Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

Adis,tyliai džiaugiuosi kartu su Tavim.Žaviuosi Tavim ir myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 07 19, 09:02)
Sveikos smile.gif
sekasi man gerai, kraujas idealus, hemoglobinas mazokas, bet cia jau SMULKMENA. ziuriu i kraujo rezultatus ir sunku patiket, kad jis gali but toks idealus. isvis man nesuvokiama, kad pas kitus be jokiu vaistu kraujas idealus lotuliukas.gif toks keistas mastymas atsiranda kai sergi biggrin.gif
o dbr ir pas mane idealus biggrin.gif
ciulpu biopsijos atsakymu neturiu dar, tada suzinosiu ar viduj kazkas pasistumejo biggrin.gif
jauciuosi gerai, pasaliniu nejauciu, nebemigdo net smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Siracusa, labai labai džiaugiuosi. Nuostabios žinios iš tavo pusės. Kiek laiko dar tęsis tavo gydymas, gal ir rašei, bet nepamenu. Ar jau įpusėjai?
Vakar sutikau poliklinikoje moterį, kuri jau po vėžio gydymo skaičiuoja 10 metus. Jai krūties vėžys buvo, pašalinta limfmazgiai, krūtis. Iš visų laukiančiųjų išsiskyrė savo ramybe ir kažkuo tokiu labai geru veide. Belaukdamos, kol gydytoja priims šnektelėjom, sužinojus, kad jei remisija šitiek laiko paklausiau, ką vartojo, gal ką nors iš alternatyvios medicinos, ar dar ką nors. Šiek tiek gėrė sidabražolę, befunginą ir avižų nuovirą (šį gėrė apie metus). Ji mano, kad svarbiausias svertas - nusiteikimas pasveikti ir dvasinė ramybė. Ko visoms ir linkiu.

Vakar „Kauno dienoje“ perskaičiau neblogą straipsnį, kurį parašė mano gydytoja. Jis yra ir internetinėje „Kauno dienos“ svetainėje. Kam įdomu apie krūtų vėžį jo įvairialypumą, pasiskaitykite: Vėžys vėžiui nelygu arba išbarstyti vėrinio karoliai. Gydytoja išdėsto savo požiūrį į papildomą įvairių vitaminų, žolellių vartojimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 20 liepos 2006 - 10:15
Mano nurodytas straipsnis kažkodėl ilgai neatsiveria. Pabandysiu dar kartą įdėti nuorodą.
Išbarstyti vėrinio karoliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 20 liepos 2006 - 10:31
Perskaiciau as straipsni,..Aciu,Adis,uz nuoroda...Jau senokai apleidau savo liga..gyvenu,kaip sveikas zmogus...Aisku,prisimenu ir anuos laikus...
Siame skyrelyje ir as kazkada lankiausi(onkol.l. 2),bet ir tada as jau buvai,galima sakyt,po visko...Dabar esu tolokai nuo Lietuvos ,o ir gydymas cia kitos(nesakau ,kad geresnis schmoll.gif )..Tad gal galetumet mane apsviest,,apie kokius vaistus cia kalbama? Ir ar tikrai vit. B nevartojimo mitas paneiginejamas?..Su kuo,is buvusio mano gydymo ,vietiniai daktarai sutiko,tai ,kad negerai vartoti vit. B...
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2006 07 20, 15:30)
Tad gal galetumet mane apsviest,,apie kokius vaistus cia kalbama? Ir ar tikrai vit. B nevartojimo mitas paneiginejamas?..Su kuo,is buvusio mano gydymo ,vietiniai daktarai sutiko,tai ,kad negerai vartoti vit. B...

Manau kalbama apie vaistą AVASTIN arba cheminis pavadinimas bevacizumab. Pasiskaityti galima čia: Avastin
Atsakyti
Dekui,pasidomesiu...
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Pasiilgau, retai beužsuku, bet kas gi drįstų peikti, juolab per tokius karščius reikia tik prie vandens telkinio sedėti...

Džiaugiuosi Siracuza thumbup.gif Labai nustebusi ir susižavėjusi Betelgeiz žiniomis ir noru ieškoti ax.gif
Adis- Sveikatelės tau ir vidinės ramybės... Galvojau ilgai, kur rasti straipsnių vienokių ar kitokių apie ežiuolę, bet nepamenu žurnalo kurį varčiau. Tiesiog- būna taip, kad perskaitai ir vsio.. isidedi į galvą ką reikia ir pamiršti iš kur.. juolab kad atmintis jau nebenauja g.gif drįstu abejoti savąją, nes jau nepamenu kaip sunkiai gydžiausi.. dėl to labai nesikremtu, bet gal tai būtų man stimulas sveikiau gyventi? nes dabar ir saulytės gavusi džiaugiuosi- po poros metų truputį aprudusi esu... ir laipsnių neatsisakau, nors metus neėmiau nei lašo...
O dingau kad mano gyvenimas prasidėjo iš naujo- neturiu laiko daug sveikatai skirt, bet labai ir negriešyju- bent jau taip manau.. tik va, sveikatos tikrinimas ne kas tris men isheina, o kas į g.gif neprisiruošiam.. Va su Rasele echoskopavomes, dabar as hematologę be jokių registracijų bandysim patikt blush2.gif ax.gif
o šiam mano gyvenimo tarpsniui labai padeda naujas darbas (mintys, pastanos, planavaimas, užimtumas ir t.t.) bei nauja meilė wub.gif wub.gif ir jokių minčių apie ligos gydymo sunkumus nelieka... tongue.gif
Barsuko taukai thumbup.gif Ačiū Raselei kad užrodė.
Margainio arbata- ačiū kas rasė apie senamiesčio vaisitnę.. tikrai žygiuosiu nusipirkt ir atstatinėt po truputį funkcijas...
dar ką perskaičiau cancer.org puslapyje- labai svarbu sveikas maistas( kuo mačiau apdirbtas, be daug riebalų ir cukrų) ir bent 30min 5dienas per savaitę judesio blink.gif blink.gif tai man tikrai yra kur pasitempt.. bet kadangi nenoriu sugrįžt prie ko buvau, tai po truputį pradedu keistis.. tik tas sportas į kart per savaite man atrodo labai daug g.gif g.gif
Sveikatytes visoms 4u.gif pasiilgau, linkiu gražaus oro tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Uzejau pas jus nes su vezio liga susiduriau ne pati, bet pernai praradau savo mama verysad.gif Kovojo ji ilgai, taciau liga ja paveke ir nesukakus net 54 po penkiu metu gydimo ji mus paliko.....
Norejau jums mergaites palinketi stiprybes ir kantrybes ir jokiu budu nenuleisti ranku ar pabijoti laiku nueiti pas daktare kaip kad mano mayte padare.... Net ir keli menesiai abejoniu gali buti nepagrazinami.
Laikykites ir nepykita uz tokias zinutes, bet besigydant irgi galvokie kokie jus svarbus artimiesiams 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės wub.gif

Šiandien močiutei mano vėl leido chemiją. Ir tai buvo jau 15-tas kartas kai suleido Gemzar vaistukus. Per tą laiką tik 1 kartą reikėjo palaukti savaitę, kad kraujas atsistatytų.
Ačiū Jums, kad padėjot, patarėt 4u.gif Geriausia buvo, kad močiutei viską detaliai papasakojau apie gydymo eigą, ką jai eikia daryti, ką diagnozėje reiškia kiekviena raidelė ir skaičiukas. Be galo džiaugiuosi, kad ji pati nori pasveikti ir kabinasi į kiekvieną galimybę, domisi viskuo ir tikrai stengiasi. Jai tik 73 metukai. DAr turi sulaukti proanūkių. Dabar tai jos tikslas. Kol kas džiaugiuosi. Be galo ačių Rasytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 07 25, 20:07)
Sveikutės mergytės  wub.gif
Be galo džiaugiuosi, kad ji pati nori pasveikti ir kabinasi į kiekvieną galimybę, domisi viskuo ir tikrai stengiasi. Jai tik 73 metukai. DAr turi sulaukti proanūkių. Dabar tai jos tikslas. Kol kas džiaugiuosi. Be galo ačių Rasytei  4u.gif

Kai toks palaikymas smile.gif , sveik ir gydytis lengviau. Supratau, kad paskutinė chemija?
Papildyta:
Lepune,
QUOTE(lepune @ 2006 07 24, 17:43)
o šiam mano gyvenimo tarpsniui labai padeda naujas darbas (mintys, pastanos, planavaimas, užimtumas ir t.t.) bei nauja meilė wub.gif  wub.gif  ir jokių minčių apie ligos gydymo sunkumus nelieka... tongue.gif

4u.gif smile.gif Džiaugiuosi. Kas, jei ne meilė sparnus suteikia?
Daug planų, daug tikslų, jėga mergyt. Taip ir toliau. drinks_cheers.gif Remisija jau metai, jei gerai pamenu. ŠAUNUOLYTĖ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 25 liepos 2006 - 21:40
Ačiū Adis.. ax.gif jaučiuos lyg remisija jau seniai seniai.. va rugsejo men buvau gavusi paskutine chemiją.. bet visi tyrimai tik lapkricio pab. baigėsi.. g.gif nu žodžiu- seniai viską užmiršau, tik per tyrimus truputį pasinervuoju, bo atrodo kad viskas niežėt pradeda, prakaitas mušt.. bet jaučiu pergyvensiu visus sveikuosius mirksiukas.gif

Jadzka- aišku, tavo mociutelė labia jauna ir gyvybinga- atlaikys, juolab kad kraujukas taip ilgai geras laikosi... Sveikatytės ir ištvermės 4u.gif

to gven- svarbu kad ją matei kovojančią... vadinasi norėjo pasilikt su jumis, bet po Dievulis nusprendė kad jai ten bus ir lengviau ir geriau 4u.gif Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 07 25, 22:32)
Kai toks palaikymas smile.gif , sveik ir gydytis lengviau. Supratau, kad paskutinė chemija?

wub.gif Gydytoja sakė, kad iki 20 kartų tikriausia leis ax.gif Bent jau vaistukų išrašytų turim iki 20 kartų. Dar leidžiant supila ir Zofraną. Nežinau kaip čia kas bus ax.gif

QUOTE(lepune @ 2006 07 25, 22:53)
Jadzka- aišku, tavo mociutelė labia jauna ir gyvybinga- atlaikys, juolab kad kraujukas taip ilgai geras laikosi... Sveikatytės ir ištvermės 4u.gif

Nu jo, Kraujukas laikosi labai gerai, niekas netikėjo,kad taip atlaikys. Aišku, darbo į tą kraujuką įdėta nemažai ax.gif
Atsakyti