Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 19, 11:48)
Sveikutės 4u.gif
Pas mus pūga prasidėjo, o taip jau laukiu saulutės. Gal neužpustys kelių ir mano mašiniukas iš kaimo sėkmingai pasieks ryt mokyklą cool.gif

Visai neseniai grįžau iš ilgos kelionės. Praktiškai per visą Lietuvą pervažiavau. Visur baisūs keliai ir orai... blink.gif doh.gif
Oi oi, ko dar ta žiema prikrės... Niekas nei šalčių nebesitikėjo, kokie buvo, nei pustymo...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 02 19, 23:01)
Visai neseniai grįžau iš ilgos kelionės. Praktiškai per visą Lietuvą pervažiavau. Visur baisūs keliai ir orai... blink.gif  doh.gif
  Oi oi, ko dar ta žiema prikrės... Niekas nei šalčių nebesitikėjo, kokie buvo, nei pustymo...

Ir man teko pavažinėt doh.gif . Slinkau kaip sraigė lotuliukas.gif .
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif Vėl naują darbo savaitę pradedam, tik ta pūga ar nebus pridariusi bėdos, bijau pagalvot, kaip į darbą važiuot blink.gif Kaime kelias nevalytas, gal jau bus pravažinėtas biggrin.gif
Jaša, dėkui už savarankišką darbą antrokams, panaudosiu thumbup.gif
Vakar įlindau į mūsų 1 paštą, tai kažkaip mažai siuntinių bemačiau, paskutinieji sausio mėn. atsiųsti g.gif Užtat 2 paštas lūžta nuo daugybės biggrin.gif
Remeikienės naujas diskas buvo mūsų mergaičių atsiųstas, tik nepamenu, į kurį paštą, paieškokit, nereikės pirkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 20, 08:02)
Remeikienės naujas diskas buvo mūsų mergaičių atsiųstas, tik nepamenu, į kurį paštą, paieškokit, nereikės pirkt  thumbup.gif

Bet dainelės "Tuk tuk širdele" jame nėra. O moterys ieško būtent šios dainos fonogramos ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš dar sėdžiu namie, bet vis žvilgčioju pro langą- gal koks traktoriukas pravažiuos ir kelią nuvalys, nes iki pagrindinio kelio apie 2 km reiks važiuot g.gif Vakar atsikasiau vakare mašiniuką, bet, šįryt, manau vėl bus panaši sutuacija, nes vis dar pustė doh.gif Dar kartą teks pasidarbuot su kastuvu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 vasario 2012 - 08:35
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 20, 08:02)
Labas rytas  biggrin.gif Vėl naują darbo savaitę pradedam, tik ta pūga ar nebus pridariusi bėdos, bijau pagalvot, kaip į darbą važiuot  blink.gif Kaime kelias nevalytas, gal jau bus pravažinėtas  biggrin.gif
Jaša, dėkui už savarankišką darbą antrokams, panaudosiu  thumbup.gif
Vakar įlindau į mūsų 1 paštą, tai kažkaip mažai siuntinių bemačiau, paskutinieji sausio mėn. atsiųsti  g.gif Užtat 2 paštas lūžta nuo daugybės  biggrin.gif
Remeikienės naujas diskas buvo mūsų mergaičių atsiųstas, tik nepamenu, į kurį paštą, paieškokit, nereikės pirkt  thumbup.gif

Dauguma siuntinukų guli savo lentynėlėse ir tikrai jųnėra mažai mirksiukas.gif . Dėl Remeikienės dainelių: aš trečiojo leidinuko dainelių nerandu. Gal kažką pražioplinau. Na kuri siuntėt, greit pripažinkit tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 20, 10:56)
Dauguma siuntinukų guli savo lentynėlėse ir tikrai jųnėra mažai  mirksiukas.gif . Dėl Remeikienės dainelių: aš trečiojo leidinuko dainelių nerandu. Gal kažką pražioplinau. Na kuri siuntėt, greit pripažinkit  tongue.gif

Daineles radau antrame pašte, bet man jos nepasileidžia. O kaip kitoms?
Atsakyti
sveikos mergaitės, šaukiuos pagalbos ir patarimo, su kuo jūs klijuojat saldainių popieriukus... ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 20 vasario 2012 - 11:12
QUOTE(naminukė @ 2012 02 19, 02:02)
Įmečiau į 1 paštą kelių būrelių planus. Gal tiks kas nors...

Labai ačiū, manau iš tokios gausybės du tikrai išsirinksiu ir prisitaikysiu, jau vien kiek įdėjų kilo perskaičius pavadinimus. bigsmile.gif Einu skaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2012 02 20, 13:12)
sveikos mergaitės, šaukiuos pagalbos ir patarimo, su kuo jūs klijuojat saldainių popieriukus... ačiū

Saldainių popieriukų niekad neteko klijuoti. O su lipalu neina? Jei neina - bandyčiau su klijų pistoletu arba Moment klijais.
Atsakyti

Merginos perka dvipusę lipnią juostelę šiam reikalui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 20 vasario 2012 - 12:54
Ačiū 22peliukas22 ir snaudale. Kažkaip sunkiai čia mums viska gaunasi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 20 vasario 2012 - 12:58
QUOTE(staben @ 2012 02 20, 13:12)

Viskas isbandyta doh.gif patogaiusia ir geriausiai laiko dvipuse lipni juosta mirksiukas.gif kito budo nera schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 19, 20:29)

PIRKAI NAUJĄ KNYGELĘ? AŠ JOS KAUNE NERANDU, BET MUZIKOS MOKYTOJA MAN GARANTAVO, KAD ŠIOS DAINELĖS FONOGRAMA TIKRAI YRA, O IR DAR KELIOS LABAI GRAZIOS DAINELĖS. TAD IEŠKAU..., KAI RASIU JŪS TIKRAI SUŽINOSIT  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai labai lauksiu, nes isnarsiau visa interneta , niekur nerandu schmoll.gif
Atsakyti