Krūtų skausmai susiję su hormonų pokyčiais prieš mėnesines. Kartais skauda ir per ciklo vidurį, kai vyksta kiaušidėse ovuliacija.
Nežinau, kodėl skauda vieną, gal ji tiesiog jautresnė.
Šiaip, kadangi spalį daug kalbama apie krūtų vėžį - drįstu priminti visoms Jūsų teises į patikrą:
Kiekvienos moters teisė.Tai žinodamos, gal paprašysite daugiau dėmesio ir atidumo iš Jus prižiūrinčių medikų.
Gaila, kad pervėlai sužinojau. Į metus- du aš apsilankau pas ginekologą (esu labai pavyzdinga tuo klausimu), bet savo likimo vis vien neišvengiau. Skaudu, kai visa med. apžiūra yra apspręsta, bet niekas jos neatlieka. Per mano 45-erius gyvenimo metus tik viena gydytoja patikrino krūtinę, kai pavadavo mano šeimos gydytoją - labai seniai. Pati tikrinausi pastoviai, matyt, nemokšiškai.
Rasyte, nuoširdžiausi sveikinimai
Perskaičiau, vienoje iš kertelės temų, kad nuotaikos nekokios. Taip ir man kartais būna prieš gimtadienius. Tai nebaimė pasenti, tiesiog liūdesys užpuola. Mano gimtadienis pavasarį, kai saulutė šviečia, bet ir ji nevisuomet gelbsti... Liūdesys kaip jausmas visai neblogas, tik nepriimk tos melancholojos ilgam, sunku po to būna išprašyti, kai ji užsibūna. Linkiu, kad širdyje vietoj liūdesio kuo greičiau apsigyventų daug daug skaisčių saulučių.