Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos 4u.gif
Mes šią savaitę neatostogaujam, tad per paskutinę pamoką vyko besmegenių lipdymo konkursas. Dabar mokyklos kiemas labai įspūdingai atrodo.. biggrin.gif

Gal kas iš vilniečių buvo seminare apie vertinimą ir galėtų pasidalinti įspūdžiais?
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 02 20, 14:18)
Viskas isbandyta doh.gif patogaiusia ir geriausiai laiko dvipuse lipni juosta mirksiukas.gif kito budo nera schmoll.gif

Kolegė klijavo su karštais klijais. Pasakojo, kad ji brėždavo siaurą brūkšnelį, o vaikai iškart popierėlius dėdavo. Sakė, kad greitai ir didelį plotą išklijavo.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 20, 15:44)
Sveikos  4u.gif
Mes šią savaitę neatostogaujam, tad per paskutinę pamoką vyko besmegenių lipdymo konkursas. Dabar mokyklos kiemas labai įspūdingai atrodo..  biggrin.gif

Gal kas iš vilniečių buvo seminare apie vertinimą ir galėtų pasidalinti įspūdžiais?
Papildyta:
Kolegė klijavo su karštais klijais. Pasakojo, kad ji brėždavo siaurą brūkšnelį, o vaikai iškart popierėlius dėdavo. Sakė, kad greitai ir didelį plotą išklijavo.

As pistolieto neturiu ax.gif
Papildyta:
Ir maniskiai susimustu jei kas per daug popiereliu priklijuotu, tai jie tik tiesina o as jau vargstu mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas žinot, ar įmanoma į savo tinklalapį įsidėt balsavimo skaitliuką? g.gif
Mintis tokia, paskelbi apklausą ir nori sužinot nuomonę. Vyksta balsavimas. Noriu įdėt tokį skaitliuką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 20, 15:27)
Norėjau paklausti, gal kas žinot, ar įmanoma į savo tinklalapį įsidėt balsavimo skaitliuką? g.gif
Mintis tokia, paskelbi apklausą ir nori sužinot nuomonę. Vyksta balsavimas. Noriu įdėt tokį skaitliuką cool.gif

Galima mirksiukas.gif . Aš buvau įdėjus per čia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 20, 16:32)
Galima  mirksiukas.gif . Aš buvau įdėjus per čia  mirksiukas.gif .

O gal galėtum man trumpą aprašymą mestelt kaip ir ką daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 20, 14:35)
O gal galėtum man trumpą aprašymą mestelt kaip ir ką daryti ax.gif

Įmesk visoms į bendrą paštą 4u.gif Juk mes besotės blush2.gif
Atsakyti
Pasistengsiu, bet senokai dariau viską, tai užtruks šiek tiek, kol atgaminsiu blush2.gif . Skubu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, na tikiuosi jusu dar neuzpuste .. kazkaip negerai cia .. jaucia turbut ziema, kad ja isvaryti ruosiames, tai is visu jegu pusto ..
Nors , kai man i darba nereikia - tai labai jau grazu pro langa toki ziemos siautejima matyti ..

As paskutinemis dienomis - adaptuoju savo pacios pirmos klases matematikos pratybas ... (1983m. leidimo ) tai tenka su keliom programoms net padirbeti (word, fotoshop , corel ir pan.. )

Klausimas man iskilo: o kokiomis programomis jus ruosiate didaktine medziaga ??
Na skaidres tai isivaizduoju kad darote su Power Point programele , bet as kalbu apie yvairius testus , papildomas uzduotis ..

Klausimas iskilo dar vienas , gal kuri susiinstaliuvusi Tildes biura .. vyras parnese dovanu , bet dar mastau ar verta ji i kompa kisti .. ar jis bus naudingas .. Gal kuri draugauja su sia programa ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 20, 17:13)
Pasistengsiu, bet senokai dariau viską, tai užtruks šiek tiek, kol atgaminsiu  blush2.gif . Skubu  mirksiukas.gif

Labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Donatuke @ 2012 02 20, 17:15)
Klausimas iskilo dar vienas , gal kuri susiinstaliuvusi Tildes biura .. vyras parnese dovanu , bet dar mastau ar verta ji i kompa kisti .. ar jis bus naudingas ..  Gal kuri draugauja su sia programa ?

Mano kompiuteryje tokia programa yra, bet nežinau ką su ja veikti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 vasario 2012 - 15:20
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 20, 17:18)
Labai ačiū 4u.gif
Mano kompiuteryje tokia programa yra, bet nežinau ką su ja veikti blush2.gif

Na kompiuteristas man aiskino , kad ten yra ivairiu dok, sablonu, fontu.. sakau gal ji worda papildo.. nes dabar sunku kai kurias funkcijas su wordu atlikti :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 20 vasario 2012 - 15:25
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 20, 17:20)
Na kompiuteristas man aiskino , kad ten yra ivairiu dok, sablonu, fontu.. sakau gal ji worda papildo.. nes dabar sunku kai kurias funkcijas su wordu atlikti sad.gif

Dabar žvilgtelėjau kas ten yra, tai man kolkas pakanka ir wordo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 20, 16:13)
Pasistengsiu, bet senokai dariau viską, tai užtruks šiek tiek, kol atgaminsiu  blush2.gif . Skubu  mirksiukas.gif

Įmečiau į paštą, nežinau, ar bus aišku, senokai dariau viską, bet mėginkite, jeigu kas bus neaišku, bandysiu padėti blush2.gif .
Atsakyti