimus ..