Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

beje , dar ruosiu tokia info teveliams is knygos "Laimingo vaiko knyga" - kokia 6.7.8 metu vaiko psichologine raida, kokia veikla jam padetu ugdyti to amziaus gebejimus. Pvz : ka galima namuose nuveikti su vaiku norint lavinti jo smulkiaja motorika, oreantacija erdveje , lavinant matematinius igudzius , kalbos ugdymui skirta veikla .. kurybiskumui skatinti ir pan..

Ar man siusti jums tokia info i pasta ? o gal seniai jau turite tokios info .. nenoreciau kartotis .. juolab , kad si knyga jau ne naujo leidimo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Sakot pusto? blink.gif Pas mus šiandien tikras pavasaris bigsmile.gif Saulutė šviečia, visur laša nuo stogų, paukščiukai čiulba thumbup.gif Nors ryte pustė irgi doh.gif cool.gif

Visą padalomąją ir kitokią didkatinę m-gą darausi su wordu, pover pointu, exeliu ...Paprastai ax.gif

Ryt Užgavėnės, mano žydukai atostogauja, o aš plane įrašyta, kaip atsakingas asmuo doh.gif Padariau stendą ir viskas cool.gif Kaip bus taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 20, 17:29)
Įmečiau į paštą, nežinau, ar bus aišku, senokai dariau viską, bet mėginkite, jeigu kas bus neaišku, bandysiu padėti  blush2.gif .

Perskaičiau, atrodo viskas aišku. Kai reikės ir kas nesigaus, prašysiu pagalbos mirksiukas.gif

Vis pamirštu paklausti, gal kas dirbate su testatoriais? ( Tokios medinės dėžutės su 8 medinėm kvadratinėm plokščiom kaladėlėm, kurių vienoje pusėje skaičiai, kitoje- dalis piešinio) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 vasario 2012 - 16:07
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 20, 17:03)
Perskaičiau, atrodo viskas aišku. Kai reikės ir kas nesigaus, prašysiu pagalbos mirksiukas.gif

Būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti

Klausimas iskilo dar vienas , gal kuri susiinstaliuvusi Tildes biura .. vyras parnese dovanu , bet dar mastau ar verta ji i kompa kisti .. ar jis bus naudingas .. Gal kuri draugauja su sia programa ?
[/quote]

Senajam kompiuteryje ir as turejau sia programa , bet mazai jos tereikejo, o naujam kompe nera, tai net nepasigendu
Papildyta:

Klausimas man iskilo: o kokiomis programomis jus ruosiate didaktine medziaga ??
Na skaidres tai isivaizduoju kad darote su Power Point programele , bet as kalbu apie yvairius testus , papildomas uzduotis ..

Man taip pat pakanka wordo, piesimo programeles, pover pointo.
Ir nesenai ismokau su photo Story 3 programa dirbt. Labai fainai pasiruosti nuotraukas ir parodyti per koki susirinkima tevam ar per svente kokia
Papildyta:
Merginos, o gal kas patarsit kur apie sveikata ka rast vaikam parodyt, senose temose buvau radusi nuoroda, neissisaugojau, o dabar neberandu
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 20, 16:37)
ruosiu tokia info teveliams is knygos "Laimingo vaiko knyga" - kokia 6.7.8 metu vaiko psichologine raida, kokia veikla jam padetu ugdyti to amziaus gebejimus.
Ar man siusti jums tokia info i pasta ?

Donatuke, jei atsiųsi blogiau tikrai nebus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 20, 16:15)
adaptuoju savo pacios pirmos klases matematikos pratybas ... (1983m. leidimo )  tai tenka su keliom programoms net padirbeti (word, fotoshop , corel ir pan.. )

bigsmile.gif čia dėl 1983. bigsmile.gif
O kam tiek vargo???? Ir taip visokiausių užduočių nnnnnnnnnnn.......
Man db labai patinka dirbt notebook'u. nepalyginama su niekuo kitu mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 20, 18:23)
bigsmile.gif  čia dėl 1983.  bigsmile.gif
O kam tiek vargo???? Ir taip visokiausių užduočių nnnnnnnnnnn.......
Man db labai patinka dirbt notebook'u. nepalyginama su niekuo kitu mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Pasidalink džiaugsmais, gal ir man patiks ax.gif ... Su kuo jis valgomas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 20, 18:58)
Pasidalink džiaugsmais, gal ir man patiks  ax.gif ... Su kuo jis valgomas  blush2.gif ?

ši programa eina su Smart lentomis. Aš tokios lentos neturiu, bet programą informatikė davė ir liuks. Puikiausiai ir be lentos galiu naudotis. Tokių priemonių pavyzdžių galima inte rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 20 vasario 2012 - 18:08
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 20, 19:01)
Tokių priemonių pavyzdžių galima inte rast.

Na, kad ir čia parodyta, ką galima padaryt, šoninėje juostoje daug pavyzdžių... Matai, kol neturi programėlės gal tik iš youtubės ir įmanoma pasižiūrėt pavyzdžių. Mūsų pašte jau yra atsiųsta iš seniau padarytų tokių priemonių, bet negalit peržiūrėt be programos. Mano nusiųstos "bulvės" man pačiai patinka biggrin.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 20, 19:01)
ši programa eina su Smart lentomis. Aš tokios lentos neturiu, bet programą informatikė davė ir liuks. Puikiausiai ir be lentos galiu naudotis. Tokių priemonių pavyzdžių galima inte rast.

Kažkokią programą SMART lentai ir man davė, tik dabar darbe palikau ir neinstaliavus dar ax.gif , gal čia bus ta pati g.gif ? Įtariu, kad neturin instaliuotos tos programos nepamatysi ir pačios paruoštos medžiagos? Nes kai kažkuri atsiuntė SMART lentai madžiagą, tai man nieko neatsidarė schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 20, 19:29)
Įtariu, kad neturin instaliuotos tos programos nepamatysi ir pačios paruoštos medžiagos? Nes kai kažkuri atsiuntė SMART lentai madžiagą, tai man nieko neatsidarė  schmoll.gif ...

TAI VA TAIP... Tai turi lentą, o programos dar nebandei? Geeeraaas biggrin.gif Matai kaip yra: kas neturi lentų, programas naudoja, o kas turi .... lotuliukas.gif Pas mus mokykloj irgi tas pat. Dalykininkai, net visaekranio nežino kaip padaryt lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti