Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

Adis, tu šaunuolė, tu net neįtari kaip man ir mano sesei įkvėpei naujos energijos kovoti, palaikyti jos dukrą , nuteikti teigiamom emocijom... nes kai kas iš sesės pažįstamų vietinių daktarėlių išgirdę lll stadiją iš kart gedulingai nuteikia. Tu labai paprastai bet aiškiai nusakei tas nelemtas stadijas, bet tuo pačiu ir parodei kad ne stadijos žmogų įveikia, kad žmogaus vidinė energija nenuspėjama... Sesers dukrai jau 4 dienas švitino galvą ir nieko, neskauda, blogai nesijaučia. Mūsų mama norėjo abu jos vaikiukus (2 ir 6metų) pasiimti pas save, bet po to mes visi nutarėme kad negalima palikti jos vienos su blogom mintim. Tai mama mano dabar mama rytais nueina , pabųna su vaikais, padaro valgyt, o ją nuveža į Kauną švitinimui, po to ji grįžta ir sakė labai patenkinta, kad randa visus namuose. Sėkmės Jums visoms ir visiems , viskas jūsų rankose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Kreipiuosi į jus,gal esat susidūrusios.Šiandien mama man nupirko Dr.Nonos kapsules RAVSEEN ir arbatą GONSEEN.Kiek supratau,pirko iš platintojos ir daug mokėjo(nesako kiek,tik kad aš gerčiau)Dar knygelę davėbiggrin.gifr.NONA International Ltd."практические наработки по применению препаратов"Na,rašo daug ten nuo ko ir kaip.Bet ar tik nebus "reklamos auka".Taip man būtų gaila išmestų pinigėlių g.gif
Atsakyti
Siracusa laikom kumstukus abieju ranku uz tave, labai dziaugiuosi tavo pasiekimais, tu tikra saunuole, o mazyle tavo pritrenkianti grazuole smile.gif

Adis musu stipruole ir aisku ziniu saltinis thumbup.gif Atleisk, bet paklausiu tavo diagnozes, niekaip neisskaitau, bet is cia esanciu matau, kad tavo atvejis tikrai neeilinis.

Selika, na ka cia galima patarti, jei tiki, kad pades tai pades, jei abejoji gal pasitark su gydanciu daktaru arba pati su savimi. Pvz as labai pasitikiu savimi tokiais klausimais, kai diagnozavo liga, kazkus isskaiciau, kad reikia pasikliauti savo intuicija ir man tai padeda, va buna sumislinu, kad dabar tureciau pavartoti ta ir ana, dabar reikia - tai padeda, niekada aklai nesivadovauju jokiais patarimais.

Paskutiniame zurnalo "geri patarimai" numeryje yra straipsnis ar vaistazoles gydo vezi, ten yra ismintingi trys sakiniai, kuriais reiketu vadovautis:
1. svytinant nereikia vartoti jokiu papildu, geriausiai yra tinkamai maitintis, t.y. valgyti viska ko sirdis geidzia ir su maistu gausite visa ko Jusu organizmui reikia.
2. chemoterapijos metu nevartoti svieziu sulciu, geriau vaisiai ir darzoves, nes svieziose sultyse susidaro junginiai, kurie aktyvina tiek geras, tiek ir blogas lastelias.
3. tai, kas auga musu kraste - vaistazoles, vaisiai, darzoves mums yra naudingiausi, ten atkartojo kazkada mano issakytas forume mintis, kad kas tinka kinams, nebutinai turi tikti mums.

Ana 43, saunu, kad seses mergaite kabinasi, kad susitvarkot, kad jai padedat. Kitu parama labai svarbi tokiu metu, sprendimas, kad vaikai butu namie - idealus. As visad kartoju, kad padeti reikia taip, kad tam kuris serga butu patogu, o ne patogiai padeti ( pvz.: pasiimame vaikus, nes mums namie juos priziuret patogu, o serganti paliekame viena su savo mintimis ir skausmu). Pati isgyvenau panasia situacija: kai leido chemija tai ir dirbau, ir mazoji namuose buvo, turejau auklyte, atlekdavo mama ar sese, ar drauge padedavo susitvarkyti ir as buvau kupina jegu, o prasidejus svytinimui ir susikloscius tam tikrom aplinkybem mama issiveze mano maze pas save, tada uzpuole apatija). Laikykites ir tikekite, kad Jus lydes SEKME.
Atsakyti
Labai ačiū Adis už išaiškinimą apie tas stadijas ir suteiktą viltį tiems, kam IV stadija. Kažkaip aš atsigaut negaliu. Vis aplinkui sergančių šia bjaurastimi ratas didėja. Tikiuosi, kad bent jau pavyks sulėtinti procesą ilgesniam laiku. Žinau atvejį, kai žmogui buvo diagnozė gyventi - pusmetis, ilgiausiai metai, nes kraujo vėžio forma buvo gan staigi ir kažko tai pats kraujas negamino (ne medikė, tai sunku man paaikint). O žmogus išgyveno keturis metus, nežiūrint į visus gydytojų terminus. Tai juk svarbiausia - kabintis ir nepasiduoti, nes žmogaus galios neišmatuojamos nei vienu įrenginiu.

Siracusa, laikykis, laiko kumščius, viskas bus gerai. Tavo dukrytė tikras stebuklėlis 4u.gif

Ana43, vaikai mamai labai svarbu. Draugės kaimynė sirgo krūties vėžiu penkis metus ir jos vaikai visą laiką buvo kartu, padėdavo vyras, artimieji, bet namų šiluma ir jaukumas, vaikų buvimas kalnus verčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 08 08, 21:09)
ryt laikykit uz mane kumscius, vel su pleistru ant nugaros grisiu doh.gif ph34r.gif

Laikau, galvoju, tikiu, kad grįši ne tik su pleistriuku, bet ir su gerom žiniom. rolleyes.gif Rytoj būsi viską pamiršusi wink.gif .

Mergaitės, ką jūs čia irnesakyk.gif. Neverskit manęs raudonuot. doh.gif Tiesiog gerai moku naudotis kompiuteriu, tiksliau ieškoti informacijos, be to konsultantas visuomet šalia, turiu ir laiko, panelės gi jau kokios, negi sunku pasižiūrėti jums ar man rūpimu klausimu, taip ir mano akiratis plečiasi. Kas dėl drąsinimo, kaip kiškis esu, drąsindama Jus pati drąsinuos. laugh.gif

Rasyte, oficiali diagnozė: infiltracinė duktalinė krūties adenokarcinoma, su metastazėmis poraktikauliniuose ir viršraktikaulinuose limfmazgiuose, diferencijos laipsnis G3, stadija IV. Neoficiali: +oda, nes neatlikta jokių patvirtinančių tyrimų, kaip sakiau - tik vizualiai. Gydytoja kažkodėl nenori daryti odos biopsijos, sako, geriau nelįsti. Tam ji ir gydytoja, manau, kad žino.

Dėl stadijų, tai tik sąlyginis skirstymas, kitas būdamas IV, jaučiasi geriau nei II. Gal jau rašiau, mano vyro giminė nusprendė, kad esu sveika, ir gydytojai mane be reikalo taip gydo. swoon.gif. Pats geriausias pagyrimas man.

Prisigalvoti galima visko, juo labiau, kai aplink pavyzdžių netrūksta. Kam, kad varyti sau ir aplinkiniams depresiją, šalia šios ligos įsigyti dar vieną bjaurastį, nė kiek neprastesnė liga depresija, tik miršta ten ne kūnas, o siela.
Vėžys liga neprasta ir nepaprasta. Žiūrėjau dok. kiną per kažkurį Rusijos Tv kanalą, įstrigo frazė: Net ir pasveikus, vėžys taip paprastai nepaleidžia. Baimė nuolatos alsuoja į nugarą. Žmogus dvasinė ir fizinė visuma, kai serga abi, tada jau tikrai nekas. Kuo bus sveikesnė dvasia, tuo lengviau sveiks kūnas. Čia aš vėl rašau ne tik jums, bet ir sau, taip sakant, saviįtaiga. ax.gif
Reikia džiaugtis, kad čia lankosi Rasyte, Lepune, Siracusa, Sviesele ir kitos, kurios jau remisijoje, kurių artimieji remisijoje, visi tie, kurie įneša ne tik patarimų, bet ir vilties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 09 rugpjūčio 2006 - 10:47
"Dėl stadijų, tai tik sąlyginis skirstymas, kitas būdamas IV, jaučiasi geriau nei II. Gal jau rašiau, mano vyro giminė nusprendė, kad esu sveika, ir gydytojai mane be reikalo taip gydo. . Pats geriausias pagyrimas man."

Oi Adis nu liuks, pasirodo simuliuoji doh.gif , o is tiesu ka tie gimines zino, as ir gydydamasi gerai atrodziau, gal geriau nei daba, net vaistininkes, kur isduodavo vaistus sakydavo, nu nezinotume kokius vaistus perki, tai net neitartume, kad sergi taip blink.gif Bet pastebejau ir dar, kad sirgdama neleisdavau sau atsipalaiduoti, visada susitvarkydavau, pasidazydavau, nosi aukstyn ir i trasa wub.gif Tiesiog neleidau sau isskysti, man buvo smagu girdeti nuejus susileisti vaistu, kad as sauniai laikausi, as gi tos velnio nestos ir pamestos svarstykles pagal zodiaka, o mums gi geriausi vaistai yra komplimentai, geriausiai gydo bendravimas.

"Net ir pasveikus, vėžys taip paprastai nepaleidžia. Baimė nuolatos alsuoja į nugarą", - kas tiesa, tai ne melas. Lengviau manau, kai isisamonini, kad tai liga visam gyvenimui, kad gali buti ir taip, kad ji sugris ir zinai, as jau moraliskai tam pasiruosiau, sunkiausi pirmi remisijos metai, kiekvienas kostelejimas, skausmelis - kelia siauba. Praejo 3 su trupuciu metai kaip remisijoje, kas labai dziugina, bet mintys neapleidzia, nes ko jau ko, bet saves neapgausi.
Atsakyti
QUOTE(selika @ 2006 08 08, 22:56)
Sveikos,merginos.Kreipiuosi į jus,gal esat susidūrusios.Šiandien mama man nupirko Dr.Nonos kapsules RAVSEEN ir arbatą GONSEEN.Kiek supratau,pirko iš platintojos ir daug mokėjo(nesako kiek,tik kad aš gerčiau)Dar knygelę davėbiggrin.gifr.NONA International Ltd."практические наработки по применению препаратов"Na,rašo daug ten nuo ko ir kaip.Bet ar tik nebus "reklamos auka".Taip man būtų gaila išmestų pinigėlių g.gif

Dėl šitų kapsulių tik girdejau gero iš mano pažistamos, jos vyrui yra II stadijos inkstų vežys. Jei neklystu rudenį bus jau 3 metai praėje po operacijos, mano pažistama jam perka pastoviai iš Dr. Nonos kapsules ir arbata, buvo pas gydytojus, tai jie sako kad jam šiuo metu viskas gerai.
Sekmės visoms ir visiems, DUOK DIEVE JUMS SVEIKATOS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanuks: 10 rugpjūčio 2006 - 11:05
Mergaites atradau, kad Kaune bazese zalias pasazas 5 sandelys yra parduotuve rusisku papildu, ten yra barsuko tauku kapsulemis, yra margainio kapsulio, aliejaus ir panasiu naudingu mums papildu. Pasirodo margaini as geriau visa chemija, tos tabletukes tik vadinosi Zdravuska, o as neverciau is kokios zoles susideda, buvo tik vartojimas nurodytas, kad taikant chemija ar spiendulini gydyma, man jos buvo pats tas thumbup.gif

Laikykimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekad taip neiseikit is gyvenimo, kaip vakar mano tecio bendradarbis verysad.gif Kad ir kaip sunku gyvenant su sia liga, bet palikti toki skausmo sleifa jo artimiesiems ir draugams tiesiog nepakeliama... Stiprybes jums ir tegul buna jusu dienos sviesios 4u.gif
Atsakyti
Rasyte mieloji parašei apie bazėse esančias žoleles ar tai papildus, jei gali parašyk daugiau, nes tai mano dukterėčiai dabar švitina, ir kaip pasakė tai švitins šešias savaites. Na, nejaugi taip reikia daug... g.gif Tai aš labai norėčiau jai padėti, prašau parašykite daugiau apie pagalbą tokiu atveju. O šiandie nuostabus vakaras, už lango žiogai čirškia, ir taip tylu ramu, jokio vėjelio... pasidžiaukime visi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(2xmamyte @ 2006 04 26, 18:22)
Labas  4u.gif
Vakar vyras pirma karta buvo pasitikrinti kraujo po 3 men. Leukocitu padidejo nuo 24 iki 29., bet atseit viskas gerai, kol kas jikio gydymo, vel po triju men. pasirodyti. Kadangi pas ji limfo, ne mielo leukemija, tai jokiu transplantaciju nedaroma. Kai buvom pas Ruolia, jis liepe gerti butinai  selena-antioksidanta, o dabar hematologe pasake kazkodel, kad selenas cia visai ne prie ko. Vyras taip ir nepradejo jo gerti, o gal reiktu? Ir isvis man vyras pareiske, kad jei ir bus su juo kas blogai, tai as tikrai nesuzinosiu, uzpilde pas gyd.lapa, kad niekam neduotu informacijos apie jo  liga, tame tarpe ir man. Kaip nervina negaliu  doh.gif.
Na bet jau apsipratom su viskuo, ir apie liga visai nebegalvojam, isskyrus tik tiek, kad as uzsiprenumeravus jusu tema, ir skaitau visas zinutes  ax.gif . Vyras tai nieko neskaito. Nupirkau jam knyga ,,Kelione per vezi,, , tai net neziuri i ta puse. schmoll.gif . Matyt jauciasi sveikas. Ir aciu dievui. thumbup.gif .
Sveikateles visoms  smile.gif

nezinau ar tai pades... mano dede... jis buvo stiprus kaip bulius, jokiu ligu neturejo is viso.... jam diagnozavo leukemija... limfo.. po visu terapiju, organizmui stiprinti jis gerdavo ryklio kremzliu kapsules (gal ne taip pavadinau, bet kazkas su rykliais)... jos brangios... bet labai stiprina organizma... jis pratempte apie 10 metu....

be to, mano pusesere dirba laborante Santariskese, onkologiniame... ji man minejo, kad nemazai jos kolegiu suserga viena ar kita vezio forma... ir kad yra vaistu, kurie labai brangus (viena ampule 500 lt ir daugiau), kuriuos ne visada siulo pacientams, nes labai brangus vaistai... bet yra buve variantu, kai ciut ne 4 stadijoje buvusios jos koleges kazkaip stebuklingai pasveikdavo.... bet kuriuo atveju, reikia klausti gydytoju apie vaistus, nes tikrai onkologiniai gauna ir l.brangiu is uzsienio.... ir svarbiausia nepasiduoti... vezys, be paveldimumo, tai yra organizmo imuniteto susilpnejimas... juk kiekvienas zmogus turi veziniu lasteliu... ir tik nuo imunines sistemos priklauso, ar jos isbujos ar taip ir liks lastelemis, kurios neissikeros per visa gyvenima... maziau stresu, daugiau dziaugsmo gyvenimu ir kuo daugiau pozityviu minciu bei tikejimo.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lanuks @ 2006 08 10, 12:04)
Dėl šitų kapsulių tik girdejau gero iš mano pažistamos, jos vyrui yra II stadijos inkstų vežys. Jei neklystu rudenį bus jau 3 metai praėje po operacijos, mano pažistama jam perka pastoviai iš Dr. Nonos kapsules ir arbata, buvo pas gydytojus, tai jie sako kad jam šiuo metu viskas gerai.
Sekmės visoms ir visiems, DUOK DIEVE JUMS SVEIKATOS.

Dr.Nonna yra izraelio produkcija, ji gera, ir ne tik kapsules, bet ir kosmetika, dantu pasta ir visa kita, ka jie gamina... galite pasitiketi...
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2006 08 04, 21:06)
lotuliukas.gif oi,juokinga ir pikta klausyt..Juk UK pirmauja tarp veliausiai diagnozuojanciu piktybines ligas...O ir visa medicina doh.gif ...Nors lankausi pas gydytojus kas pusmeti-bet ,manau, neapleisiu ir Lietuvos gydytoju nuomones...

Mama is Lietuvos skambino ir sake jau ir per TV apie kazkokius vaistus kalbama,kurie .neva,isgydo visiskai..Sake,kad pavadinimo nesake,tik gal jus .labiau apsiskaite ,ir supratot apie koki vaiskta cia buvo snekema?

ziurejau ir as laida per bbc, kalbejo apie nauja vezio gydymo buda novatoriskomis priemonemis, deja, per visa reportaza ju pavadinimo nepasake... bet pats medikamentas israstas Anglijos laboratorijose ir dar bandomojoje stadijoje... rode zmones kelis, kuriems buvo diagnozuota IV stadija kraujo vezio (kaip supratau) ir kaip jie pilnai isgijo...bet jie sutiko eksperimento tvarka naudoti naujus preparatus.... gal tu budama anglijoje gali daugiau suzinoti?
Atsakyti