Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Jaša @ 2012 02 18, 14:31)
Sveikutes,
Niesti paklausti ar cia streikuojanciu yra?

Antradienį mes streikuosime!!!
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 18, 20:02)
Norejau pasiteirauti , kai nusiunti el. pastu kokia nors medziaga, kaip greit ja ikelia i jusu skrynele? Mat sian ruosiausi apie uzgavenes, tai siokias tokias skaidres padariau, noreciau pasidalint, gal kam prireiks. tik va nezinau ar nepaveluosiu

Sveika prisijungusi į mūsų labai šaunų būrį. Kai atsiunti medžiagą į paštą, tai ten ji ir lieka, ten ją ir randam mirksiukas.gif
Aš vien nuo minties, kad vaikams atostogos kaifuoju, net kelias dienas kompo nejungiau, dar nepradedu galvoti kas bus kai grįš doh.gif
Merginos, gal turite papildomo ugdymo planų, labai reikėtų ax.gif
Atsakyti
Sveikos thumbup.gif
drinks_cheers.gif prisijungusiom naujai biggrin.gif
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 18, 18:07)
Norėjau Jūsų paklausti, gal kas turit matematikos KENGŪROS įvairių metų mažylio ir nykštuko atsakymus? 2011m. atsakymus radau, i kitų - ne blush2.gif

Aš dar 2009 metų radau ax.gif ax.gif Reikia?
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 16, 00:27)

Gal ką nors žinote? Labai reikia pradinukams pritaikytos info apie sveikatą, sportą, civilinę saugą ir viską kas tinka ta tema  doh.gif  doh.gif  doh.gif 

http://www.civilines...=...&page_id=17

Dar yra toks CD "Emilija ir kubiukas". Kažkada teko naudot, tai visai smagiai padarytas ir išsamiai informacija pateikta. Gaila, jo neturiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 02 18, 22:58)

Merginos, gal turite papildomo ugdymo planų, labai reikėtų ax.gif

Įmečiau į 1 paštą kelių būrelių planus. Gal tiks kas nors...
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 18, 14:31)
Sveikutes,
Niesti paklausti ar cia streikuojanciu yra?

Įspėjamajame streike dalyvausime ir mes
Atsakyti
labas, Jaša 4u.gif
Mes atostogausim ir ruošimės švietimo skyriaus antplūdžiui rolleyes.gif Darbo turėsim daug, nes tikrintojai stebės pamokas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 02 18, 13:31)
ar cia streikuojanciu yra?

QUOTE(R.@usra @ 2012 02 18, 20:12)
Mūsų mokykla buvo pasiruošusi streikuoti, bet atėjo informacinis laiškas, kad streikas nukeliamas, nes nespėja sutvarkyti oficialius dokumentus. Be jų  negalima "teisiškai " streikuoti

Mes irgi streikuojam, bet apie nukėlimus dar nieko nežinom g.gif Na, matysim, juk rytdiena ne už kalnų, vėl į mokyklą, vėl įvairiausi rūpesčiai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 18, 22:46)
Aš dar 2009 metų radau ax.gif  ax.gif  Reikia?

LABAI reikia 4u.gif Gali į mano el. paštą atsiųsti vilmarakstyte@yahoo.com BŪSIU DĖKINGA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 19, 09:18)
labas, Jaša  4u.gif
Mes atostogausim ir ruošimės švietimo skyriaus antplūdžiui  rolleyes.gif Darbo turėsim daug, nes tikrintojai stebės pamokas  cool.gif

Svarbiausia neimti i sirdi, geriau vakare i skrandi smile.gif Cia as taip juokauju su savim, kai laukiu sveciu pamokose

Sekmes
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pas mus pūga prasidėjo, o taip jau laukiu saulutės. Gal neužpustys kelių ir mano mašiniukas iš kaimo sėkmingai pasieks ryt mokyklą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 19, 11:48)
Sveikutės 4u.gif
Pas mus pūga prasidėjo, o taip jau laukiu saulutės. Gal neužpustys kelių ir mano mašiniukas iš kaimo sėkmingai pasieks ryt mokyklą cool.gif

Siandien zinok ir mieste oras siaubingas, siuo metu lyja, kieme kose, vos pajuda masinos.
Jau antradieni rekit visos ta "ziema ziema bek is kiemo" ba kitaip kankinsimes ilgai dar
Atsakyti