QUOTE(jadzka @ 2006 05 17, 12:06)
1. Močiutė labai norėjo Musmires ir rupūžę vartoti, tačiau gydanti gydytoja pasakė, kad jei jau ji gers - gydytoja atsisakys ją gydyti. DAr iš kažkur sužinojo apie kažkokią žolę "Dėmėtoji mauda". Tai irgi - man nepakankamai pagrįsta pasirodė ji
2. Man tai norisi susisiteminti viską... įdomu kas veikia teigiamai (naikina vėžines ląsteles), kas skatina vėžinių lastelių dauginimąsi?
Ir kas padeda kraujui (Leukocitams, hemoglobinui)?
1. apie tą žolę ir aš girdėjau, kad ji nuodinga ir gali gydyti ir vėžį. žinau Jurbarke yra žolininkas, kuris gali paruošti tą žolę. kažkur turiu jo kontaktus, jei domina galėsiu paieškoti. iš istorijos žinau, kad dar Romos imperijos laikais su šia žole nuodydavo žmones.
2. o dar patarti galiu, kad kelti leukocitus. dabar kai pavasarį viskas tik pradeda žaliuoti, reikia priskinti jaunų juodojo serbento lapų ir gerti arbatas. mano mamai per savaitę atstatėm leukocitus, kai reikėjo chemiją leisti.
ir dar nuo plaučių padeda meškos taukai. mano mama gėrė tai metastazai plaučiuose daugiau neplito, stabilizavosi.
ką, mergaitės, galiu pasakyti - stiprybės ir sveikatytės jums visoms.
pati turiu sunkų ligonį - savo mamą, jau 5 metai ją valgo vėžiukas iš visų pusių. o paskutiniai vėžiuko žingsniai nužingsniavo į galvos smegenis. kartais protelis, kaip sakau "kietas diskas" streikuoti pradeda. dabar ji ant patalo, sunkiai bevaikšto, bet vis dar turim vilties, nes suradom galbūt jai padėsiančią chemiją Platinum, kuri "griauna" auglius, sako, kad ji kartais padaro stebūklus, bet yra ir rizikos, kad griūnantys augliai gali sprogti ir apkrėsti sveikąsias ląsteles. dabar mes ją stiprinam, nes kai buvo susidaręs trombas - skystinom kraują, tai dabar jis nekreša visai ir hemoglobinas nukrito. laukiam tik kraujo pagerėjimo ir bandysim rizikuoti.
kaip suprantu tuos, kurie slaugo savo artimuosius, kaip jiems sunku į juos žiūrėti ir galbūt šventai meluoti, kad viskas bus gerai, kad jie pasveiks, o po to nueiti už kampo ir gerai isiverkti. žinau, nes pati taip darau. sunku man labai į mano mylimą mamytę žiūrėti ir "vaidinti" kad ji pasveiks. nervuojuos ištisai, nervinga pasidariusi ir mano mažiukė (jai be savaitės 4 mėnesiukai, o aš dar ją maitinu savo pieneliu). labai bijau, kad nuo streso jis nedingtų ir nuo to nukentėtų ji, visai nekaltas žmogeliukas, kuris turi teisę į šį, vaikui vertingą ir identiškai nepakeičiamą, gėrimą- maistą.
na ir prirašiau, prisiguodžiau, o tik norėjau patarti.
laikykimės