QUOTE(lepune @ 2006 10 29, 12:36)
Siracusa, kaip tu mergaite laikaisi? Kokios nuotaikos? ar darys dar kokius tyrimus kad patvirtintu tą akseleracinę fazę? Dieve, ar tai baisu, ar geriau? kiek supratau, tu butum dalyvavusi tam tyrime be galo be krašto, ar ne taip? tai dabar gal koks gydymas bus pritaikytas ir viskas baigsis? parašyk saulele...
laba
na zinok laikausi gerai, nes zinau, kad su liga bangavimai visada vyksta kita savaite berods bus biopsija , tai is jos atsakymu galutinai spres ar cia jau umeja liga ar ne nes gyd. minejo, kad ligos perejimo i akseleracija pozymiai buna labai tokie migloti. o pas mane rado papildomu chromosomu kazkokiu ir is to linke manyt kad tas ir vyksta vaistus is studijos buvau nusiteikusi gauti du metus ir tas ligos greitejimas bent situo periodu tikrai neplanuotas man ir tas krauju kritimas buvo neplanuotas, bet kai menesi nieko nevartojau ir sumazinau doze viskas grizo i normas. o dbr su sumazinta doze vel biski krenta (neutrofu 1.5 )
tik as kazkaip nelabai supratu - kol gliveko nevartojau viskas buvo ok, letine faze, o pradejus vartot po keliu men va kokie itarimai, nors cia geriausias vaistas ir alternatyvu kaip ir ner
na nors ir nieks nepatvirtinta, kaip nors gausiu ta citogenetinio atsakyma ir konsultuosiuos su vilnieciais. nes pavasari buvau panasiai bereikalo issigasdus