Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Merginos, o kaip zinot kad mano siunciama medziaga pasiekia ta skrynele, pati ten negaliu ieit dar. Siunciau apie vandeni, matem savarankiska 2kl. apie uzgavenes. Noretusi zinot, kad viska darau gerai.
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 19, 13:02)
Merginos, o kaip zinot kad mano siunciama medziaga pasiekia ta skrynele, pati ten negaliu ieit dar. Siunciau apie vandeni, matem savarankiska 2kl. apie uzgavenes. Noretusi zinot, kad viska darau gerai.

Nematau tokių siuntinukų g.gif Ar tikrai siuntei adresu pradinukeirmama1@gmail.com ?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 19, 13:19)
Nematau tokių siuntinukų g.gif Ar tikrai siuntei adresu pradinukeirmama1@gmail.com ?

Nesuprantu kodel siunciau i 2 pasta. Matomai ta emeila nusikopinau is ankstesnes temos.
Tai man dabar reiktu persiusti i 1pasta?
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 19, 13:02)

Na va, permeciau i 1pasta. Jei kas uzmesit aki, parasykit ar jau juos matot. aciu
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 19, 16:01)
Na va, permeciau i 1pasta. Jei kas uzmesit aki, parasykit ar jau juos matot. aciu

Ačiū. Pašte yra minėti siuntiniai.
Atsakyti
[Dėl dainelės TUK TUK: neseniai mačiau pirkti naują Remeikienės knygelę, reiks pasižiūrėt atidžiau kokios ten dainos sudėtos, jei bus šios dainos fonograma tikrai įsigysiu.
[/quote]
Aš Remeikienes diską turiu. Tik nepamenu ar ši daina yra, darbe būsiu tik penktadienį, jei dar reikės, galėsiu pažiūrėti..
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 19, 08:18)
Mes atostogausim ir ruošimės švietimo skyriaus antplūdžiui  rolleyes.gif Darbo turėsim daug, nes tikrintojai stebės pamokas  cool.gif

bigsmile.gif Na, o kas gi čia per patikrinimai tokie? doh.gif Švietimo skyrius įsijautė į audito vaidmenį ? g.gif Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
[quote=nonele,2012 02 19, 18:22]
[Dėl dainelės TUK TUK: neseniai mačiau pirkti naują Remeikienės knygelę, reiks pasižiūrėt atidžiau kokios ten dainos sudėtos, jei bus šios dainos fonograma tikrai įsigysiu.
[/quote]
Aš Remeikienes diską turiu. Tik nepamenu ar ši daina yra, darbe būsiu tik penktadienį, jei dar reikės, galėsiu pažiūrėti..
[/quote]
PIRKAI NAUJĄ KNYGELĘ? AŠ JOS KAUNE NERANDU, BET MUZIKOS MOKYTOJA MAN GARANTAVO, KAD ŠIOS DAINELĖS FONOGRAMA TIKRAI YRA, O IR DAR KELIOS LABAI GRAZIOS DAINELĖS. TAD IEŠKAU..., KAI RASIU JŪS TIKRAI SUŽINOSIT lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 02 19, 18:17)
bigsmile.gif Na, o kas gi čia per patikrinimai tokie? doh.gif Švietimo skyrius įsijautė į audito vaidmenį ? g.gif Sėkmės  thumbup.gif

Cia gal net baisiau nei auditas schmoll.gif Pas mus pernai buvo - visą savaitę stebėjo pamokas mirksiukas.gif Auditas išvažiuoja, o šitie ... g.gif tau darbą duoda g.gif
Atsakyti
Mūsų švietimiečiai jau nežino, ką veikti ir kuo užsiimti. Tok mokytojams galvas kvaršina. Stiprybės 4u.gif .
Oras baisus, pusto nesvietiškai, kelininkai miega, miestas tragiškas. Kaip reiks iki darbų nusigaut blink.gif . Džiugu, kad mokinukų nebus, tai nors tyla pasimėgausim, o darbų ir be jų kalnai mirksiukas.gif , nepastebėsim, kaip baigsis savaitė.

Šią savaitę aptvarkysiu paštą, nes vis nelikdavo laiko šiam darbeliui blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 19 vasario 2012 - 19:34
4u.gif labas mielosios koleges
Reikalinga skubi pagalba. Gal kas turite užgaveniu kaukes trafareta. Mano draugei labai reikia. Mano viskas mokykloje ir sename kompe. O reikia dabar Ačiū
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 02 19, 20:51)
4u.gif labas mielosios koleges
Reikalinga skubi pagalba. Gal kas turite užgaveniu kaukes trafareta. Mano draugei labai reikia. Mano viskas mokykloje ir sename kompe. O reikia dabar Ačiū

Pirmo pašto nuotraukų galerijoje rasi kelis trafaretus. Gal tiks...
Atsakyti