QUOTE(Siracusa @ 2006 09 01, 22:32)
man siuo metu mirtinai reikia pakelti neutrofilus. per 3 savaites pakilo tik nuo 0.4 iki 0.97. pirmadieni zutbut turiu pasiekt 1. kitaip galiu pamirst savo vaistus
nu zodziu 3sav jau gyvenu be gliveko, o nekyla tie kraujai tikejausi, kad nustojus vartot iskart sukils, o savaite laiko dar labiau krito
leukocitai pakile iki 2.2, nors iki normos oj truksta...
trombai greiciausiai sukilo, nors visai man jie dbr nesvarbus
nu zodziu 3sav jau gyvenu be gliveko, o nekyla tie kraujai tikejausi, kad nustojus vartot iskart sukils, o savaite laiko dar labiau krito
leukocitai pakile iki 2.2, nors iki normos oj truksta...
trombai greiciausiai sukilo, nors visai man jie dbr nesvarbus
Gal dar pakils, kai pradeda kilti paprasati ir kyla. Dar dvi dienos... Net nežinau kaip neutrofilus galima natūraliai pakelti. Man keldavo vaistais. Leukocitus kelia bičių žiedadulkės.
Gal dar nėra taip blogai, kalbu apie tavo naudojamo vaisto nutraukimą, onkologai juk turi vaistų, pvz. Neupogen® ar lietuviška Grasalva (cheminis pavadinimas būtų Filgrastimas). Tik jie brangūs, kelia neutrofilus, bent man, kėlė labai efektyviai. Jei ką, bandyk derėtis, sakydama, kad yra medikamentų neutrofilams kelti. Mano pažįstama šiuo metu kaip tik turi problemų dėl neutropenijos (jei chemija), tai laikas nuo laiko skiria grasalvą.
Aš dalyvavau studijoje, tai ir pastoviai bijojau, kad nenutrauktų vaistų naudojimo, nes jei neatitinki studijai keliamų reikalavimų tave tiesiog išbraukia ir gydo įprastais nusistovėjusiais metodais, o kaip žinai, studijoje gali prarasti, bet gali daug ir atrasti. Tai pats moderniausiais, deja dar tik tiriamas gydymas, gali pasiteisinti, gali ir ne. Aš kaip tik dalyvavau studijoje su Grasalva, kraują atstatančiais. Man gaunant labai stiprią chemiją, ji labai gelbėjo. Dėl Grasalvos, tai visiškas Neupogen analogas, tik pagamintas Lietuvoje, pagal tą pačią metodiką ir cheminę sudėtį, kaip JAV. tik 2 k. pigesnis.
Dar truputį paieškojau informacijos internete ,radau tokią, aišku, priežastis visai ne ta, bet gal vartojant nurodytus produktus šiek tiek kilstelėtum:
Varis:
Svarbiausi šaltiniai. Kepenys, austrės, vyšnios, ankštiniai, inkstai, paukštiena, šokoladas, riešutai.
Funkcijos. Daugelio fermentų komponentas, būtinas hemopoezei, kaulų formavimuisi.
Trūkumo požymiai. Mikrocitinė anemija, neutropenija, leukopenija, kaulų demineralizacija, subperiostinės kraujosruvos, plaukų ir odos depigmentacija, sutrikęs elastino susidarymas. Vaikams ankstyviausi vario trūkumo požymiai - neutropenija ir leukopenija. Suaugusiesiems pastebėta tik mikrocitinė anemija ir neutropenija.
Pertekliaus požymiai. Hepatolentikulinė degeneracija (liga vystosi dėl paveldimo vario apykaitos sutrikimo), biliarinė cirozė.
RPN***: Rekomenduojama vario paros norma suaugusiems žmonėms 1,2-3,0 mg (minimumas 0,6 mg per parą). Žindančiosioms motinoms rekomenduojama papildomai 0,3-0,5 mg. Vario poreikis kilogramui kūno masės vidutiniškai yra apie 17 µg per parą.
NOAEL: 9 mg.
LOAEL: nenustatyta.
Visas staripsnis būtų:
Mineralinės medžiagos
Skaityk skirsnį varis
viskas bus Ok lauksime gerų žinių pirmadienį.