Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

Na gyvenu uz tris,uz sunu,dukra o kas lieka uz save..Man dukra pasiule paskaityt jusu foruma,is pradziu priestaravau ka as tokia sena ten veiksiu blush2.gif pasirodau klydau,labai daug idomiu temu thumbup.gif
Atsakyti
Knysliukas uzuojauta ir stiprybes, galiu tik isivaizduoti kaip jauciates. Taciau atmetus viska ar negaletumete trumpai papasakoti vyro istorija, nes kiekviena patirtis sia labai svarbi, tik dalindamiesi su kitais galime padeti ne tik sau, bet ir salia esanciam.

Stprybes visoms mergaites smile.gif
Atsakyti
Vyras sirgo mieloblastine leukoma,jeu butu nustate anksciau gal dar butu buves salia,bet zinot kaip su tais vyrais,kol kojom paeina pas gydytojus nesikreipia,o nustate kai buvo trecia stadija ir po keturiu menesiu mire.
Atsakyti
QUOTE(knysliukas @ 2006 09 14, 13:04)
Vyras sirgo mieloblastine leukoma,jeu butu nustate anksciau gal dar butu buves salia,bet zinot kaip su tais vyrais,kol kojom paeina pas gydytojus nesikreipia,o nustate kai buvo trecia stadija ir po keturiu menesiu mire.

letine ar umine buvo? g.gif
Atsakyti
Umi,jis blogai jautesi apie puse metu,labai pavargdavo bet viska verte ant darbo,namo staybos ir t.t. Sakiau jei viskas butu buve laiku gal ir siandien dar butu buves salia.
Atsakyti
KNYSLIUK,nuoširdžiai užjaučiu...bet juk turit kuo ir pasidžiaugti 4u.gif -sveikinu būsimą močiutę
Atsakyti
Mielosios,kaip aš džiaugiuos clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif-MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS thumbup.gif thumbup.gif .Šiandien daktarai klinikoj pasakė,kad atlikus PET tyrimą ,vėžinių aktyvių lastelių nebuvo rasta biggrin.gif .Limfomos nebėra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Aš tikiuos,kad neatsinaujins.Problema dabar tie jo hepatitai.Juos galės pradėti gydyti tik po pusės metų-turi sustiprėti organizmas.Tas pusė metų,šiuo atveju daug,nes tie virusai ir toliau kenks vyro kepenim,bet mes nepasiduosim ir kovosim,kovosim iki tikros pergalės biggrin.gif
Papildyta:
Ah,nesiseka man sužinoti to PET tyrimo kainos.Visur apskambinom,apklausinėjom-nežino ir tiek.Dar liko viena vieta,gal pasiseks.Pažadėjau-tai stengsiuos išpaskutiniųjų sužinoti...Visoms sveikatos,stiprybės,ištvermės...
Atsakyti
QUOTE(Ramunike @ 2006 09 14, 23:32)
Mielosios,kaip aš džiaugiuos clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif-MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS  thumbup.gif  thumbup.gif .Šiandien daktarai klinikoj pasakė,kad atlikus PET tyrimą ,vėžinių  aktyvių lastelių nebuvo rasta biggrin.gif .Limfomos nebėra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Aš tikiuos,kad neatsinaujins.Problema dabar tie jo hepatitai.Juos galės pradėti gydyti tik po pusės metų-turi sustiprėti organizmas.Tas pusė metų,šiuo atveju daug,nes tie virusai ir toliau kenks vyro kepenim,bet mes nepasiduosim ir kovosim,kovosim iki tikros pergalės biggrin.gif
Papildyta:
Ah,nesiseka man sužinoti to PET tyrimo kainos.Visur apskambinom,apklausinėjom-nežino ir tiek.Dar liko viena vieta,gal pasiseks.Pažadėjau-tai stengsiuos išpaskutiniųjų sužinoti...Visoms sveikatos,stiprybės,ištvermės...

Dieve,kaip gera skaityt tokias žinutes wub.gif Kuo geriausios kloties linkiu Jūsų vyrui ir Jūsų visai šeimai 4u.gif
Atsakyti

Nezinau ar pades, bet JAV PET scan kainuoja apie $3,000.00.

KNYSLIUK,

Nuosirdi uzuojauta....Laikykites.
Atsakyti
[quote=Ramunike,2006 09 14, 23:32]
Mielosios,kaip aš džiaugiuos clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif-MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS thumbup.gif thumbup.gif .Šiandien daktarai klinikoj pasakė,kad atlikus PET tyrimą ,vėžinių aktyvių lastelių nebuvo rasta biggrin.gif .Limfomos nebėra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Labai dziaugiuosi del jusu 4u.gif Saunuoliai kad nugalejot thumbup.gif Tikiu kad issivaduosit nuo visu ligu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunike @ 2006 09 14, 22:32)
Mielosios,kaip aš džiaugiuos clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif-MIRĖ,UŽDUSO,PADVĖSĖ MANO VYRO ŽNYPLIUOTIS-VĖŽYS  thumbup.gif  thumbup.gif

Ramunike, kokia žinia yahoo.gif , lai saugo jus : angel.gif aukščiausias ir toliau. Nuostabu. kaip tik limfomos paminėjimo dienai tokios žinios. Kaip džiaugiuosiu. Jūs taip didvyriškai abu laikėtės ir praėjote tokį sunkų gydymą, Na trūksta žodžių, doh.gif sėdžiu prie kompo visa nuo ausies iki ausies išsišiepusi tongue.gif . Taip gera širdy heart.gif , dar viena pergalė victory.gif , dabar į finišą, į visišką pasveikimą tekinom.

Išsispręs ir kitos Jūsų problemos, tikrai, pamatysit. wink.gif rolleyes.gif

Perduokit vyrui mano sveikinimus.
Atsakyti
Visas,visas apkabinu,kurios suprantat mano skausmą ir džiaugsmą friends.gif.Visoms didelis ačiū,kad džiaugiatės kartu su mumis.Linkiu,kad greičiau ir į Jūsų namus ateitų tokia nepaprasta švenė...
Atsakyti