Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

Mole,kaip sekės pas daktariukus?VISOMS SVEIKATOS IR STIPRYBĖS 4u.gif
Atsakyti
Aš atėjau priduoti ataskaitos mergaitėms, prisideda dar 6 mėnesiai ramybės bigsmile.gif Dabar jau kas 6 mėnesius tikrins jį, nes metai praėjo. Sakė baisiai šį kartą skaudėjo per procedūrą verysad.gif Bet rezultatai iš koto verčiantys, tai sakė verta kentėti bigsmile.gif
Visoms linkiu tokių atsakymų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelele 1 @ 2006 10 08, 13:53)
Sveikos,nutariau ir as prisijungti prie jusu.Geguzes menesi buvau operuota(kojos pakinklis),po kurios nustatyta diagnoze:epitelioidine sarkoma{minkstuju audiniu}.Operacija atlikta neradikaliai,ant nervo yra palikta piktuju lasteliu,nes gydytojai nezinojo kokios kilmes darinys.Po operacijos gavau didele doze spinduliu.Tuo mano gydymas ir baigesi,toliau laukimas ir po dvieju menesiu vel tyrimai.PO svitinimo praejus porai savaiciu pradejo skaudeti tos pacios kojos kirksnis.Nuvykus pas daktara ramino ,kad nieko baisaus-venos ar limfu uzdegimas.Itariu ,kad gali buti ir ne taip.Deja medicina Lietuvoje negali nustatyti ar piktos lasteles persimete ir yra dar tik kaupimosi stadijoje.Kai darinys paaugs,musiskiai paims biopsija t.y. suerzins sarkoma,ko jinai labai nemegsta.Nutariau vaziuoti i Berlyna darytis PET CT tyrima.Dabar geriu musmires uzpila ir rupuze.Bandau gauti kompensacija,uz tyrima,per ligoniu kasas.Tuo taip uzrustinau gydytojus,kad jie puole daryti aibes visokiu tyrimu tam,kad irodytu PET tyrimo nereikalinguma.Zodziu,uzaugink kita augli,mes ji tau isoperuosim ir ......valio pas mus gydymas yra.Todel vykti i Berlyna nera jokio reikalo.Taigi 2100EUR Lietuvai nepakeliama nasta,kai kalba eina apie paprasta zmogu.....Kazin kiek kainuos nauji seimo rumai????????

Labai užjaučiu ir dėl ligos ir dėl Lietuvos gydytojų abejingumo unsure.gif
Atsakyti
Ramunike, pirmadienį darys biopsiją. Gydytojas sakė, kad nerimą kelia kairios krūties dariniai (aš pati neužčiuopdavau, o gydytojas ir man parodė, užčiuopiau, parvažiavus namo, vėl pati neužčiuopiu) ir mamografijos nuotraukos jam nepatiko, bet ar tai piktybiški, parodys tyrimai. O dėl pažastų sakė, kad nieko baisaus. Kad gali išoperuot ir tiek, kad ten viršliaukiniai latakai. Bet aš esu girdėjus, kad paskui visokių problemų būna, tai dar nežinau. Man tą patį sakė jau keli gydytojai. " jei maišo - operuokim". neramina tas, kad man dabar jos beveik pastoviai skauda.
O kiek trunka ta biopsija? Kiek supratau, trumpa procedūra. Ir kiek paskui reikia laukti atsakymo?
Man pasisekė, buvau darytis privačioj klinikoj ultragarso tyrimų, o pasirodė, kad tas gydytojas dirba onkologiniam pagrindinėje darbovietėje. Vot aš su juo ir susitariau dėl visko, sakė jei reikės ir gydys ir t.t O šiaip onkologiniame buvau užsiregistravus tik 27 d. Viskas vyks greičiau.tas ir gerai, nes nežinomybė užmuša.
Visoms linkiu kuo didžiausios sėkmės ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsakymas bus maždaug po savaitės.Ant mano tyrimo lapelio buvo parašytas jau po 3 d.,bet man liepė ateiti po savaitės.Tada ir sužinojau doh.gif .O koks gydytojas tave gydo?
Atsakyti
Ah g.gif ,Sėkmės ir ištvermės Tau MOLE 4u.gif .Svarbiausi-tikėk,kad viskas bus gerai,o juk kitaip ir būti negali console.gif
Atsakyti
Dėkui, Ramunike. Veju blogas mintis šalin. Kankina nežinomybė. Dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
:verysad: man 34-veri pries pusmeti suzinojau jog sergu gimdos kaklelio veziu nors ir buvo tik pirmoji stadija man tai buvo tragedija "kaukiau" kokias dvi savaites namiskius variau is proto nors vaikams nesakiau nieko taciau jie mate jog man yra blogai palaipsniui susitaikiau su ta mintimi jog tai atsitiko ir jog tai dar ne pasaulio pabaiga gyva i zeme nelysi o ir vaikams reikalinga mama su sypsena o ne nusizliumbusi :4u: stai jau praejo pusmetis buvo atlikta operacija aciu dievui chemijos dar nereikejo atrodo lyg ir gerai dabar belieka laukti duok dieve kad neatsinaujintu ismokau su tuo gyventi nors aisku viduje ta mintis niekada neapleis jog viskas vel gali atsinaujinti :mirksiukas: sekmes jums visoms kas su tuo susidure STIPRYBES ir rupinkites savimi visos nebijokit nueiti pas ginekologa nes kaip einate pas dantista taip reikia eiti ir ten
Atsakyti
QUOTE(Gelele 1 @ 2006 10 09, 20:19)
Kita savaite isvykstam i Berlyna.Skestanciu gelbejimas-paciu skestanciu reikalas.Va taip siandien ant Lietuvos.

Gėlelės 1 istorija man žinoma. Sukrečia ir priverčia susimąstyti, kodėl mūsų gydytojai jau nebėra ligonio sąjungininkai, o tapo tokie pat biurokratai, kaip kokie valdininkai, siuntinėjantys nuo anošiaus pas kaipošių. Kodėl tik patys ligoniai suinteresuoti, kad Lietuvoje atsirastų moderni tyrimų aparatūra (kad ir PET - pozitronų emisijos tomografas, o kodėl ne?). Kodėl daktarai baisisi ir sudaro net kliūtis išvykti tirtis į užsienį? Kažkoks iškreiptas požiūris į žmogų, kuris suinteresuotas greičiau pasveikti - mat ko užsimanė!. Kažin, ar jie lankosi šiame portale?

Gėlele 1, esi puikus pavyzdys, kaip reikia kovoti už save. Kuo geriausios kloties tau Berlyne. Bet kokiu atveju tu laimi LAIKO. Laikykis tvirtai!

Mantuze, tavo atvejis tik patvirtina, kaip svarbu ankstyva diagnostika. Puiku, kad yra tokių programų, kaip gimdos kaklelio nemokami tyrimai.
Atsakyti
Visom mergaites stiprybes ir SVEIKATOS 4u.gif Ir nepulkit i panika nezinodamos tiksliu rezultatu.Nors aiskui tai pateisinama bet...Reikia tiketis geriausio...Ir bet kokiu atveju nedelskit jei jau jauciat kad kazkas negerai schmoll.gif Geriau jei leidzia galimybes nueit privaciai,nei menesi menesius laukt valdiskai doh.gif ,laukimas vilties ir optimizmo neprides verysad.gif
VISOS MERGAITES LAIKYKITES IR TIKEKIT,KAD NERA TAIP BLOGAI KAIO JUS JUS GALVOJAT 4u.gif
Atsakyti
NEPRARASKIT VILTIES NORS IR TAIP MAN ATRODO KAD JŪS LABAI STIPRIOS. Man jau 4 kartus darė krūties biopsiują ir viena kartą pažasties limfmazgio, galvojau išprotėsiu po pirmo karto. O paskui kaip sako''šuo ir kariamas pripranta''. Ačių dievui ar likimui kol kas nieko blogo dar nerado, bet niekada nežinai kada..........
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2006 10 19, 10:14)
NEPRARASKIT VILTIES NORS IR TAIP MAN ATRODO KAD JŪS LABAI STIPRIOS. Man jau 4 kartus darė krūties biopsiują ir viena kartą pažasties limfmazgio, galvojau išprotėsiu po pirmo karto. O paskui kaip sako''šuo ir kariamas pripranta''. Ačių dievui ar likimui kol kas nieko blogo dar nerado, bet niekada nežinai kada..........

Man darė pirmą kartą. Atrodo, kad žemė slysta iš po kojų. Šiandien einu atsakymo. Vieną minutę jaučiuosiu stipri, o kitą jau taip suskystu verysad.gif
Atsakyti
Mole,

linkiu Jums tik geru rezultatu ir butinai parasykit, kaip sekesi
Atsakyti