QUOTE(ana43 @ 2006 08 10, 20:21)
Rasyte mieloji parašei apie bazėse esančias žoleles ar tai papildus, jei gali parašyk daugiau, nes tai mano dukterėčiai dabar švitina, ir kaip pasakė tai švitins šešias savaites. Na, nejaugi taip reikia daug... Tai aš labai norėčiau jai padėti, prašau parašykite daugiau apie pagalbą tokiu atveju. O šiandie nuostabus vakaras, už lango žiogai čirškia, ir taip tylu ramu, jokio vėjelio... pasidžiaukime visi
Ana Jusu atveju 6 savaites tikrai nera daug, nes kaip suprantu siuo metu jokio kito gydymo - chemoterapijos pvz ar harmonu terapijos netaiko. Man paciai svytino tarpuplauti net 3 savaites, aisku maza labai doze, bet tai buvo taikoma tik prevenciniais tikslais, nes po chemijos navikas buvo praktiskai isnykes, like tik iki 1 cm limfmazgiai.
Ka vartoti svytinantis, jei istveriate neblogai - geriausia nieko, svarbu gera mityba, grynas oras ir pasisaugoti infekciju, nesusalti, geriausiai butu nesikaitinti sauleje, nesimaudyti ezeruose ar juroje, nes cia slypi didziausi pavojai pasigauti kokia zaraza. Ir aisku poilsis, geras miegas.
Na as pradejau nuo to, kad vis tiek kai pasako diagnoze itampa viduje, isgyvenimai - tai mama man pirko "Krepkyje nervy"(parduotuveleje yra, kaina 9 LT) tai tiesiog jonazoles, kalcio, magnio, vitamino C ir D3 junginys, tai ne vaistai, taciau tikrai padeda nurimti, nemigdo, vartoju visad kai tik jauciu itampa net ir dabar.
Toliau labai patiko "Entorogel" na panasiai vadinasi, tokie drebuciai, ju poveikis sluoja organizma, na tiesiog gerdavau, kad greiciau ta bjaurasti is saves isvaryt.
pakelti tonusui vartojau Korio biciu produkta: Biciu pienelis su zenceniu.
Taciau as asmeniskai rekomenduociau diena pradet nuo stiklines vandens su citrina ir medum, bei arb. saukstelis ziedadulkiu - tai stiprina imuniteta, isjudina organizma. Be to labai lietuviska ir naturalu.
Margainio Jums vartot gal ir nereikia dabar, juk svytinimas ju needa, tad siulyciau neapkraut organizmo.
Didziausi linkejimai ir sveikatytes, rasykite kaip sekasi