Na gyvenu uz tris,uz sunu,dukra o kas lieka uz save..Man dukra pasiule paskaityt jusu foruma,is pradziu priestaravau ka as tokia sena ten veiksiu pasirodau klydau,labai daug idomiu temu
Knysliukas uzuojauta ir stiprybes, galiu tik isivaizduoti kaip jauciates. Taciau atmetus viska ar negaletumete trumpai papasakoti vyro istorija, nes kiekviena patirtis sia labai svarbi, tik dalindamiesi su kitais galime padeti ne tik sau, bet ir salia esanciam.
Stprybes visoms mergaites
Stprybes visoms mergaites
Vyras sirgo mieloblastine leukoma,jeu butu nustate anksciau gal dar butu buves salia,bet zinot kaip su tais vyrais,kol kojom paeina pas gydytojus nesikreipia,o nustate kai buvo trecia stadija ir po keturiu menesiu mire.
QUOTE(knysliukas @ 2006 09 14, 13:04)
Vyras sirgo mieloblastine leukoma,jeu butu nustate anksciau gal dar butu buves salia,bet zinot kaip su tais vyrais,kol kojom paeina pas gydytojus nesikreipia,o nustate kai buvo trecia stadija ir po keturiu menesiu mire.
letine ar umine buvo?
Umi,jis blogai jautesi apie puse metu,labai pavargdavo bet viska verte ant darbo,namo staybos ir t.t. Sakiau jei viskas butu buve laiku gal ir siandien dar butu buves salia.
KNYSLIUK,nuoširdžiai užjaučiu...bet juk turit kuo ir pasidžiaugti -sveikinu būsimą močiutę
Mielosios,kaip aš džiaugiuos -MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS .Šiandien daktarai klinikoj pasakė,kad atlikus PET tyrimą ,vėžinių aktyvių lastelių nebuvo rasta .Limfomos nebėra .Aš tikiuos,kad neatsinaujins.Problema dabar tie jo hepatitai.Juos galės pradėti gydyti tik po pusės metų-turi sustiprėti organizmas.Tas pusė metų,šiuo atveju daug,nes tie virusai ir toliau kenks vyro kepenim,bet mes nepasiduosim ir kovosim,kovosim iki tikros pergalės
Papildyta:
Ah,nesiseka man sužinoti to PET tyrimo kainos.Visur apskambinom,apklausinėjom-nežino ir tiek.Dar liko viena vieta,gal pasiseks.Pažadėjau-tai stengsiuos išpaskutiniųjų sužinoti...Visoms sveikatos,stiprybės,ištvermės...
Papildyta:
Ah,nesiseka man sužinoti to PET tyrimo kainos.Visur apskambinom,apklausinėjom-nežino ir tiek.Dar liko viena vieta,gal pasiseks.Pažadėjau-tai stengsiuos išpaskutiniųjų sužinoti...Visoms sveikatos,stiprybės,ištvermės...
QUOTE(Ramunike @ 2006 09 14, 23:32)
Mielosios,kaip aš džiaugiuos -MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS .Šiandien daktarai klinikoj pasakė,kad atlikus PET tyrimą ,vėžinių aktyvių lastelių nebuvo rasta .Limfomos nebėra .Aš tikiuos,kad neatsinaujins.Problema dabar tie jo hepatitai.Juos galės pradėti gydyti tik po pusės metų-turi sustiprėti organizmas.Tas pusė metų,šiuo atveju daug,nes tie virusai ir toliau kenks vyro kepenim,bet mes nepasiduosim ir kovosim,kovosim iki tikros pergalės
Papildyta:
Papildyta:
Dieve,kaip gera skaityt tokias žinutes Kuo geriausios kloties linkiu Jūsų vyrui ir Jūsų visai šeimai
Nezinau ar pades, bet JAV PET scan kainuoja apie $3,000.00.
KNYSLIUK,
Nuosirdi uzuojauta....Laikykites.
Nezinau ar pades, bet JAV PET scan kainuoja apie $3,000.00.
KNYSLIUK,
Nuosirdi uzuojauta....Laikykites.
[quote=Ramunike,2006 09 14, 23:32]
Mielosios,kaip aš džiaugiuos -MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS .Šiandien daktarai klinikoj pasakė,kad atlikus PET tyrimą ,vėžinių aktyvių lastelių nebuvo rasta .Limfomos nebėra
Labai dziaugiuosi del jusu Saunuoliai kad nugalejot Tikiu kad issivaduosit nuo visu ligu
Mielosios,kaip aš džiaugiuos -MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS .Šiandien daktarai klinikoj pasakė,kad atlikus PET tyrimą ,vėžinių aktyvių lastelių nebuvo rasta .Limfomos nebėra
Labai dziaugiuosi del jusu Saunuoliai kad nugalejot Tikiu kad issivaduosit nuo visu ligu
QUOTE(Ramunike @ 2006 09 14, 22:32)
Mielosios,kaip aš džiaugiuos -MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS
Ramunike, kokia žinia , lai saugo jus : aukščiausias ir toliau. Nuostabu. kaip tik limfomos paminėjimo dienai tokios žinios. Kaip džiaugiuosiu. Jūs taip didvyriškai abu laikėtės ir praėjote tokį sunkų gydymą, Na trūksta žodžių, sėdžiu prie kompo visa nuo ausies iki ausies išsišiepusi . Taip gera širdy , dar viena pergalė , dabar į finišą, į visišką pasveikimą tekinom.
Išsispręs ir kitos Jūsų problemos, tikrai, pamatysit.
Perduokit vyrui mano sveikinimus.
Visas,visas apkabinu,kurios suprantat mano skausmą ir džiaugsmą .Visoms didelis ačiū,kad džiaugiatės kartu su mumis.Linkiu,kad greičiau ir į Jūsų namus ateitų tokia nepaprasta švenė...