QUOTE(Keirona @ 2006 04 22, 12:11)
Aisku, as noreciau padeti patarimais, bet lengva man kalbeti, kai pati su tuo nebuvau susidurus. Turiu omeny tavo anytos kojas. Tik papasakosiu, kas man vaikystej istrigo atmintin. Turejau as tokia cioce (taip vadindavom, mano mociutes brolio zmona). Jai buvo roze zemiau keliu. Taip kalbejo zmones. Ir niekas nepadejo. Ir uzkalbinedavo, bet kaip skundesi kojom taip ir skundesi, kol viena karta nepagulde ligoninen. Tada nustate, kad gimdos vezys. Dare operacija, bet buvo jau velu... Taip man ir liko neaisku, ar paraudusios kojos ir didelis skausmas juose buvo roze, ar tai komplikacija nuo vezio. Kaip ten bebutu, dabar labai reaguoju i skausma ir pakitimus kojose.
Kita vertus, reiktu, kad tavo anyta, bent jau kiek imanoma, pradetu mesti svori, nes nuo jo kokiu 80% diabetas, kraujotakos sutrikimai ir kiti negalavimai.
Kita vertus, reiktu, kad tavo anyta, bent jau kiek imanoma, pradetu mesti svori, nes nuo jo kokiu 80% diabetas, kraujotakos sutrikimai ir kiti negalavimai.
tai taip - butent ji visas sias ligas ir turi - cukralige, aukstas kraujospudis, sirdies ritmo sutrikimai, problemos su kraujagyslemis.......skydliaukes sutrikimai....o svoris taip nekrenta, nes didele dalis genuose uzkoduota....na bet va anyta jau savaitele namie, tai kojytes baigia issigydyti, temperaturos neturi jau beveik.....lyg ir stipreja, o po 2 savaiciu vel i onkologini gulsis, tes gydymą.... , tikekimes pavyks jis