Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

Sveikos visos 4u.gif Seniai rasiau,nors skaitau jus pastoviai.Labai dziaugiuos uz jus visas:kad kovojat,kad nepasiduodat,kad tiek daug zinot ir pagelbejat viena kitai.As vel rugpjuti einu tikrint savo cistas i klinikas ir vel bijau,kad ko blogo nepasakytu g.gif kaip greit tas pusmetis prabega.bet mano bedos kol kas nereiksmingos pries jusu,nors...........ka gali zinot,kada kas islys.Laikykites visos,sveikatos jums ir stiprybes.Aciu,adis,kad suburi visas cia 4u.gif
Atsakyti
[quote=sena karvė,2006 07 26, 14:49]
sveika. Yra tokia Latvijos žolininkė, na turėtumėt ją žinoti g.gif ( pamiršau pavardę, bet jei reikės sužinosiu), ji atvažiuoja į Klaipėdą, skaito paskaitas, tai ji parduoda ar tai barsuko, ar tai bebro taukus ( galėsiu pasitikslinti, nes mes su mama pirkom). Sveikit mergytės. 4u.gif

As nezinau tos zolininkes schmoll.gif buc dekinga jeigu pasidometumet kokia jos pavarde ir kada ji atvaziuos y Klaipeda, zodziu bet kokia info apie sita ponia domina ax.gif Aciu 4u.gif

Mergaites, laikykites 4u.gif as irgi bandau...
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif ir as cia senokai bebuvau uzsukus,daug rupesciu,ivairiu planu,tad nebeturiu laiko ne sirgti. Paskauda viena sona,pamaudzia kita,ranka numoju ir lekiu toliau,tik kartais toks siurpuliukas kunu perbega kai pagalvoju jog rugsejo menesi turesiu vel apsilankyti ligoninej "kapitaliniai apziurai" biggrin.gif ...smagu skaityti,kad daug kas is jusu jauciasi gerai,ar bent kiek pagerejo ,sekmes visoms,iki sunglasses2.gif
Atsakyti
Kaip džiugu, kad daug gerų naujienų galima ir šitam skyrelyje rasti 4u.gif

Sveikinu Ramunike su 20-mečiu, kai esat susituokę. Tikrai neturėtų būt blogos nujienos ta proga. Linkiu dar daug dešimtmečių kartu 4u.gif

Kaip gera ir apie senai besilankiusias čia paskaityti smile.gif Gero poilsio gamtoj, kol dar šilta ir rudeniniai lietus neužėjo 4u.gif Mes stengiamės kuo daugiau gamtoj pavėsyje praleisti. Lepūne, mano vyras irgi į sportą įniko. Važinėja vakarais dviračiu nors po 40 minučių, grįšta visas šlapias nuo prakaito, bet laimingas. Rudenį nori eit į sporto klubą sportuot smile.gif Po truputį grįšta į savo vėžes.
Aš pradėjau vitaminus žiemai šaldyti (visokias uogas į šaldiklį tik kišu biggrin.gif ).
Blogiausia, kad vitaminas B nėra pageidaujamas, o maniškis kasdien saikingai, bet alų geria g.gif

O dėl dėmių. Tai maniškiui dabar žaizdos oi kaip ilgai gyja. Mėlynės ar randai ilgai ant kūno laikosi. kraujo tyrimu tai dabar bijom "kaip drambliukas skiepų" lotuliukas.gif

Atsakyti
ŠVIESELE Jums ir vyrui sveikatos,malonios vasaros 4u.gif Aš,mes labai džiaugiames-mano vyrui sustabdytas-užmuštas auglys thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif.Bet va daktaras sakė,kad yra kažkokie likučiai ir nežino ar jie gyvi ar ne g.gif .Žada daryti kažkokį PET RADIO tyrimą,kad nustatyti tų likučių gyvastį.Jei bus gyvi,vėl reiks kepenų biopsijos ir aišku skirs kažkokį gydymą.Šiaip dabar jis jaučias gana gerai,bet daktarai sako,kad ta liga gali betkada grįžti.Dabar išeitu,kad jam remisija ir kiekvieną mėnesį turim pasirodyti daktaram.Baisu,kaip aš visko pradėjau bijoti.Matyt pasilpo nervai.Nuvažiavom į tą pirmą apžiūrą, maniškis sėdi sau toks ramus ,o aš drebu kaip kokia drebulė ir nesulaikau ašarų...Kai stengiuos apie nieką negalvoti,atrodo viskas gerai,bet kai užvaldo mintys-tai atrodo,kad tikrai nebežinau,kaip toliau reikia gyventi...Vyrui šitiek reikia mano dėmesio:niekur manęs nepaleidžia,net į parduotuvę,dirbti negaliu,nes jis nebūna vienas namie.Nežinau ką daryti? ŠVIESELE,ar Jūs su savo vyru turėjot panašių problemų? cry.gif
Atsakyti
Sveikos merginos , senai buvau užsukus pas jus 4u.gif vis laiko nėra . Kaip jūs gyvenate bandysiu sužinoti , perskaitysiu ką prirašėt per tą laiką kai nebuvau .Pas mane kol kas viskas gerai , be pakitimų nors šiais metai dar nesitikrinau pas onkologus ,apleidau labai sveikatą visiškai nesirūpinu savimi , nes laiko maža per tuos darbus . Bet savijauta puiki , išskyrus keleta negalavimų , bet jie ne iš onkologinės pusės.
Visoms stiprios sveikatos ir geros nuotaikos heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2006 07 31, 22:27)
Sveikos merginos , senai buvau užsukus pas jus  4u.gif  vis laiko nėra . Kaip jūs gyvenate bandysiu sužinoti ,  perskaitysiu ką prirašėt per tą laiką kai nebuvau .Pas mane kol kas viskas gerai , be pakitimų nors šiais metai dar nesitikrinau pas onkologus ,apleidau labai sveikatą visiškai nesirūpinu savimi , nes laiko maža per tuos darbus . Bet savijauta puiki , išskyrus keleta negalavimų , bet jie ne iš onkologinės pusės.
Visoms stiprios sveikatos  ir geros nuotaikos  heart.gif

Tau to paties, sveika užsukusi. smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunike @ 2006 07 31, 21:18)
: Aš,mes labai džiaugiames-mano vyrui sustabdytas-užmuštas auglys thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif.

Tikrai clap.gif clap.gif, geros, nuostabios naujienos. Kaip džiaugiuosiu, kad esate taip prižiūrimi. Svarbiausia pasiekti tą momentą, kai liga rimsta, tikėkimės ir toliau viskas klostysis tik į gerąją pusę. Perduok linkėjimus ir sveikinimus savo vyriui. Ddidelis tavo Ramunike indėlis, gražų jubiliejų šventėt, mums toks pat nusimato po pusmečio. ax.gif
Atsakyti
Ah,ADIS g.gif ,tas laikas ,matai taip greit šoliuoja,kad kartais atrodo,kad visko pradžia buvo tik vakar biggrin.gif ,bet va,kaip visko įrodymas vaikai,kurie jau mus praaugo clap_1.gif.Ačiū Tau už linkėjimus,už tai,kad džiaugies su mumis kartu angel.gif Tu.Norėjau,kad vyro broliai,seserys bent pasidžiaugtų su mumis kartu,deja...sulaukiau tik kaltinimų ir priekaištų savo adresu.Skaudu,nes tikrai mūsų su vaikais indėlis yra labai didelis g.gif ,o va svetimi žmonės džiaugiasi... cry.gif Sėkmės Tau ADIS ir Tavo šeimai friends.gif -svajonių ir norų išsipildymo linkiu biggrin.gif
Atsakyti
Ramunike, vien tai, kad jums atlieka pozitronų emisijos tomografiją (PET tyrimą) kelia baltą pavydą. Kaip minėjai, šis tyrimas išaiškina navikinio proceso gyvybingumą – tiksliai parodo, gyvas ar negyvas audinys, ar nėra labai smulkių navikinių židinių, nematomų kitais tyrimo metodais.
Mūsų žmonės, jei tik gali, vyksta gydytis į užsienius - ten didesnės gydymo galimybės, geresni gydymo rezultatai. Jei tavo vyro artimieji to nesupranta, tai ir nesupras. Kaltinti ir priekaištauti paprasčiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 02 rugpjūčio 2006 - 09:40
QUOTE(zaizdre @ 2006 07 28, 05:23)
As nezinau tos zolininkes schmoll.gif  buc dekinga jeigu pasidometumet kokia jos pavarde ir  kada ji atvaziuos y Klaipeda, zodziu bet kokia info apie sita ponia domina ax.gif Aciu  4u.gif

Ta latvijos žolininkė Elzė Janson bigsmile.gif . Ji parduoda bebro taukus, buteliukas apie 60 lt. Bet ji kažko ten dar papildomai deda, apskritai, ji taiko žoles pagal liga. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pražuvėlės 4u.gif Seniai matytos carvel, čiauškute, šviesele 4u.gif
Ga ir gerai kad per darbus visos čia retai užsukame.. man tai užbanguoja kad atsijungiu visai nuo interneto, o vat dabar užbangavo- ir dažniau užeinu ax.gif
Smagu kai darbai, malonūs (ne ligoniški) rūpestėliai užpuola, tada nėr kada sirgti tongue.gif
Šviesele- nelabai man su tuo sportu- aš dar nesportuoju rimtai, šiaip tik paplaukioju, rimtą sportavimą atidedu iki rudens, arba va per atostogas gal pabėgiosiu truputį..

Ramunike- man irgi po gydymo buvo likę sankaupų, kurios matėsi per limfmazgių scintigramą kaip pusiau aktyvios.. bet po poros mėnesiukų atliktas magnetinis rezonansas nieko neaptiko- sakė kad išsivaikščiojo.. tai iki šiol nesužinojau kas išsivaikščiot ten galėjo, nes gi limfmazgiai nekrofilizuojasi, tampa randais ir yra visada matomi.. nu žodžiu- viskas ten jums gerai, irgi "išsivaikščios" aktyvumai.

Gero, šilto paskutinio vasaros mėnesiuko visoms ir visų artimiesiems 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunike @ 2006 07 31, 22:18)
Žada daryti kažkokį PET RADIO tyrimą

Sveiki visi 4u.gif Kaip tik ieškau info apie tą PET. Kiek žinau, Lietuvoj tokio dar nedaro? Arčiausiai, berods, Lenkijoje ir Vokietijoje. Gal kas žinote daugiau (kainos ir t. t.)?
Atsakyti